Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):

(jest tak samo umaszczony jak Ben, nawet ma tak samo plamki na grzbiecie:loveu:)

to może Ben coś zmajstrował :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cuuudne są!!!!! tfu tfu żeby nie zauroczyć :loveu::loveu::loveu:

nareszcie skończyły się głupie przepychanki w galerii i można spokojnie oglądać małe cuuudaaaa :multi::multi::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
to może Ben coś zmajstrował :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cuuudne są!!!!! tfu tfu żeby nie zauroczyć :loveu::loveu::loveu:

nareszcie skończyły się głupie przepychanki w galerii i można spokojnie oglądać małe cuuudaaaa :multi::multi::multi:

Ad. 1. hahahaha mój tata się śmieje, ze "uszy dorobił" :evil_lol:
tylko nie wiem kiedy jak Halszki nie było podczas krwawienia :evil_lol: może jakoś przed? hahaha :evil_lol:

Ad. 2. czerwone wstążki wiszą przy każdym szczeniaku :evil_lol:

Monika, kiedy wpadniesz na socjalizację? :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo na to zdanie czekałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a kiedy mogę??? :lol:

kiedy tylko masz czas kochana :) może w czwartek? Napiszę Ci zaraz PW co i jak, bo może od razu Cię wykorzystam :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Faktycznie bruuudna :evil_lol:
http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/t_07-07-2119-36-28_0141.jpg

Polowanie na buta przez Groszka jest boskie :evil_lol:

Ad.1. chyba będą musiały zostać wykąpane niebawem, bo aż wstyd:evil_lol: takie krety :evil_lol:

Ad.2. Groszek kocha buty!! W każdej postaci, papucie, klapki, sandały, czółenka i tenisówki........... Gryzie wszystko, ale przy tym jest taka kochana :loveu: oj gdybyscie widzieli jak sie bawi zabawkami :loveu::loveu: wymiata, rzuca nimi w gore, normalnie mowie wam nic tylko siedziec i patrzec na nie :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
kiedy tylko masz czas kochana :) może w czwartek? Napiszę Ci zaraz PW co i jak, bo może od razu Cię wykorzystam :loveu:

no tak - wszyscy chcą mnie tylko wykorzystywać :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
no tak - wszyscy chcą mnie tylko wykorzystywać :placz:

kochana, ale to sama rozkosz będzie :loveu: zabawa ze szczeniakami? no cos Ty przeciez to nie boli :loveu::loveu: hyyhyh ;)

dlaczego nie ma ani kropli deszczu u mnie? :(

Posted

dobra dobra - tak lubię dawać się wykorzystywać :loveu:

u mnie tyż nie ma deszczu :shake: zbiera się i zbiera, wicher dmie a deszczu ani widu ani słychu :shake: tylko w prognozach ciągle pada :lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ad.1. chyba będą musiały zostać wykąpane niebawem, bo aż wstyd:evil_lol: takie krety :evil_lol:

Ad.2. Groszek kocha buty!! W każdej postaci, papucie, klapki, sandały, czółenka i tenisówki........... Gryzie wszystko, ale przy tym jest taka kochana :loveu: oj gdybyscie widzieli jak sie bawi zabawkami :loveu::loveu: wymiata, rzuca nimi w gore, normalnie mowie wam nic tylko siedziec i patrzec na nie :loveu:

Hihi, kąpianie szczeniorów to sama rozkosz :loveu: :loveu:

Groszkowa :multi: :loveu: :loveu: A zdjecia/filmik z jej uroczych zabaw moze sie znajdzie?:lol:

Posted

[quote name='malawaszka']dobra dobra - tak lubię dawać się wykorzystywać :loveu:

u mnie tyż nie ma deszczu :shake: zbiera się i zbiera, wicher dmie a deszczu ani widu ani słychu :shake: tylko w prognozach ciągle pada :lol:

Noooo :( A jak czytam na wątku u Erii, że w śląskim gdzieś grad spadł to po prostu zazdroszczę :( u mnie wietrznie dziś, ale tak duszno, że nawet szczeniaki na beton uciekają...... Aż się funkcjonować normalnie nie da :(

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Hihi, kąpianie szczeniorów to sama rozkosz :loveu: :loveu:

Groszkowa :multi: :loveu: :loveu: A zdjecia/filmik z jej uroczych zabaw moze sie znajdzie?:lol:

Tylko nie wiem czy na kąpiel nie za wcześnie, mimo, że mam szampon dla szczeniąt..

Filmik niebardzo, bo niestety komputer nie chce zgrywać z aparatu, ale zdjęcia, to jak tylko trafię na taki moment, jak będę mieć aparat, to czemu nie :loveu::loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']Tylko nie wiem czy na kąpiel nie za wcześnie, mimo, że mam szampon dla szczeniąt..

Filmik niebardzo, bo niestety komputer nie chce zgrywać z aparatu, ale zdjęcia, to jak tylko trafię na taki moment, jak będę mieć aparat, to czemu nie :loveu::loveu:
Oj ja niestety nie wiem, tyle co ostatnio mialam okazje kąpsiac szczeniaczki schroniskowe (maja miesiac z haczykiem) ale tylko w wodzie. ;)
Ła :loveu: :loveu:
http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/t_07-07-2119-40-34_0177.jpg

To ja czekam na zdjecia z Groszkowej sesyjki :loveu: :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
no nie wygląda to jakby spały na betonie :lol:

bo do zdjec trzeba zachowac pozory :evil_lol::evil_lol: hahaha zartujeeeeee :evil_lol:

gonia, hmmmm..... to moze moje juz moga byc wykapane? nie wiem boje sie troche, pogadam z weterynarzem...

Posted

[quote name='marymek']Dzień dobry wieczór Kasiu, Benosławie, Halszko & szczeniory :loveu:

Nie było mnie trzy dni i co widze?
:mdleje: :mdleje: :mdleje:

Jak one podrosły :-o
http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/t_07-07-2119-40-23_0175.jpg
:loveu: cała gromadka :loveu:

Dzień dobry Marysiu :loveu::loveu:
Dzieciaki rosną jak na drożdżach, ja ich dwóch już razem na ręce wziąć nie mogę :evil_lol: W piątek chłopiec ważył 6 kg, teraz się boję go dawać na wagę, bo jest okrągły :evil_lol: jezu one nie mają jeszcze 6ciu tygodni :evil_lol:

Ale dzisiaj rano dotarło do mnie, że to już bliżej niż dalej :( Jeszcze troszkę ponad 2 tygodnie, no, może 3 i będę musiała się z nimi rozstać :( Echh, mam nadzieję, że będą tęsknić za przyszywaną mamusią :loveu::loveu:

A najfajniejsze w nich są ich wieeeeeelkie uszy :loveu:

Ben miał bliskie spotkanie dzisiaj rano ze szczeniakiem, bo wymknął się z działeczki swojej, o czym ja nie wiedziałam.. Puściłam szczeniaki na plac no i sobie biegały, Ben leciał rozpędzony wzdłuż płotu, przebiegając przez plac.... Zobaczył szczeniaki, zatrzymał się, jakby dobił do ściany, stanał jak wryty, głowę uniósł do góry, ale oczami patrzył na dół, wyciągnął jęzor na wierzch, zamerdał ogonem i jak szczeniak do niego podszedł i dziabnął w palucha to uciekł z piskiem :evil_lol::evil_lol: hahahah :evil_lol: żałuję, że nie miałam aparatu :evil_lol:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
boshe jakie cudności:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
wszystkie śliczne ale najbardziej podoba mi sie chłopiec:eviltong: :loveu:

A ja tam wole krótkowłosą France :loveu::loveu:

A chłopiec zaczyna się przyzwyczajać do mrozów i do zimna, w końcu jedzie na północ! I to daaaaleką północ ;) wieczorem wstawie zdjecia:)