obraczus87 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Cajus JB']Miło, że zaglądacie do Mai.[/QUOTE] zaglądamy cały czas :) Quote
Cajus JB Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Dziś wyciągnięto szwy. Za dwa tygodnie zaczynamy szczepienia. Zrobiłem zdjęcie i po północy będę wiedział czy będę mógł wrzucić. Wizyta była darmowa. Zostawiłem nieco że swoich w puszce dla karmicielki kotów. Quote
obraczus87 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Majeczko Niunia! Z każdym dniem jest coraz lepiej! Z każdym dniem bliżej domku! :) Quote
danal1983 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 udało sie Majce, ze spotkała Ciebie na swojej drodze Quote
Cajus JB Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Wracam bo ruszył mi net. Myślę, że wiele zwierząt ma szczęście spotykając takie osoby jak Wy na swojej drodze. Maja po wyjęciu szwów. Tak teraz wygląda rana. Quote
danal1983 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Majeczko, byle do przodu, byle lepiej. ... Quote
Javena Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Widok okropny ,pomimo,że już czesciowo wygojone. Majusia ,bedzie dobrze. My tu jestesmy myslami z Tobą i Twoim opiekunem.... Quote
Cajus JB Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Uzupełniłem trochę pierwsza stronę. Postaram się jak mi się uda wkleić wreszcie rachunki. Maja czuje się dobrze. Zaczyna biegać i brykać. Zaczęło się też ustawianie hierarchii wśród moich podopiecznych. Co można powiedzieć o Mai. Jak kogoś lubi to lubi. Jak nie to będzie obszczekiwać bez przerwy. Jest posłuszna i szybko się uczy. Myślę, że już powoli mogę zaczynać ogłoszenia. Quote
Cajus JB Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Tak. Dziś biegała za moim kotem aż miło. Bawić się chce. Quote
Javena Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Oj Majeczko ,jak już za kotem biegi urzadzasz ,to bedzie dobrze. Całuski z rana!!!!! Quote
zula131 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 obraczus87 napisał(a):Majeczko pokazuj sie ! :) I koniecznie z zagojoną szyjką :loveu: Quote
Cajus JB Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Maja bryka, aż miło. Wczoraj poszła na spacer razem z moimi. Powiem szczerze, że charakter ma. Quote
Emigrantka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Majeczka, nie gniewaj sie .... Kto zajrzy/poradzi/pomoze? Wlasciciel psa umarl wczoraj w nocy i rodzinka oczywiscie chce psa uspic..... http://www.dogomania.pl/threads/179922-CYGAN-owczarek-niemiecki-jego-pan-umarA-wczoraj-Pilnie-DT-oraz-deklaracje-na-hotel Quote
Cajus JB Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Maja miała dziś pierwsze szczepienie. Koszt to 70 zł. Założyliśmy książeczkę. Nad ranem załaduję zdjęcia pysia Mai z kołnierzem i już bez. Startujemy w takim razie z ogłoszeniami. Quote
obraczus87 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Czekamy na foteczki :) Majeczka powinna szybko znaleźć domeczek kochany :) Quote
Cajus JB Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Maja jeszcze z kołnierzem. I już bez kołnierza na spacerku. Quote
Javena Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Majusia,jak ja sie cieszę,ze już widzę CIE bez tego kołnierzyka. Ostatnio mało zagladałam,przepraszam!!!!! Tyle tych watków a czasu za mało.Pozdrowienia dla wszystkich !!!!!!! Quote
Javena Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Cajus .....dziekuje za opieke!!!! JESTEŚ WSPANIAŁY. Quote
Cajus JB Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Moje Maluszki wylądowały na ulicy. Szukam domowego tym czasu dla Nich. Teraz trafią do schronu. Nie mam jak Ich przetrzymać. Nie mogę z telefonu podlinkować tematu. Mogę o to kogoś prosić. Link do Maluszków jest na tym wątku. Quote
Isadora7 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Cajus JB napisał(a):Moje Maluszki wylądowały na ulicy. Szukam domowego tym czasu dla Nich. Teraz trafią do schronu. Nie mam jak Ich przetrzymać. Nie mogę z telefonu podlinkować tematu. Mogę o to kogoś prosić. Link do Maluszków jest na tym wątku. Mam nadzieję zę to jest ten watek - MALUSZKI IDĄ DO SCHRONU :(: http://www.dogomania.pl/threads/178958-Maluszki-z-patologicznej-rodziny-Potrzebna-pomoc-dla-Nich-i-domki . Quote
Recommended Posts