misia93 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Śliczny ten Twój i dzięki za mój banerek :loveu: Jest śliczny, aż nie mogłam się powstrzymać żeby go ustawić :loveu: Tylko wiedz że na jednym się nie skończy :evil_lol: haha! Quote
Ania&Kasia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Niufciak napisał(a):Chcesz biały??:razz: Mówisz i masz:cool3: A żebyś wiedziała że chcę ;D Quote
Ania&Kasia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 albo zawsze możesz zrobić jakiś ładny niekoniecznie biały ;] Quote
eria Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ja też wpadłam pochwalić nowy baner ! Piękny i bardzo prawdziwy jest. Czarne psy górą! O i właśnie sobie przypomniałam że już po świętach i też bym musiała zmienić :) Może dziś se coś wymodzę. Quote
KT Arts Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 dOgLoV napisał(a):Śliczny macie ten nowy banerek :loveu: Dziękujemy:loveu: misia93 napisał(a):Śliczny ten Twój i dzięki za mój banerek :loveu: Jest śliczny, aż nie mogłam się powstrzymać żeby go ustawić :loveu: Tylko wiedz że na jednym się nie skończy :evil_lol: haha! Nie ma za co:) Wiem wiem:D:D Ania&Kasia napisał(a):A żebyś wiedziała że chcę ;D Ania&Kasia napisał(a):albo zawsze możesz zrobić jakiś ładny niekoniecznie biały ;] Mówisz i masz:) eria napisał(a):Ja też wpadłam pochwalić nowy baner ! Piękny i bardzo prawdziwy jest. Czarne psy górą! O i właśnie sobie przypomniałam że już po świętach i też bym musiała zmienić :) Może dziś se coś wymodzę. Dziękuję:) Czekam na twój nowy banerek:loveu: Quote
sota36 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Baner rewela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
KT Arts Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='sota36']Baner rewela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki:) [quote name='LadyK']Witanko :loveu: Heejka:loveu: Aniu twój bannerek;) Podoba się ??;) Uploaded with ImageShack.us Quote
Bartiśkowa_ Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [LEFT]Hej ;)[/LEFT] Śliczny puchaty Toruś :loveu: Bannerek super :razz: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Niufciak napisał(a):Odnośnie ostatniego zdjęcia powiem wam że robi sie tam troche niebezpiecznie. Krosia ostatnio spadła z tej skarpy i na szczęście nie wpadła do rzeki. [FONT=Comic Sans MS]Takie miejsca bywają zdradliwe, dobrze że nic jej się nie stało. Moje też zawsze chcą podejść i zajrzeć co tam na dole się znajduje ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bannerek świetny :lol:[/FONT] Quote
Ania&Kasia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dziękuję Dziękuję Dziękuję !!! ;D Śliczny jest ;* ;* ;* Quote
KT Arts Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):Hej ;) Śliczny puchaty Toruś :loveu: Bannerek super :razz: Hej;) Dziękujemy:loveu: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Takie miejsca bywają zdradliwe, dobrze że nic jej się nie stało. Moje też zawsze chcą podejść i zajrzeć co tam na dole się znajduje ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bannerek świetny :lol:[/FONT] Kiedyś tam było super, ale teraz omijamy to miejsce... Dziękuję;) Ania&Kasia napisał(a):Dziękuję Dziękuję Dziękuję !!! ;D Śliczny jest ;* ;* ;* Cieszę się że ci się podoba:loveu: No to kiedy psiowy spacerek;>??? Quote
Ania&Kasia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 spacerek to nie wiem kiedy ale trzeba się w końcu dogadać iść gdzieś i zdjęcia porobić ;P Najpierw to mamy Sylwestra razem na głowie ;D Quote
Avaloth Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 witamy czarnego bernardyna :D śliczne wszyscy te nowe banery macie :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Kiedyś tam było super, ale teraz omijamy to miejsce [FONT=Comic Sans MS]Też mamy jedno takie miejsce, trochę go żal, bo psiaki mogły tam pohasać ale odkąd zakończyli tam jakieś prace budowlane zrobiło się średnio bezpiecznie dla psów :roll:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Życzę szczęśliwego Nowego Roku :lol:[/FONT] Quote
KT Arts Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Ania&Kasia napisał(a):spacerek to nie wiem kiedy ale trzeba się w końcu dogadać iść gdzieś i zdjęcia porobić ;P Najpierw to mamy Sylwestra razem na głowie ;D Hehe, zgadza się;P Avaloth napisał(a):witamy czarnego bernardyna :D śliczne wszyscy te nowe banery macie :) Witamy:loveu: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Też mamy jedno takie miejsce, trochę go żal, bo psiaki mogły tam pohasać ale odkąd zakończyli tam jakieś prace budowlane zrobiło się średnio bezpiecznie dla psów :roll:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Życzę szczęśliwego Nowego Roku :lol:[/FONT] U nas to akurat jest nad zakolem rzeki i to ona zabiera piasek i skarpa się obsypuje.. W lato Toro miał frajde jak zbiegał ze skarpy prosto do rzeki, ale teraz jest tam już za stromo.. Szczęśliwego NR !!!:loveu: Quote
Ania&Kasia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Dziękuję za kolejny banerek ;* Wiesz że tan mi się jeszcze bardziej podoba ;D ;D ;D Quote
KT Arts Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Ania&Kasia napisał(a):Dziękuję za kolejny banerek ;* Wiesz że tan mi się jeszcze bardziej podoba ;D ;D ;D Haha, nie ma za co:) nudze się w domu to kombinuję;P Quote
KT Arts Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Moje dzisiejsze zabawy:diabloti: Quote
przeszlus Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ooo niufcia sią za banery wzieła :p W czym je robisz ? Fajne :loveu: Quote
KT Arts Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 przeszlus napisał(a):Ooo niufcia sią za banery wzieła :p W czym je robisz ? Fajne :loveu: Długo już robie:) W Corel'u:) Quote
przeszlus Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Oierwsze słysze otakim programie :p A jakie ma możliwości ? Quote
KT Arts Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [quote name='przeszlus']Oierwsze słysze otakim programie :p A jakie ma możliwości ? Bardzo fajny i ma dużo mozliwości tu masz troche o nim jak chcesz http://www.coreldraw.pl/ :) Quote
przeszlus Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Faktycznie wydaje się być fajnym a do tego dość prostym programem. Quote
KT Arts Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 przeszlus napisał(a):Faktycznie wydaje się być fajnym a do tego dość prostym programem. Tylko niestety jest dość drogi, a ściągnąć jest ciężko.. Quote
Recommended Posts