Tola^^ Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Buli jaki on śliczny i widać na fotkach że to prawdziwy kanapowiec z tego psiaka :) Quote
danka1234 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 bazarek na potrzeby Buliego; http://www.dogomania.pl/threads/179086-KsiAE-A-ki-Klasyka-Literatury-Polskiej-na-jamnika-Buliego-do-13-02-2010r Quote
magenka1 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Tak się cieszę, że Buli już bezpieczny w dt u Danusi, biedny najgorsze mrozy przetrwał Quote
magenka1 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ............... jak ja kocham takie widoki :) Quote
Livka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Witam i dziękuję za zaproszenie ;) Buli jest śliczny i tak spokojnie sobie chrapie szczęśliwy ... życzę ci psinko najlepszego pod słońcem domku :) Quote
danka1234 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Jestesmy po wizycie u weterynarza. Buli ma załozona ksiazeczke ,zaszczepiony,odrobaczony i przebadany. Ma tylko powiekszone węzły chłonne,reszta w porządku. Weterynarz określił jego wiek na góra 7-8 lat i gdyby nie ta siwizna tez wiecej bym mu nie dała bo jest bardzo sprawny i zywotny.Daleko mu do staruszka a ta siwizna jest jak mówi lekarz spowodowana dotychczasowym życiem zdaje sie w niezbyt dobrych warunkach i to by tłumaczyło jak zdołał przetrwać te mrozy w budzie. Te plamy na skórze i uszach sa po przebytej chorobie grzybicznej. Ma jeszcze nieliczne plamki które go swędzą bo sie dropie ale bedziemy to smarowac by zaleczyc do konca a na tym etapie choroba nie jest juz zarażliwa wiec nie ma obaw o psy czy ludzi z którymi sie stykał. Dzisiejsza wizyta wyniosła 100zł Quote
bianka0 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Czyli Buli to facet w pełni sił. Czy będziesz myślała Danusiu o pozbawieniu go tych efektownie zaprezentowanych na zdjęciu klejnotów?;) Quote
danka1234 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='bianka0']Czyli Buli to facet w pełni sił. Czy będziesz myślała Danusiu o pozbawieniu go tych efektownie zaprezentowanych na zdjęciu klejnotów?;)[/QUOTE] pzrydałoby sie pomyślec ale to sa dodatkowe koszty, poszło juz na niego sporo kasy i teraz jeszcze trzeba bedzie w pierwszej kolejnosci zakonczyc leczenie skóry. Quote
teacherka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Całujemy gorąco, ale chciałyśmy wysłać 1 post :oops: Quote
bianka0 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No nareszcie ktoś porządnie podniósł wątek na samą górę ;) Quote
danka1234 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='bianka0']No nareszcie ktoś porządnie podniósł wątek na samą górę ;) Witamy Cie teacherko. No fakt,teacherka wpisała sie za wszystkich a tak na powaznie wiemy ze dogo szaleje,najpierw posty nie ida wcale a potem zapisuja sie tyle razy ile sie kliknie zatwiedz i z tąd te niespodzianki. Jakby kogos interesował los Bulinka to ma sie on dobrze,zdrowieje,ładnieje i tyje robaczek. Quote
tanitka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 skoro życie do tej pory go nie rozpieszczało to nie dziwi, że nikt po zgubionego Buliego w schronie się nie pokazał. Paradoksalnie, trafił do schroniska, zeby zycie odmieniło się na lepsze. Cudne jamniki Danusiu! :) Quote
Isadora7 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 To jest zdjęcie roku: http://img194.imageshack.us/img194/2263/bild2906.jpg Quote
Angel Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 mmmmm jak dobrze widziec go takiego szczęśliwego ;) fantastycznieee ;) Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 po tym co przeszedł w schronisku czyt. MROZY należy mu się najlepszy domek! Do góry Buli! Quote
Mika31 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 BULLi absolutnie cudowny mam nadzieje ze szybko znajdzie domek.Maks i Pikus pozdrawiaja! Quote
danka1234 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Tolu ,jestes zalozycielka watku zatem prosze Cie bys umiesciła na 1 stronie zdjecia Buliego z tymczasu u mnie i podała mój kontakt w sprawie jego adopcji. tel; 505 748 074 mail;[email protected] Quote
bianka0 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Danusiu, przepraszam Cię , ale wątek Buliego jest wyjątkowo nieczytelny :shake: Wiem, że ponosisz koszty leczenia, ale nie wiem gdzie tych wydatków w sumie szukać, rozmywają się wśród postów. Byłaś u weta, leczysz Buliemu skórę, czy tych wizyt będzie więcej ?Jakie koszty leków ? Wzięłaś Buliego do siebie na DT i zostałaś z tym sama,tak jakby przestał on kogokolwiek już obchodzić. Na pierwszej stronie nie widzę ogłoszeń Buliego, a wiem że mu na pewno zrobiłaś, tylko gdzie są wklejone ( chciałam dać link znajomej i nie mogłam znaleźć.). Nie wiem czy ma allegro, jeżeli nie to poproszę lilk_ę o zrobienie. Myślę że w tym wątku nie tylko ja nie mogę się połapać. Doprowadzenie Buliego do stanu adopcyjnego nie będzie tanie, nie możesz sama ponosić kosztów, ale to wszystko musi być przejrzyste. Quote
Angel Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A tak wogóle jak u Bulina..? apropo zmienienia watku to Tola napewno zmieni wszystko jak tylko uda się jej tutaj wejść bo ost sa straszne problemy z dogo..;/ Quote
Recommended Posts