Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Napisalam pw do funi, bo to ona wybierala sie do schroniska, zeby wziela to zdjecia Hero i go odnalazla. Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 O jak fajnie, skarpetka sie pomalu wypelni dla Hero :D Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Emigrantko jak masz jakis znajomych na dogo to ich zapros. Wierze w Twoja sile persfazji :):) Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Szarotka napisał(a):Emigrantko jak masz jakis znajomych na dogo to ich zapros. Wierze w Twoja sile persfazji :):) noooo ma taka siłe perswazji Emigrantka, że ja tylko grzecznie podążam za Nia :D Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 obraczus87 napisał(a):noooo ma taka siłe perswazji Emigrantka, że ja tylko grzecznie podążam za Nia :D No wlasnie licze na to, ze jak sie Emigrantka przysadzi to Hero bedzie zabrany ze schronu nim sie obejrzymy :):) Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Szarotka napisał(a):No wlasnie licze na to, ze jak sie Emigrantka przysadzi to Hero bedzie zabrany ze schronu nim sie obejrzymy :):) Emigrantka umie zwoływac ludzi :) Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ingrid44 napisał(a):Zapisuje watek,wroce troszke pozniej. Dzieki Ingrid :):) Quote
Vlk Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ja też zapiszę :) do góry dzielny piesku... jak tak patrzę na takie historie, to myślę sobie, że wielu ludzi mogłoby się od psów wiele, wieeele nauczyć na temat tak zwanego "ludzkiego" zachowania. Chociaż myślę, że niejeden pies by się obraził, gdyby mu powiedzieć, że zachowuje się po ludzku ;) Quote
fona Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 i znow gardlo scisniete postaram sie pomoc bazarkowo Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 W kazdym razie nie myslalam, ze pies bedzie zaslanial wlasnym cialem kolege przed napastnikami. To naprawde jest niesamowite. Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 furciaczek napisał(a):Jestem i ja :) Furciaczek ciesze sie:):) Musimy teraz znalezc kogos kto pojedzie do schronu i zobaczy co jest z Hero ???????????????? Szukamy ludzi z Zamoscia ??????????????? Quote
zuzka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Psia przyjaźń jest nie raz silniejsza niż ludzka mam u siebie ( oprócz Kodinki ) sunie która w schronie miała koleżankę która ją też chronił. Jak tamta poszła do DS to małą trzeba było szybko wyciągnąć bo by w boksie marnie skończyła.Podnoszę chłopaka obrońce na samą gorę . Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='obraczus87']Emigrantka umie zwoływac ludzi :) Malpy wy jedne ;) Emigranki corka stala za nia za kompem i mamy nowa deklaracje dla Hero ;) Prosze dopisac dokladnie tak ;): Monika (corka Emigrantki) 20 zlo, deklaracja stala (od lutego) Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Super :):) Emigrantko czy znasz kogos z Zamoscia?? bo ktos musi pojechac do schronu i sprawdzic co z Hero?? Funia powiedziala, ze to zrobi, ale jak tu lubie na wczoraj. Poza tym sie troche martwie, ten maly jest taki maly :(:( Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Trzeba dopasc :):) Tole, zeby uzupelnila pierwszy post. Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 To dopadaj Tole bo u mnie juz polnoc.. Z Zamoscia nikogo nie znam niestety, w ogole w Polsce to ja malo ludzi znam heheh :P Quote
Szarotka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 A na dogo ?? to niby Chniczycy ?????????/ Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Szarotka napisał(a):A na dogo ?? to niby Chniczycy ?????????/ Tysz prawda hehehehhe Quote
Szarotka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dobranoc Hero. Mam nadzieje, ze cie Ciotki z tego schronu wyciagna. Quote
Olga7 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Zapytajcie może ciotek z Lublina : Marinka i Marinkaa -może wam kogos z Zamościa jeszcze podsuną ..One chyba są z Lublina. No a najbardziej to funia i Tola są tu zorientowane chyba.Ja grosik dorzucę symbolicznie -na odważnego ,niedużego psa .Za to wielkiego bohatera -duszą i cialem . Quote
Szarotka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dziekuje Olga :):) Malutki trzymaj sie w tym schronie :(:( Quote
Recommended Posts