Kori Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 to ja sie zastanawiałam czy 200 na huskiego to normalnie :lol: Quote
Pianka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Mój wet zniżył ceny sterylki. Powiedział, że przecietnie bierze 150 zł;) Quote
*Monia* Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Mi wet powiedział, że sama sterylka będzie mnie kosztowała 300 zł + zastrzyki i badania... ciekawe ile wyjdzie. Może ktoś się orientuje jak to jest w Pruszkowie (bo mam w miarę blisko) lub jeszcze Włochy wchodzą w grę bo też nie tak daleko. Do Michałowic ta akcja nie dotarła i nie wiem czy dotrze, a ja chcę w najbliższym czasie suńkę wysterylizować, jeszcze przed cieczką. Quote
fona Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Czy mogłabym prosić o info, gdzie w Warszawie mozna wykonać tanio kastrację psa. - dla psa z Palucha, został wydany z jajkami, w lecznicy zaśpiewali 400 zl lub więcej i właścicielka zbladła. Moze ktoś wie, gdzie na Ochocie lub niedaleko można taniej. Dzieki! Quote
XWegaX Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='*Monia*']Mi wet powiedział, że sama sterylka będzie mnie kosztowała 300 zł + zastrzyki i badania... ciekawe ile wyjdzie. Może ktoś się orientuje jak to jest w Pruszkowie (bo mam w miarę blisko) lub jeszcze Włochy wchodzą w grę bo też nie tak daleko. Do Michałowic ta akcja nie dotarła i nie wiem czy dotrze, a ja chcę w najbliższym czasie suńkę wysterylizować, jeszcze przed cieczką.[/QUOTE] Włochy- ul. Wilczycka 14, tel. (022) 863-71-26 Pruszków- ul. Chopina 66/70, każda II środa miesiąca, tel. (022) 758-76-40, mail [email][email protected][/email] ;) jesli chodzi o Ochotę- spytaj na Białobrzeskiej, wiem, że za bezdomniaki i schroniskowce liczą sobie taniej :) Quote
Dobermania Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 No, wreszcie! Już myślałam, że tego nie dożyję:shake: Może zrobicie oddzielny wątek z listą wszystkich lecznic podzieloną miastami? Quote
XWegaX Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Dobermania']No, wreszcie! Już myślałam, że tego nie dożyję:shake: Może zrobicie oddzielny wątek z listą wszystkich lecznic podzieloną miastami?[/QUOTE] my wega zrobimy, jeśli to ma pomóc ;) tylko- jak dokładnie sobie to wyobrażasz? :razz: Quote
Czoko Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='XWegaX']my wega zrobimy, jeśli to ma pomóc ;) tylko- jak dokładnie sobie to wyobrażasz? :razz:[/quote] Na stronie sterylizacje.pl widziałam kiedyś taki wykaz. Quote
XWegaX Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 no ja też, ale może chodzi o coś innego? :) Quote
Dobermania Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 A, faktycznie, nie widziałam tego poprzednio :oops: Quote
KingaW Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Kochani, zerknijcie na ten wątek, może będziecie w stanie pomóc: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3649812#post3649812[/url] Szukam kogoś kto podejmie się sterylki 2 niedużych suczek (Okrzeja / Ryki / Łuków) przygarniętych przez Pania, której nie stać na ich sterylki. Moze ktoś z Was zna jakiegoś weta z okolicy i może zorganizować dowóz suczek do Weta. Ja postaram się zorganizować kasę. Quote
Elypsa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Przepraszam że takim pytaniem, ale jestem właśnie w trakcie badań przygotowujących moją sunie seterke irlandzką do sterylki.Koszt to 450 plus te badania, więc mam nadzieje że w 600zł się zamknę.Czy to dużo czy raczej normalna cena? Pozdrawiam Quote
KingaW Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Z moich doświadczeń (warszawskich) Jak na duże miasto (czyli wysokie czynsze w lecznicach) i na dużego psa cena raczej wyższa niż niższa, ale nie że jakaś z księżyca..... Ale jakbyś poszukała to byś znalazła o jakieś 100 zł tańszą sterylkę... W całkiem normalnej lecznicy... Quote
Elypsa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dziękuje bardzo za odpowiedz.Interesowało mnie to dlatego że to lecznica do której mam zaufanie ( w sensie opieki nad psem) i jeśli rozbieżnośc nie jest jakaś super wielka to chyba jednak zdecyduje się na nich.Jeszcze raz dziękuje Pozdrawiam Quote
KingaW Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nie ma za co....My za samą sterylkę płacimy 250-300 zł (w zależności od wielkości delikwentki), ale w zaprzyjaźnionej lecznicy i jest to cena dla psiaków ze schroniska... Badań żadnych dodatkowych w takich przypadkach się nie robi.Sterylizowaliśmy tam ponad 5 suk (jakoś tak mam w tej chwili amnezję jakąś i nie pamiętam ile dokładnie) i nigdy, odpukać, nic się nie działo... Quote
Anecioreczek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 :-( widze ze nasz Sosnowiec sie nie przylączył do akcji:-( :shake: szkoda..wielka szkoda:shake: może jednak weterynarze zrozumieją:-( Quote
fona Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Moje miasto podpisalo umowe o kastracji kotek wolno zyjacych z wetem, ktory chce je wypuszczac na wolnosc dwie godziny po zabiegu... Quote
KingaW Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Matko....Podobno pierwszy jako taki zrost następuje po 72 godzinach... :-( Quote
Dada Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Czy w Białymstoku jest taka akcja? Zbieram na sterylkę suki (co pół roku szczeniaki :-( ) mieszkającej u pewnego człowieka na wsi i każda zniżka mi się przyda. Nie mam pojęcia gdzie znaleźć informację o tym jakie lecznice i w ktore dni przeprowadzają te tańsze zabiegi. Szukałam na stronie i nic nie znalazłam Quote
XWegaX Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Białystok Adres Telefon E-mail Białostoczek 13a (085) 651-50-14 Zwycięstwa 16b (085) 651-15-42 (085) 651-40-24 [email][email protected][/email] myślę, że po prostu musisz zadzwonić/ napisać i zapytać :) A jeśli się odpukać nie uda- pozostaje Bazarek :) Powodzenia :cool1: Quote
Dada Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dzięki. Uda, się uda, czy z rabatem, czy bez. To moje postanowienie i prezent dla suni. Jest ich tak wiele na wsiach, ze :shake: Quote
Tekcia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Mam do was pytanie. Chciałabym wysterylzować moją suczke. Lecznica do której chce się udać bierze udział w tej akcjii i chciałabym trafić na ten (czyli dzień tańszy) dzień. Ale na podanej stronie (sterylizacje.pl) nie moge tego znaleźć. Czy ktoś mógłby mi podać link do tych dni? Z góry dziękuje Quote
XWegaX Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 mówisz i masz [url]http://www.sterylizacje.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=1[/url] :cool3: Quote
allcia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 czy ta akcja jednego tanszego dnia jeszcze trwa? rozumiem ze trzeba dzwonic po lecznicach i sie pytac kiedy maja ten dzien- bo w powyzszym linku sa podane same lecznice- rozumiem ze sa te wlasnie te lecznice ktore biora udzial w tym wlasnie programie- moze ktos to rozjasnic? czy ja sobie moze odpowiedzialam sama na nurtujace mnie pytania:loveu: :lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts