Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak byłam dzisiaj i z Bullim wszystko wporządku.
Był w kuchni i sie ogrzał ;)

[SIZE="4"]TRZEBA JAK NAJSZYBCIEJ ZNALEŹĆ TEN TRANSPORT DO WROCŁAWIA DLA BULL'IEGO!

Posted

Piszę w imieniu danki1234, ona jest do 17-tej w pracy.
Jeżeli Buli może być wydany dzisiaj wolontariuszkom , a któraś z Was może go wyciągnąć ze schronu i przetrzymać dobę,to danka1234 przyjedzie po niego ze Słupska i weźmie na tymczas.Jeżeli nie możecie go przetrzymać doby , dwóch, to danka1234 przyjedzie po niego dzisiaj w nocy.Trzeba pieska tylko stamtąd zabrać.
Rozmawiałyśmy przed chwilą i bardzo prosiła żeby Buli był wyciągnięty ze schronu , kolejna mroźna noc może być dla niego ostatnią.

Posted

Niestety schronisko jest otwarte do 14,00 i już jest zamknięte więc dziś już nie da rady go wyciągnąć mo że jutro ana666 by mogła go wziąć z schroniska i wtedy by się po niego przyjechało?

Posted

ana666,miała dzisiaj go wyciagnąć i przetrzyymać pare dni u siebie puki nie zorganizujemy mu dojazdu na tymczas (do haja bo jest blizej ),jesli potwierdzi że go wezmie.Jesli nie ja zabiore go do siebie ale skoro tam został czy to znaczy ze nie chcieli go nadal wydać czy ana nie była w schronie?

Czy schronisko nadal upiera sie by siedział tam do konca kwaranntany pomimo ze to zagraza jego życiu i są chetni by go zabrać?

Posted

Dziwne, danka1234 chce jechać w nocy 500 km żeby psa uratować, a żadna z Was nie może go zabrać i przetrzymać trochę w domu, w piwnicy, gdziekolwiek w cieple.
Pozostaje tylko nadzieja że ten stary, nieprzystosowany do przebywania na mrozie pies tą noc przeżyje.

Posted

a jeśliby znalazł się wgl ktoś to jak go z tego schr. wyciągnąć.?
kierwonik mógłby się nie zgodzić :/...
ale dobrze że kto kolwiek chce pomóc, bo w schronisku może nie wytrzymać długo :(

Posted

Ja niestety nie mogę wziąć Buliego...
A kiedy byście mogły po niego przyjechać to może ana by go wzięła niby do siebie na DT a w byście go wzięły tylko pytanie kiedy...
Mogę popytać się najwyżej czy ktoś by nie mógł go przechować...