Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Igiełka napisał(a):
Witajcie jak tam sprawa Nutki. Pierwotnie transport miał byc rozwiązany z inicjatywy Malibo57...Choć nie wiem czy Malibo osobiście byłaby kierowcą czy finansowałaby przejazd.
Dziś sprawa ucichła.
Nutka Ty uparciuchu nie chcesz zaprzyjażnic się z moją Rudosławą?;)

Igiełka...wstępnie miałam transport płatny...ale czekam na to, kiedy by mógł dojść do skutku (miałam dostac pw na kiedy i na razie cisza...). EwaB miała jechać do W-wy we wtorek i ew. stamtąd mieliśmy szukać transportu do ciebie...no ale jak Ewa napisała wcześniej ten wyjazd znowu niewypalił...musimy szukać dalej:(

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro dziewczyna z Łowicza będzie w Chęcinach - mogłaby zabrać jakiegoś psiuna do W-wy albo Łodzi - myślałam o Nutce...tylko czy udałoby się na szybko znaleźć jakiś dt na jej przechowanie, zeby dowieźć dalej? albo transport dalej?

Posted

Dobra - więc tak - Mamanabank mogłaby Nutkę jutro zabrać do Łowicza i przenocować, no i tylko teraz czy ta dziewczyna z Łodzi mogłaby pojechać we wtorek do Rypina...dzisiaj za późno, żeby dzwonić - więc zadzwonię jutro...

Co do Nutki - trza by ją było na ok. 20 dostarczyć w ok. Jaskini Raj;)

Posted

Zgadza się, około 20.00 będziemy koło Jaskini Raj, przy tym hoteliku, tam przekazujemy dwa psiaki, podpisujemy umowę adopcyjna i wracamy do Łowicza. Możemy po Nutkę kawałek podjechać jeśli trzeba, byle nie błądzić po całych Kielcach, których nie znamy.

Propozycja jest taka, że jak dziewczyna/chłopak z Łodzi nie będzie mógł jej przewieźć dalej we wtorek, to my się zorganizujemy i zawieziemy ją sami do Igiełki.

Co Wy na to?

Posted

mamanabank napisał(a):
Zgadza się, około 20.00 będziemy koło Jaskini Raj, przy tym hoteliku, tam przekazujemy dwa psiaki, podpisujemy umowę adopcyjna i wracamy do Łowicza.

Propozycja jest taka, że jak dziewczyna/chłopak z Łodzi nie będzie mógł jej przewieźć dalej we wtorek, to my się zorganizujemy i zawieziemy ją sami do Igiełki.

Co Wy na to?

a ja na to jak na lato:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Chyba jednak Nutka nie pozna "Igiełkowej" Rudosławy. W chwili, gdy ciotki zapięły na ostatni guzik sprawy organizacyjno-transportowe dom tymczasowy zdecydował się pozostać domem stałym. Powtórka z sytuacji jaka się wydarzyła ze szczeniorką ze Stadionu.

Igiełka pewnie wcześniej czy później dla Ciebie znajdziemy jakiegoś innego tymczasowicza.