Zuzka2 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Wystawiam Koni na allegro.Czy ona jest mieszańcem czegoś z czymś?;-)Bo nie wiem jak ją zareklamować;-) Quote
kaskadaffik Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Jak dla mnie to mieszanka czegoś z czymś ;) a w poprzednim pokoleniu stała koło kaukaza, tylko że nie ma długiej sierści, ale jest potężna, silna, a szczek zza kratek ma taki, że można pod siebie zrobic ze strachu ;) Quote
Ulka18 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Aukcja Elzuni. Trzymamy kciuki :kciuki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1098603200 Jesli potrzebne sa inne ogloszenia, to poproscie Karolciasz28 lub Eloise, obie cioteczki robia super robote z ogloszeniami. Quote
J_ulia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Trzymamy mocno kciuki!!! Bo Elzunia już dawno jakąś rodzinę powinna uszczęśliwiać ... Jak ja lubię tego psa :) Quote
karolciasz28 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ja jestem, jutro się wezmę za ogłoszenia, tylko tak których suń i gdzie jakiś opis do skopiowania? :) Quote
Ulka18 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Karolciasz, wez z moich aukcji allegro z postu #1172 i 1178. Koni nie robilam allegro. Quote
Zuzka2 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ja ogłaszam Koni od początku czerwca:najpierw w podkarpackim,a teraz w małopolskim,bo większa oglądalność :http://www.allegro.pl/item1094594044_koni_duza_suka_wysterylizowana.html Quote
Ulka18 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 To moze Karolciasz zrobi tez ogloszenia dla Koni na innych portalach. Niech swiat zobaczy te kieleckie sunieczki od najwiekszej do najmniejszej. Quote
Zuzka2 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Wrzucam Koni na allegro na świętokrzyskie.Żal mi jej.Przypomina mi moją bidę ze schroniska,tyle,że moja waży niecałe 4kg,więc trochę łatwiej mi było pokonać jej opór i lęk.Przy Koni to bym się nie odważyła lekceważyć ząbków i szczekania;-) Quote
karolciasz28 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Elza: kupię psa, cafeanimal, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, pet world, ojej, pineska, najpewniej, anonse-ogłoszenia, cret, e-zwierzak, e-oferty Quote
Ulka18 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Super Karolciasz :calus: Zrob pls jeszcze KONI i malutkie USI :modla: :modla: :modla: Quote
karolciasz28 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Ulka18']Super Karolciasz :calus: Zrob pls jeszcze KONI i malutkie USI :modla: :modla: :modla:[/QUOTE] A pewnie że zrobię :) Quote
karolciasz28 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Usia: kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, e-zwierzak, cafeanimal, animalia, mam misia, mam ofertę, e-oferty, ojej, pet world, pineska, cret, najpewniej, rzeszowiak, anonse-ogłoszenia, szerlok Quote
kaskadaffik Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dzisiaj dzwoniła jakaś Pani z WAwy i pytaął o Usię, ale Asia odniosła wrażenie, że jakaś bardzo chaotyczna osoba, pytała co i jak, że chce, ale chyba za bojąca,a wogóle to za daleko.... Asia jej mówiła, że to nie problem, ale Pani powiedziała że się zastanowi, czyli tere fere kuku, baba strzela z łuku !!!! Usi się należy najlepszy domek, za to co napewno bidusia przeszła kiedyś, sikać i robić pod siebie na widok człowieka, to już masakra, jak ja ktoś musiał skrzywdzić :angryy: Quote
Zuzka2 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='kaskadaffik'] Usi się należy najlepszy domek, za to co napewno bidusia przeszła kiedyś, sikać i robić pod siebie na widok człowieka, to już masakra, jak ja ktoś musiał skrzywdzić :angryy:[/QUOTE] Jak znajdę chwilę to poczytam o Usi.Biedny psiak. Siostra wzięła ze schroniska suczkę-szczenię o dokładnie takich samych reakcjach.Dziwne,że szczeniak a już tak zniszczona psychika.Generalnie psiak nie nadawał się do bloku(np.nie była w stanie w ogóle wychodzić na spacer-tzn.trzeba ją było wynosić na rękach podczas gdy ona gryzła z całej siły i wydalała pod siebie ,a na spacerach leżała na dworze bez ruchu cały czas,nawet przy mrozach -10st.Najbardziej zniszczony psychicznie pies jakiego widziałam.Musiała przeżyć koszmar w tym kieleckim schronie jako szczenię:-( Quote
Basia1968 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 dzisiaj dzwoniła do mnie Pani z Lubartowa - mieszkanie w bloku - Pani dzwoniła w sprawie Żelki /u mnie na DT/ i Elzuni - umówiłam się, na spotkanie w niedzielę. Ma przyjechac od Tarnobrzega. Zobaczyc Żelusię i ewentaulnie podjechać do Asi zobaczyć Elzunię. Czy przyjedzie - nie wiem- aczkolwiek brzmiała bardzo bardzo wiarygodnie - ale będę z Panią rozmawiać jeszcze jutro. Będę zachęcać....... Quote
kaskadaffik Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Tak się bestia rozpanoszyła kochana :) :) [url]http://www.youtube.com/watch?v=ntM6DTiQcNg[/url] Quote
erka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Czy Koni taka do wszystkich ufna się zrobiła , czy tylko do znanych osób? Do jakiego domu ona sie nadaje? Czy do mieszkania, czy raczej buda? A wiadomo, jak do dzieci? Quote
kaskadaffik Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Koni od obcych jak się pojawią ucieka, staje lub kładzie się 20 m dalej i szczeka donośnie, kwestia czasu napewno, żeby się do "nowej" osoby przekonała. U nas nie ma ludzi, tak żeby nawet z nią gdzies wychodzić na smyczy i się przchadzać.... A tu następny gostek , troszkę się układa, ale nie bardzo ;) [url]http://www.youtube.com/watch?v=ESKPKA0zy2g[/url] Quote
karolciasz28 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Dostałam maila o Usię: Witam! Gdzie można odebrać pieska (jakie miasto w woj. podkarpackim). Czemu ktoś pozbył się takiego fajnego pieska??? pozdrawiam Odpiszę, pytać o wizytę? Później przekażę na numer do hoteliku. Quote
kaskadaffik Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Karolcia koniecznie napisz albo przekaż mi tego maila, Pani z Rzeszowa czy inna, bo do nas dzisiaj dzwoniła Pani z Rzeszowa i bardzo też chce Usię, Halcię zaraz zgwałcę o wizytę :) Quote
karolciasz28 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='kaskadaffik']Karolcia koniecznie napisz albo przekaż mi tego maila, Pani z Rzeszowa czy inna, bo do nas dzisiaj dzwoniła Pani z Rzeszowa i bardzo też chce Usię, Halcię zaraz zgwałcę o wizytę :)[/QUOTE] Spoko, Halciu przygotuj się na obie rzeczy:diabloti::diabloti:;) Quote
Ulka18 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Ale Usia chyba bez sterylki nie pojdzie do nowego domu? U dr Koziola sterylka jest bardzo niedroga i male ciecie. A roznie to bywa pozniej, ludzie sie boja, nie chca robic albo uslysza, ze powinna miec suczka szczeniaki itd. Jak Halcia sprawdzi dom, to mozna byc pewnym, ze bedzie sie nadawal. Quote
erka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 To czekamy z niecierpliwością, czy którejś z suniek sie powiedzie, bo Elzunia tez ma byc oglądana w niedzielę. Quote
Recommended Posts