Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Emigrantko jak masz jakis znajomych na dogo to ich zapros. Wierze w Twoja sile persfazji :):)

noooo ma taka siłe perswazji Emigrantka, że ja tylko grzecznie podążam za Nia :D

Posted

obraczus87 napisał(a):
noooo ma taka siłe perswazji Emigrantka, że ja tylko grzecznie podążam za Nia :D

No wlasnie licze na to, ze jak sie Emigrantka przysadzi to Hero bedzie zabrany ze schronu nim sie obejrzymy :):)

Posted

ja też zapiszę :) do góry dzielny piesku... jak tak patrzę na takie historie, to myślę sobie, że wielu ludzi mogłoby się od psów wiele, wieeele nauczyć na temat tak zwanego "ludzkiego" zachowania. Chociaż myślę, że niejeden pies by się obraził, gdyby mu powiedzieć, że zachowuje się po ludzku ;)

Posted

furciaczek napisał(a):
Jestem i ja :)

Furciaczek ciesze sie:):)
Musimy teraz znalezc kogos kto pojedzie do schronu i zobaczy co jest z Hero ????????????????
Szukamy ludzi z Zamoscia ???????????????

Posted

Psia przyjaźń jest nie raz silniejsza niż ludzka mam u siebie ( oprócz Kodinki ) sunie która w schronie miała koleżankę która ją też chronił. Jak tamta poszła do DS to małą trzeba było szybko wyciągnąć bo by w boksie marnie skończyła.Podnoszę chłopaka obrońce na samą gorę .

Posted

[quote name='obraczus87']Emigrantka umie zwoływac ludzi :)

Malpy wy jedne ;)

Emigranki corka stala za nia za kompem i mamy nowa deklaracje dla Hero ;)

Prosze dopisac dokladnie tak ;):

Monika (corka Emigrantki) 20 zlo, deklaracja stala (od lutego)

Posted

Super :):)
Emigrantko czy znasz kogos z Zamoscia?? bo ktos musi pojechac do schronu i sprawdzic co z Hero??
Funia powiedziala, ze to zrobi, ale jak tu lubie na wczoraj. Poza tym sie troche martwie, ten maly jest taki maly :(:(

Posted

Zapytajcie może ciotek z Lublina : Marinka i Marinkaa -może wam kogos z Zamościa jeszcze podsuną ..One chyba są z Lublina. No a najbardziej to funia i Tola są tu zorientowane chyba.Ja grosik dorzucę symbolicznie -na odważnego ,niedużego psa .Za to wielkiego bohatera -duszą i cialem .