marta23t Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 dodam jeszcze, że na forum powinna być kontrola nowych użytkowników i zabranianie im zbiórki pieniędzy a wątki takie jak ten o yorku blokowane. jeśli ktoś chce zbierać na psa niech poda z jakiego jest miasta- przekieruje się tą osobę do fundacji / wiele osób z tych fundacji jest na dogo/ i wtedy za pośrednictwem i pod nadzorem fundacji niech psu pomaga. to jedyny sposób na nowych naciągaczy:( Quote
Madallena Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 kurcze, Evita nadaje z kafejki internetowej, pewnie wyskrobala zlotowke na Internet i dlatego tak malo napisala, bo czaas jej sie skonczyl:evil_lol:... moze jakas zrzuta na Internet dla wybawicielki yorka, a nie sie nasmiewacie:evil_lol::evil_lol: oj Evita. Lazilam za Toba na dogo i uprzedzalam wszystkich przed Toba niosac zamet na innych watkach. Widze, ze w ogole nie bylo to potrzebne, sama zrobilas z siebie osobe niewiarygodna, gowniare, ktora po raz kolejny nie podchodzi do sprawy powaznie. Proponuje po rak kolejny wpisac Evite na CzK.:mad: Ciekawe jaki bedzie miala nastepny nick, jezeli juz go nie ma :) Quote
mshume Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No tak tylko , co się stało z psem, bo rozumiem że Evita go zabrała i pies przepadł.Schronisko powinno to sprawdzić. :( Quote
dusje Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Golden Evita']Dzisiaj widzialam sie z kumplem. Mały wabi sie TOFFIK :) Ma sie swietnie, woła jak chce wyjsc, ma juz zakupione szczotki, preperaty, miseczki, sliczna smycz i obrozke i w ogole full wypas;D Jest wesoły, wszystkim domownikom bardzo sie podoba... Mam niestety problem ze zgraniem zdjec wiec w najblizszym czasie obiecuje cos wrzucic, dla bardzo zainteresowanych moge przeslac mmsem:pp[/QUOTE] Przeslij tym MMSem bo komorki chyba Ci nie ukradli, co? Quote
mala_czarna Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Nie ma chyba juz większego sensu prosić ją o cokolwiek, ale szkoda jednak, że nikt nad tym nie sprawuje kontroli. Był pies, nie ma psa. Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='dusje']Przeslij tym MMSem bo komorki chyba Ci nie ukradli, co?[/QUOTE] obawiam się, że pewnie ukradli razem ze wszystkim i adresem kolegi a Evita doznała szoku i amnezji i już nie pamięta gdzie kolega mieszka ani jak się nazywa :shock: szlag mnie kiedyś trafi.... :roll: Quote
marta23t Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 moim zdanie żadnego psa nie było tym bardziej prawdziwego yorka i tyle. był temat żeby nazbierać kasę i wzbudzić zainteresowanie bo wiadomo, że na wątek o yorku w schronie każdy wejdzie i każdy się zlituje. w schronie też by zrobili kwarantannę i czekali na właściciela. czy ktoś dzwonił do schronu z konkretnym pytaniem czy był york??? Quote
mala_czarna Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Był york, bo dzwoniłam do schroniska. Juz pisałam o tym. Quote
marta23t Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Mała czarna- przepraszam nie doczytałam dokładnie tyle razy w różnych potach było, że był..nie było go...był że się pogubiłam...:( no to faktycznie lipa.... Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='marta23t']moim zdanie żadnego psa nie było tym bardziej prawdziwego yorka i tyle. był temat żeby nazbierać kasę i wzbudzić zainteresowanie bo wiadomo, że na wątek o yorku w schronie każdy wejdzie i każdy się zlituje. w schronie też by zrobili kwarantannę i czekali na właściciela. czy ktoś dzwonił do schronu z konkretnym pytaniem czy był york???[/QUOTE] przeczytaj kilka postów wyżej;), ja nie rzucam słów na wiatr Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='mshume']No tak tylko , co się stało z psem, bo rozumiem że Evita go zabrała i pies przepadł.Schronisko powinno to sprawdzić. :([/QUOTE] Za zwierze adoptowane ze schroniska ponosi się szczególną odpowiedzialność prawną podpisując umowę adopcyjną w imię prawa polskiego (jakie by ono nie było) udostępniając dane personalne urzędnikowi schroniska, tak stało sie i tym razem przy adopcji Yorka przez Evite. Należy wierzyć w to, że Evita zdaje sobie z tego sprawe. Quote
magdola Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Ja tez mialam Yorka na tymczasie [url]http://www.dogomania.pl/threads/175030-Baka-juA-w-KochajAE-cym-Domku-Jest-juA-szczAE-sliwa[/url] a york z niej ze hej :D ale york. poza tym jutro dzwonie tam do schronu i rosze o kontrol. jesli evita nie ma nic do ukrycia to wszystko bedzie ok. a mnie tez okradli ! telefon,laptop,psp i piloty do tv! Quote
Izis1984 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No nie wierze :-o Evita, weszlas po paru dniach, przeczytałaś te ładnych kilka stron naszej produkcji nad tematem, przeczytałaś te wszystkie nasze domniemania i wątpliwości a na to wszystko piszesz 3 (słownie: TRZY!!!), krótkie noteczki, ktore absolutnie nic nie wyjasniają :crazyeye: No może poza tym, ze znowu w przypadku podjecia przez Ciebie jakiegos "psiego" zobowiązania staje sie tragedia w Twojej rodzinie :roll: Jedna z dziewczyn napisala dobrze- dziewczyno, daj moze sobie spokoj z psami bo to chyba jakies fatum dla Ciebie i Twoich bliskich... Przychylam sie do listy zadanych Ci pytan na ktore powinnas odpowiedziec. Ja osobiscie nie wierze w ani jedno Twojej wyjaśnienie. Wiesz, dorosłym nie staje się człowiek po osiagnieciu tego magicznego progu 18`stu lat a wtedy, kiedy zaczyna ponosic odpowiedzialnosc za swoje czyny a w tym temacie- widac- masz jeszcze mleko pod nosem. Napisalam do moda z prosbą o sprawdzenie IP z ktorych pisze Evita. Czy to, z ktorego pisala wczesniej a a to niby kawiernkowe są takie same czy sie od siebie roznią. Mod juz monitoruje sprawe. Czekam na efekty. Quote
Litterka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wiem, że na niektórych forach można blokować nie tylko nicka, ale i IP. Czy ktoś wie, czy na Dogo jest też taka możliwość?:question: Quote
gameta Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Litterka']Wiem, że na niektórych forach można blokować nie tylko nicka, ale i IP. Czy ktoś wie, czy na Dogo jest też taka możliwość?:question:[/QUOTE] Można, pod warunkiem stalego IP a nie dynamicznego jak np. nepstrada... Quote
Izis1984 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Evita ma własnie zmienne IP. Tyle wiem narazie. Quote
Litterka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Hmmm, no to warto byłoby zbadać, jakiego IP używa GE i coś z tym zrobić. P. S. Czy ktoś wie, jak sprawdzić IP na własnym komputerze? Bo chyba mam zmienne i wolałabym jednak o tym wiedzieć:cool3: Quote
Izis1984 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 akcesoria>wiersz polecenia>i wpisujesz ipconfig (pod warunkiem ze masz windowsa XP) Quote
Izis1984 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 No i pieknie- Evita była aktywna na dogo dzis, godzine temu i tutaj ani słowa :( Brak mi słów :( Quote
mala_czarna Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 A po co miała się odzywać, skoro york zniknął, Evitę okradli, a kolegę pewnie ufo uprowadziło? :roll: Quote
Litterka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='mala_czarna']A po co miała się odzywać, skoro york zniknął, Evitę okradli, a kolegę pewnie ufo uprowadziło? :roll:[/QUOTE] :shithappens::megagrin: Quote
Izis1984 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Uśmiałam sie tak, ze oplułam herbatą monitor :mdrmed: A tak serio- Evitko, z łaski swojej- napiszesz nam coś? :roll: Quote
Kana Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Izis chyba prędzej mi grzyb wyrośnie tam gdzie nie powinien niż z laski swojej E. nam to wyjaśni ... [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/mdrmed.gif[/IMG] Quote
mshume Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Czy to,że pies 'zniknął' było zgłoszoe shronisku? Oni nie sprawdzają takich sytuacji? Quote
Recommended Posts