Tola^^ Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A na mikropsy żeby go dać myślałam że o więcej fotek chodzi... On to średni pies i będzie miał z 8kg. Quote
Angel Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Talcott napisał(a):A nie mogłabyś zabrać go na parę dni zanim znajdziemy mu DT? Nie moge ;( nieszkam w bloku i mam już psa i fretke a na dodatek 6 osób w domu i tylko 3 pokoje ;/ nie mam warunków naprawde ;/ chociaż bardzo bym chciała .. Quote
Talcott Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 To szukajcie Kochane- choć na parę dni bo On długo tam nie pożyje. Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Cioteczki trzeba ściągnąć, one tam nie mogą być :( Quote
wojtuś Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Tola dziękuję za zaproszenie Takie ładne psiaki, nie mogą być w tej budzie, Musimy im pomóc - znaleść DT Z pozdrowieniami Quote
danka1234 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 wypytajcie w schronisku czy wydadza bidelke na tymczas podczas kwarantany. Quote
tanitka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 jak te pieski, co z nimi, co z DT??? :( Quote
Basia Z. Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Też jestem bardzo ciekawa co z psinami...wczoraj myślałam o nich w nocy i miałam wyrzuty sumienia, że leżę w ciepełku pod kołdrą, nie mogłam zasnać Quote
Isadora7 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Talcott napisał(a):I ja się martwię!!!!:placz: Jest nas więcej :( Quote
ana666 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 schron dziś zamkniety, nikogo tam nie było, nikt ich nie wiedział, jutro dziewczyny tam będą to pewnie napisza. Ja tez sie martwie. Quote
Talcott Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nie wiem czy jeszcze będzie co oglądać. Niech ktoś się dowie czy wydadzą je wcześniej. Quote
magenka1 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Proszę dziewczyny to trzeba jak najszybciej sprawdzić, chyba po to ktoś założył ten wątek abyśmy pomogli Quote
Basia Z. Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Moje zdanie na ten temat jest takie, że jeśli taki mały goły pies zostaje przywiązany na łańcuchu i pozostawiony na mrozie w zimie w dzien czy w nocy to to jest katownia a nie schronisko i sprawa powinna być skierowana do prokuratury za znęcanie się nad zwierzęciem. NAZWA SCHRONISKO DO CZEGOŚ ZOBOWIĄZUJE !!! Lepiej, żeby był puszczony luzem po mieście to chociaż miałby szansę na ratunku u ludzi i może ktoś by się nad nim ulitował i zabrał do domu. Quote
ana666 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 zgadzam sie z Tobą Basiu, jutro dziewczyny pójda tam i zobaczą spytają też czy wydadzą psy przed końcem kwarantanny, dziś schron zamknęty a do kiero można dzwonić od pon do pt od 7 do 14 w sobote od 8 do 12 w niedziele wcale to też nie można zadzwonić i spytać czy można wcześneij zabrac :/ dopiero jutro:( u nas cały dzień sypał śnieg, dobrze ze boks maja zadaszony, chociaż czy to coś daje w te zimno :( ręce opadaja Quote
tanitka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 nie pozostaje nam nic innego jak czekać, a czekanie w tej sytuacji jest straszne :( Quote
Basia Z. Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 I nikogo wogóle nie było dzisiaj w tym "schronisku" ? nikt psom nie dał jeść i nie czuwa nad ich bezpieczeństwem, np. żeby się nie pozagryzały ? Przepraszam jeśli zadaję głupie pytania (ktoś ostatnio powiedział mi, że powinnam sobie uświadomic, że żyję na ziemi a nie w niebie) ale czy moje wyobrażenia i oczekiwania naprawdę są tak bardzo na wyrost w stosunku do rzeczywistości ? Quote
Recommended Posts