Jump to content
Dogomania

PILNE!!!!! Potrzebna osoba z Inowrocławia do wizyty poadopcyjnej!!!

Recommended Posts

Posted

dodam jeszcze, że na forum powinna być kontrola nowych użytkowników i zabranianie im zbiórki pieniędzy a wątki takie jak ten o yorku blokowane. jeśli ktoś chce zbierać na psa niech poda z jakiego jest miasta- przekieruje się tą osobę do fundacji / wiele osób z tych fundacji jest na dogo/ i wtedy za pośrednictwem i pod nadzorem fundacji niech psu pomaga. to jedyny sposób na nowych naciągaczy:(

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze, Evita nadaje z kafejki internetowej, pewnie wyskrobala zlotowke na Internet i dlatego tak malo napisala, bo czaas jej sie skonczyl:evil_lol:... moze jakas zrzuta na Internet dla wybawicielki yorka, a nie sie nasmiewacie:evil_lol::evil_lol:

oj Evita. Lazilam za Toba na dogo i uprzedzalam wszystkich przed Toba niosac zamet na innych watkach. Widze, ze w ogole nie bylo to potrzebne, sama zrobilas z siebie osobe niewiarygodna, gowniare, ktora po raz kolejny nie podchodzi do sprawy powaznie.

Proponuje po rak kolejny wpisac Evite na CzK.:mad:

Ciekawe jaki bedzie miala nastepny nick, jezeli juz go nie ma :)

Posted

[quote name='Golden Evita']Dzisiaj widzialam sie z kumplem. Mały wabi sie TOFFIK :) Ma sie swietnie, woła jak chce wyjsc, ma juz zakupione szczotki, preperaty, miseczki, sliczna smycz i obrozke i w ogole full wypas;D Jest wesoły, wszystkim domownikom bardzo sie podoba... Mam niestety problem ze zgraniem zdjec wiec w najblizszym czasie obiecuje cos wrzucic, dla bardzo zainteresowanych moge przeslac mmsem:pp[/QUOTE]

Przeslij tym MMSem bo komorki chyba Ci nie ukradli, co?

Posted

[quote name='dusje']Przeslij tym MMSem bo komorki chyba Ci nie ukradli, co?[/QUOTE]

obawiam się, że pewnie ukradli razem ze wszystkim i adresem kolegi a Evita doznała szoku i amnezji i już nie pamięta gdzie kolega mieszka ani jak się nazywa :shock: szlag mnie kiedyś trafi.... :roll:

Posted

moim zdanie żadnego psa nie było tym bardziej prawdziwego yorka i tyle. był temat żeby nazbierać kasę i wzbudzić zainteresowanie bo wiadomo, że na wątek o yorku w schronie każdy wejdzie i każdy się zlituje. w schronie też by zrobili kwarantannę i czekali na właściciela. czy ktoś dzwonił do schronu z konkretnym pytaniem czy był york???

Posted

[quote name='marta23t']moim zdanie żadnego psa nie było tym bardziej prawdziwego yorka i tyle. był temat żeby nazbierać kasę i wzbudzić zainteresowanie bo wiadomo, że na wątek o yorku w schronie każdy wejdzie i każdy się zlituje. w schronie też by zrobili kwarantannę i czekali na właściciela. czy ktoś dzwonił do schronu z konkretnym pytaniem czy był york???[/QUOTE]

przeczytaj kilka postów wyżej;),
ja nie rzucam słów na wiatr

Posted

[quote name='mshume']No tak tylko , co się stało z psem, bo rozumiem że Evita go zabrała i pies przepadł.Schronisko powinno to sprawdzić. :([/QUOTE]

Za zwierze adoptowane ze schroniska ponosi się szczególną odpowiedzialność prawną podpisując umowę adopcyjną w imię prawa polskiego (jakie by ono nie było) udostępniając dane personalne urzędnikowi schroniska, tak stało sie i tym razem przy adopcji Yorka przez Evite.

Należy wierzyć w to, że Evita zdaje sobie z tego sprawe.

Posted

Ja tez mialam Yorka na tymczasie [url]http://www.dogomania.pl/threads/175030-Baka-juA-w-KochajAE-cym-Domku-Jest-juA-szczAE-sliwa[/url] a york z niej ze hej :D ale york. poza tym jutro dzwonie tam do schronu i rosze o kontrol. jesli evita nie ma nic do ukrycia to wszystko bedzie ok. a mnie tez okradli ! telefon,laptop,psp i piloty do tv!

Posted

No nie wierze :-o Evita, weszlas po paru dniach, przeczytałaś te ładnych kilka stron naszej produkcji nad tematem, przeczytałaś te wszystkie nasze domniemania i wątpliwości a na to wszystko piszesz 3 (słownie: TRZY!!!), krótkie noteczki, ktore absolutnie nic nie wyjasniają :crazyeye: No może poza tym, ze znowu w przypadku podjecia przez Ciebie jakiegos "psiego" zobowiązania staje sie tragedia w Twojej rodzinie :roll: Jedna z dziewczyn napisala dobrze- dziewczyno, daj moze sobie spokoj z psami bo to chyba jakies fatum dla Ciebie i Twoich bliskich...
Przychylam sie do listy zadanych Ci pytan na ktore powinnas odpowiedziec.
Ja osobiscie nie wierze w ani jedno Twojej wyjaśnienie.
Wiesz, dorosłym nie staje się człowiek po osiagnieciu tego magicznego progu 18`stu lat a wtedy, kiedy zaczyna ponosic odpowiedzialnosc za swoje czyny a w tym temacie- widac- masz jeszcze mleko pod nosem.
Napisalam do moda z prosbą o sprawdzenie IP z ktorych pisze Evita. Czy to, z ktorego pisala wczesniej a a to niby kawiernkowe są takie same czy sie od siebie roznią. Mod juz monitoruje sprawe. Czekam na efekty.

Posted

[quote name='Litterka']Wiem, że na niektórych forach można blokować nie tylko nicka, ale i IP. Czy ktoś wie, czy na Dogo jest też taka możliwość?:question:[/QUOTE]

Można, pod warunkiem stalego IP a nie dynamicznego jak np. nepstrada...

Posted

Hmmm, no to warto byłoby zbadać, jakiego IP używa GE i coś z tym zrobić.
P. S. Czy ktoś wie, jak sprawdzić IP na własnym komputerze? Bo chyba mam zmienne i wolałabym jednak o tym wiedzieć:cool3:

Posted

Izis chyba prędzej mi grzyb wyrośnie tam gdzie nie powinien niż z laski swojej E. nam to wyjaśni ... [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/mdrmed.gif[/IMG]