Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczny ten Twój i dzięki za mój banerek :loveu: Jest śliczny, aż nie mogłam się powstrzymać żeby go ustawić :loveu: Tylko wiedz że na jednym się nie skończy :evil_lol: haha!

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja też wpadłam pochwalić nowy baner ! Piękny i bardzo prawdziwy jest. Czarne psy górą!

O i właśnie sobie przypomniałam że już po świętach i też bym musiała zmienić :) Może dziś se coś wymodzę.

Posted

dOgLoV napisał(a):
Śliczny macie ten nowy banerek :loveu:

Dziękujemy:loveu:
misia93 napisał(a):
Śliczny ten Twój i dzięki za mój banerek :loveu: Jest śliczny, aż nie mogłam się powstrzymać żeby go ustawić :loveu: Tylko wiedz że na jednym się nie skończy :evil_lol: haha!

Nie ma za co:) Wiem wiem:D:D
Ania&Kasia napisał(a):
A żebyś wiedziała że chcę ;D

Ania&Kasia napisał(a):
albo zawsze możesz zrobić jakiś ładny niekoniecznie biały ;]

Mówisz i masz:)
eria napisał(a):
Ja też wpadłam pochwalić nowy baner ! Piękny i bardzo prawdziwy jest. Czarne psy górą!

O i właśnie sobie przypomniałam że już po świętach i też bym musiała zmienić :) Może dziś se coś wymodzę.

Dziękuję:) Czekam na twój nowy banerek:loveu:

Posted

Niufciak napisał(a):
Odnośnie ostatniego zdjęcia powiem wam że robi sie tam troche niebezpiecznie. Krosia ostatnio spadła z tej skarpy i na szczęście nie wpadła do rzeki.

[FONT=Comic Sans MS]Takie miejsca bywają zdradliwe, dobrze że nic jej się nie stało. Moje też zawsze chcą podejść i zajrzeć co tam na dole się znajduje ;)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Bannerek świetny :lol:[/FONT]

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Hej ;)

Śliczny puchaty Toruś :loveu:

Bannerek super :razz:

Hej;)
Dziękujemy:loveu:
Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Takie miejsca bywają zdradliwe, dobrze że nic jej się nie stało. Moje też zawsze chcą podejść i zajrzeć co tam na dole się znajduje ;)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Bannerek świetny :lol:[/FONT]

Kiedyś tam było super, ale teraz omijamy to miejsce...
Dziękuję;)
Ania&Kasia napisał(a):
Dziękuję Dziękuję Dziękuję !!! ;D Śliczny jest ;* ;* ;*

Cieszę się że ci się podoba:loveu:
No to kiedy psiowy spacerek;>???

Posted

Kiedyś tam było super, ale teraz omijamy to miejsce

[FONT=Comic Sans MS]Też mamy jedno takie miejsce, trochę go żal, bo psiaki mogły tam pohasać ale odkąd zakończyli tam jakieś prace budowlane zrobiło się średnio bezpiecznie dla psów :roll:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Życzę szczęśliwego Nowego Roku :lol:[/FONT]

Posted

Ania&Kasia napisał(a):
spacerek to nie wiem kiedy ale trzeba się w końcu dogadać iść gdzieś i zdjęcia porobić ;P Najpierw to mamy Sylwestra razem na głowie ;D

Hehe, zgadza się;P
Avaloth napisał(a):
witamy czarnego bernardyna :D
śliczne wszyscy te nowe banery macie :)

Witamy:loveu:

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Też mamy jedno takie miejsce, trochę go żal, bo psiaki mogły tam pohasać ale odkąd zakończyli tam jakieś prace budowlane zrobiło się średnio bezpiecznie dla psów :roll:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Życzę szczęśliwego Nowego Roku :lol:[/FONT]

U nas to akurat jest nad zakolem rzeki i to ona zabiera piasek i skarpa się obsypuje.. W lato Toro miał frajde jak zbiegał ze skarpy prosto do rzeki, ale teraz jest tam już za stromo..
Szczęśliwego NR !!!:loveu: