Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja buliego odbiore tego 28, nie wiem czy ty angel do wezmiesz na przechowanie czy ja mam, bo u mnie moze przenocowac tak zebyś danko ze spokojem go odebrala anie po pracy sie spieszyła.

Posted

ana666,dzieki ze zechcesz Buliego przetrzymac ake jakby coś było nie tak, to jak pisałam,po pracy pojade po niego mimo wszystko,nie martwcie sie ze go moge nie odebrać.
Co do pieniadzy oddam jesli bedzie trzeba jak po niego przyjade.

Posted

Ja niestety nie moge przetrzymać Buliego przez noc. Mam tylko jeden problem-rodzice. ;/ ehh ;( co do kasy to też może coś wyciągne ;p swoich nie mam ale postaram sie chociaż te 10 zł. To ana ty go weźmiesz? Bo ja naprawde bardzoo bym chciała ale nie moge ;/

Posted

Czyli wiemy, że Ana przechowa od jutra BUlika - tak się cieszę. Mam nadzieję, że wszystko sie uda.
Bo u nas kanał - kolejna starsza maleńka sunia w stanie tragicznym. Zaraz jadę z nią do kliniki. Nie wiem tez już powoli za co.

Posted

tak ja jutro biore bulliego, wezcie go z rana dziewczyny do kuchni, a ja pewnie cos koło 10 przyjde. i tak jak pisałam moze u mnie byc tyle ile trzeba, jeszcze bedziemy z danka sie umawiac dokladnie.

Posted

wspaniale, ze nareszcie jakies konkrety, brawo danka!!! :) (u mnie jamniczkowa starsza sunia ze schro z ropnym zapaleniem oskrzeli- to wlasnie efekt kwarantanny w mrozie dla jamniczka)

Posted

Niestety nie byłam w schronisku więc nie wiem co u niego jutro będę więc będzie Buli w ciepłym i będzie czekał na ane :)
Dziś tak zimno a na dodatek śnieg pada więc trzymaj się maluszku już tylko dzień!

Posted

bulinek juz u mnie, po drodze musiałam go niesc, jak doszlismy do głownej drogi dziarskim krokiem doszedł pod sam dom, powarkuje na moje psy, ale to moze byc tytlko ze strachu taka pierwsza reakcja,musialam go wykapac bo smierdzial strasznie, teraz pachnacy lezy u mnie na kolananch zawiniety w kocyk, cały czas macha ogonkiem, buziaczki daje i przytulała caly czas.
wieczorem wstawie zdjecia.

Posted

[quote name='ana666']bulinek juz u mnie, po drodze musiałam go niesc, jak doszlismy do głownej drogi dziarskim krokiem doszedł pod sam dom, powarkuje na moje psy, ale to moze byc tytlko ze strachu taka pierwsza reakcja,musialam go wykapac bo smierdzial strasznie, teraz pachnacy lezy u mnie na kolananch zawiniety w kocyk, cały czas macha ogonkiem, buziaczki daje i przytulała caly czas.
wieczorem wstawie zdjecia.[/QUOTE]

Buliku,jak dobrze,że już piesio szczęśliwy i w cieplutkim domku

Anetko-wielkie dzięki