Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Straszna historia:placz:, Cajus jesteś niesamowity ;)nie zawiodłeś uratowałeś ją. Zgłaszam pomoc finansową na jej leczenie. Prosze o nr konta i przypomnienie w miare możliwości. Jak się sunia czuje?Mizianko dla sunieczki

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@Cajus
Przepraszam, że nawaliłam z tym bazarkiem, ale serio nie miałam czasu na nic...
Właśnie obrabiam foty,więc powinnam się dziś z tym uporać
pozdrawiam

Posted

Nie mozesz sie obwiniac. Moze tak miało być,żeby to psiątko trafiło w dobre ręcę.Gdyby było tak jak zwykle,byłaby tam gdzie teraz. Może przy okazji,dzieki jej cierpieniu odnajda swoją przystań inne zwierzątka. "NIE MA ZŁEGO ,CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO"

Posted

Maja jest już u mnie. Sama bardzo pomaga, bo rana ładnie się goi i można było założyć dodatkowe szwy. Następna wizyta jest w poniedziałek. Chyba że znów wydarzy się coś nieprzewidzianego. Co do kosztów to wieczorem uzupełnię wpisy. Chciałbym także przedyskutować przez te dni plan zbiegów dla Mai.

Posted

Wybaczcie wczoraj rozmawiałem w sprawie kroków wobec byłych opiekunów Mai. Generalnie dużo dzwonienia. Mało efektu. Znajoma postara mi się pomóc.

To jest szczeniak, który tam jest. Zdjęć drugiego nie mam.

Posted

W kiechen j dawaj noge z nim... takie psie dziecko bajbik taki.. i 2 takie tam sa?

TO byloby to samo co z majeczka u nich bo.. zaloza dzieciakom obroze teraz i .. zamna zmienic jak psiatka urosna..

Kuzwa no ale co - zabrac im te 2 to "znajda" sobie nowe od kogos.. Boszeeeeeeeeeeeeeeee :(

Posted

Witajcie byłem załatwiać dalej sprawę z kontem. Doszły wpłaty z Kundelkowej Skarbonki 150 zł i polubek 20 zł. Maja ma w skarpecie 170 zł. Edytuję pierwszą stronę wieczorem.

Posted

Wiecie co? Ja jestem na dogomani niecały rok i już mam po nocach koszmary.Współczuje tym,którzy są tu dłuzej i widzą to wszystko w realu. Cajus ,jak tylko coś dorwe grosza ,to wyślę.Trzymajcie sie dzielnie. Przesyłam mnóstwo pozytywnej energii.