obraczus87 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Cajus wymiziaj prosze Majeczke kochaną. Dzięki Tobie Malenka nie musi siedziec na tych okropnych mrozach!!!!! Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Majeczka, jak sie czujesz? Wymyzial Cie wujek ode mnie za uszami? Quote
Cajus JB Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Oczywiście, że było mizianko od Wszystkich. Jutro wizyta u weta. Quote
Cajus JB Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 No i po wizycie. Rana goi się bardzo ładnie. Operacja plastyczna nie jest potrzebna. Jedyny jej powód w tej chwili to byłoby zmniejszenie blizny. Nie ma sensu narażać Mai na ból a bliznę przykryje sierść. Zakażenia krwi też nie ma. Zostały więc szczepienia i sterylizacja. O wizycie inspektora napiszę w nocy. Quote
kakaicezar Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dobre wieści..super duużo zdróweczka Majeczko Quote
kakaicezar Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dobre wieści..super duużo zdróweczka Majeczko:loveu: Quote
Emigrantka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 O jak dobrze :) Majeczka trzymaj sie dziewczyno....pieknotko Ty :D Quote
danal1983 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 to co, mozna powoli myslec o oglaszaniu małej? Quote
Cajus JB Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Nad ranę uzupełnię pozostałe posty o bieżące informacje. Rana jak pisałem goi się bardzo ładnie. Co do Mai to jest bardzo zaborcza przy jedzeniu i na to przyszły domek musi zwrócić uwagę. Mówiąc krótko cudze lepsze i potrafi pokazać zęby innemu psu przy nieswojej misce. Z ogłoszeniami poczekamy aż rana dobrze sie zagoi. Jeszcze jest otwarta. Ogłoszenia zrobię sam I chciałbym spróbować wy adoptować Ja gdzieś blisko aby mieć o Niej wiadomości na bieżąco. Jeśli chodzi o wizytę inspektora to była. Pouczenie i nakaz sterylizacji drugiej suni pod groźbą skierowania sprawy do prokuratury. Ten szczeniak o którym, pisałem tam nie mieszka, a u kogoś innego. Jest do adopcji. Natomiast u byłych opiekunów Mai są jeszcze trzy szczeniaki trzy, cztero miesięczne. Chcieli sobie jednego zostawić, ale taką opcję od razu odrzucił inspektor. Tak więc dwie suczki i jeden piesek plus jeszcze jeden piesek. Jak się ogarnę założę Im wątek i zostawię tu link. Aha koszt wizyty dziś 0 zł. W skarpecie Mai pozostaje nadal 170 zł. Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Och, to dobrze ze Majeczka ma jeszcze cos w karpecie... :) Trzymaj sie malutka, wujek Cie wymyzial ode mnie? Quote
Cajus JB Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Emigrantka napisał(a):Och, to dobrze ze Majeczka ma jeszcze cos w karpecie... :) Trzymaj sie malutka, wujek Cie wymyzial ode mnie? Oczywiście, że została wymiziana. Już buziaczki Wam rozdaje. Quote
Laura1108 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Majuniu szybciutko zdrowiej :) mizianko dla ciebie Quote
Szerkanka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Cajus JB Jestem spod Torunia jak bede mogla jakos Wam pomoc to prosze pisz. Quote
danal1983 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='Szerkanka']Cajus JB Jestem spod Torunia jak bede mogla jakos Wam pomoc to prosze pisz. właśnie to mi się na dogo podoba:) Quote
majqa Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='Cajus JB'](...) Jeśli chodzi o wizytę inspektora to była. Pouczenie i nakaz sterylizacji drugiej suni pod groźbą skierowania sprawy do prokuratury. Ten szczeniak o którym, pisałem tam nie mieszka, a u kogoś innego. Jest do adopcji. Natomiast u byłych opiekunów Mai są jeszcze trzy szczeniaki trzy, cztero miesięczne. Chcieli sobie jednego zostawić, ale taką opcję od razu odrzucił inspektor. Tak więc dwie suczki i jeden piesek plus jeszcze jeden piesek.(...) Reasumując: 1 szczeniak, choć jest u kogoś innego, jest jednocześnie do adopcji 3 szczeniaki (3-4miesięczne), czyli 2 dziewczynki i 1 chłopiec też do adopcji Sunia - nakaz sterylki, czyli jak nakaz to sterylka nie za darmo, jak rozumiem tylko koszt z ich kieszeni. Tak? Nawet nie chcę myśleć, jak oni będę jej dopilnowywać i sprawdzać ranę (dbać) po tej sterylce. :-( Szczeniakom pewno się uda ale ta sunia jest na mocno przegranej pozycji. "Przysłużyli" się Mai, czemu więc mieliby dbać akurat o tą, która została... Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ja chce zbiorke na bande Litwinow z :mad: zeby do niektorych "wlasicieli" wpadali profilaktycznie "tlumaczyc" jak sie zywymi stworzeniami zajmoac..... Obiecuje deklaracje stala na taki konkretny zel....:diabloti: Jacek - Majusia wymyziana ode mnie? Jutro sle pieniazki do Nikusia to do piatku powinny byc u Ciebie na koncie dla malutiej. Quote
Cajus JB Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Szerkanka']Cajus JB Jestem spod Torunia jak bede mogla jakos Wam pomoc to prosze pisz. Wielkie dzięki. Na pewno przyda się pomoc przy szczeniakach. Dobrze wiedzieć kto jest z Torunia i okolic. Quote
Cajus JB Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='majqa']Reasumując: 1 szczeniak, choć jest u kogoś innego, jest jednocześnie do adopcji 3 szczeniaki (3-4miesięczne), czyli 2 dziewczynki i 1 chłopiec też do adopcji Sunia - nakaz sterylki, czyli jak nakaz to sterylka nie za darmo, jak rozumiem tylko koszt z ich kieszeni. Tak? Nawet nie chcę myśleć, jak oni będę jej dopilnowywać i sprawdzać ranę (dbać) po tej sterylce. :-( Szczeniakom pewno się uda ale ta sunia jest na mocno przegranej pozycji. "Przysłużyli" się Mai, czemu więc mieliby dbać akurat o tą, która została... Dokładnie tak. Ta druga sunia Sonia jest psem domowym co nie zmienia faktu, że dostali nakaz Jej sterylizacji. Dziś założę wątek szczeniakom. Ostatnio zaczynam padać i dlatego tak wolno to wszystko mi idzie. Quote
Cajus JB Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Emi Maja wymiziana. Dziękuję bardzo. Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Cajus JB']Emi Maja wymiziana. Dziękuję bardzo.[/QUOTE] Prosze o dowod w postaci zdjecia wymizanej majeczki :) Quote
obraczus87 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Majeczko Niunia myslalam dzis o TOBIE :) Quote
Recommended Posts