Jump to content
Dogomania

WAŻNE - Program Regulacji Narodzin Zwierząt - tańsze sterylki!

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi wet powiedział, że sama sterylka będzie mnie kosztowała 300 zł + zastrzyki i badania... ciekawe ile wyjdzie. Może ktoś się orientuje jak to jest w Pruszkowie (bo mam w miarę blisko) lub jeszcze Włochy wchodzą w grę bo też nie tak daleko. Do Michałowic ta akcja nie dotarła i nie wiem czy dotrze, a ja chcę w najbliższym czasie suńkę wysterylizować, jeszcze przed cieczką.

• 2 months later...
Posted

Czy mogłabym prosić o info, gdzie w Warszawie mozna wykonać tanio kastrację psa.

- dla psa z Palucha, został wydany z jajkami, w lecznicy zaśpiewali 400 zl lub więcej i właścicielka zbladła.

Moze ktoś wie, gdzie na Ochocie lub niedaleko można taniej. Dzieki!

Posted

[quote name='*Monia*']Mi wet powiedział, że sama sterylka będzie mnie kosztowała 300 zł + zastrzyki i badania... ciekawe ile wyjdzie. Może ktoś się orientuje jak to jest w Pruszkowie (bo mam w miarę blisko) lub jeszcze Włochy wchodzą w grę bo też nie tak daleko. Do Michałowic ta akcja nie dotarła i nie wiem czy dotrze, a ja chcę w najbliższym czasie suńkę wysterylizować, jeszcze przed cieczką.[/QUOTE]

Włochy- ul. Wilczycka 14, tel. (022) 863-71-26

Pruszków- ul. Chopina 66/70, każda II środa miesiąca, tel. (022) 758-76-40, mail [email][email protected][/email]

;)

jesli chodzi o Ochotę- spytaj na Białobrzeskiej, wiem, że za bezdomniaki i schroniskowce liczą sobie taniej :)

• 1 month later...
Posted

[quote name='Dobermania']No, wreszcie! Już myślałam, że tego nie dożyję:shake:
Może zrobicie oddzielny wątek z listą wszystkich lecznic podzieloną miastami?[/QUOTE]

my wega zrobimy, jeśli to ma pomóc ;) tylko- jak dokładnie sobie to wyobrażasz? :razz:

Posted

[quote name='XWegaX']my wega zrobimy, jeśli to ma pomóc ;) tylko- jak dokładnie sobie to wyobrażasz? :razz:[/quote]

Na stronie sterylizacje.pl widziałam kiedyś taki wykaz.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Kochani, zerknijcie na ten wątek, może będziecie w stanie pomóc:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3649812#post3649812[/url]

Szukam kogoś kto podejmie się sterylki 2 niedużych suczek (Okrzeja / Ryki / Łuków) przygarniętych przez Pania, której nie stać na ich sterylki.
Moze ktoś z Was zna jakiegoś weta z okolicy i może zorganizować dowóz suczek do Weta.
Ja postaram się zorganizować kasę.

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam że takim pytaniem, ale jestem właśnie w trakcie badań przygotowujących moją sunie seterke irlandzką do sterylki.Koszt to 450 plus te badania, więc mam nadzieje że w 600zł się zamknę.Czy to dużo czy raczej normalna cena?
Pozdrawiam

Posted

Z moich doświadczeń (warszawskich) Jak na duże miasto (czyli wysokie czynsze w lecznicach) i na dużego psa cena raczej wyższa niż niższa, ale nie że jakaś z księżyca..... Ale jakbyś poszukała to byś znalazła o jakieś 100 zł tańszą sterylkę... W całkiem normalnej lecznicy...

Posted

Dziękuje bardzo za odpowiedz.Interesowało mnie to dlatego że to lecznica do której mam zaufanie ( w sensie opieki nad psem) i jeśli rozbieżnośc nie jest jakaś super wielka to chyba jednak zdecyduje się na nich.Jeszcze raz dziękuje
Pozdrawiam

Posted

Nie ma za co....My za samą sterylkę płacimy 250-300 zł (w zależności od wielkości delikwentki), ale w zaprzyjaźnionej lecznicy i jest to cena dla psiaków ze schroniska... Badań żadnych dodatkowych w takich przypadkach się nie robi.Sterylizowaliśmy tam ponad 5 suk (jakoś tak mam w tej chwili amnezję jakąś i nie pamiętam ile dokładnie) i nigdy, odpukać, nic się nie działo...

• 2 months later...
Posted

Czy w Białymstoku jest taka akcja? Zbieram na sterylkę suki (co pół roku szczeniaki :-( ) mieszkającej u pewnego człowieka na wsi i każda zniżka mi się przyda. Nie mam pojęcia gdzie znaleźć informację o tym jakie lecznice i w ktore dni przeprowadzają te tańsze zabiegi. Szukałam na stronie i nic nie znalazłam

Posted

Białystok

Adres Telefon E-mail
Białostoczek 13a (085) 651-50-14
Zwycięstwa 16b (085) 651-15-42 (085) 651-40-24 [email][email protected][/email]

myślę, że po prostu musisz zadzwonić/ napisać i zapytać :) A jeśli się odpukać nie uda- pozostaje Bazarek :) Powodzenia :cool1:

• 4 weeks later...
Posted

Mam do was pytanie. Chciałabym wysterylzować moją suczke. Lecznica do której chce się udać bierze udział w tej akcjii i chciałabym trafić na ten (czyli dzień tańszy) dzień. Ale na podanej stronie (sterylizacje.pl) nie moge tego znaleźć. Czy ktoś mógłby mi podać link do tych dni? Z góry dziękuje

• 1 month later...
Posted

czy ta akcja jednego tanszego dnia jeszcze trwa?
rozumiem ze trzeba dzwonic po lecznicach i sie pytac kiedy maja ten dzien- bo w powyzszym linku sa podane same lecznice- rozumiem ze sa te wlasnie te lecznice ktore biora udzial w tym wlasnie programie- moze ktos to rozjasnic? czy ja sobie moze odpowiedzialam sama na nurtujace mnie pytania:loveu: :lol: :evil_lol: