KT Arts Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 [quote name='dagaa111']http://img545.imageshack.us/img545/7296/img0053z.jpg jakie szaleństwo :lol: Toro świetnie wygląda w tej czapce mikołaja :D wesołych świąt życzę :tree1: Dziękujemy i również życzymy Wesołych Świąt;) Quote
misia93 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Jak ja bym się do takiego miśka przytuliła :loveu: Haha! Toro jak zwykle uroczy i mam ten sam problem, uroki czarnych psów i śniegu :angryy: a halterek bardzo ładnie na nim wygląda! Quote
KT Arts Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Siemka wszystkim;) Dzisiaj po kilku godzinach nudy w końcu zebrałyśmy się z siostrą i poszłyśmy z psiakami na spacer. Najpierw szłyśmy znaną nam dobrze drogą nad takie jeziorko, ale w czasie tej wędrówki przez las zobaczyłam wąską ścieżkę między karłowatymi sosenkami prowadzącą w zupełnie innym kierunku. Wymyśliłyśmy ze pójdziemy obadać teren i sprawdzimy gdzie ta ścieżka prowadzi. szłyśmy chyba z 30 min ciągle przed siebie aż w końcu doszłyśmy do drogi. Poszłyśmy dalej i znów weszłyśmy do lasu. Idąc kolejną ścieżką stwierdziłyśmy że jest już trochę późno i czas powoli wracać zwłaszcza że czeka nas długa droga. Oczywiście nie było mowy o powrocie tą samą drogą więc jak stałyśmy tak skręciłyśmy wprost w nieznany nam las. Jako że jesteśmy "inteligentne" (;p) szłyśmy chyba z godzinę przez las zdając się na kobiecą intuicję że idziemy w dobrym kierunku. Najgorzej było przedrzeć się przez niskie gęste krzaki, ale dałyśmy radę. Psiaki oczywiście zadowolone hasały sobie beztrosko po lesie, czasem zatrzymując się sprawdzając czy idziemy za nimi czy jednak nie:) Las nam się nie kończył, wychodziłyśmy z jednego od razu wchodząc do drugiego, aż w końcu dotarłyśmy do "prześwitu" w lesie i miałyśmy do wyboru: albo iść przez gęste sadzonki albo okrężną drogą. A my oczywiście co zrobiłyśmy? Tak, właśnie poszłyśmy przez sadzonki. psów nie było widać, słyszałyśmy tylko jak szaleją na śniegu. W końcu gęstwiny się skończyły i zaczął się rzadki las. Znalazłam punkt orientacyjny i trafiłyśmy nad to jeziorko nad które zmierzałyśmy na samym początku;) Podsumowując nie było nas 2,5 h, a śniegu lesie jest po kolana:P Wyprawa była super:) Ups.. troszkę sie rozpisałam, ale trudno;P Fotek niestety nie mam bo nie mam aparatu-zgubiłam:( Quote
DominikaAnna Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Psiaki są super :loveu: 2,5 h to nieźle wymarzłyście Quote
KT Arts Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 DominikaAnna napisał(a):Psiaki są super :loveu: 2,5 h to nieźle wymarzłyście Zmarznąć to może nie ale nóg nie czułyśmy już :P Quote
KT Arts Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Nie zgadniecie co sie stało :D ZNALAZŁAM APARAT !!!! :D A tymczasem zdjęcia z telefonu. Troche lepszej jakości niż poprzednie;) Pańcia, no daj tą żabę:) Uploaded with ImageShack.us Żaba, żaba, żaba ! Uploaded with ImageShack.us No daaaj !;) Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Nie dałaś mi żaby to sobie idź:diabloti: Uploaded with ImageShack.us Prawie egipski profilek:eviltong: Uploaded with ImageShack.us Dobrze siędzę? Tak? Napewno głowa ma być w tą stronę?:roll: Uploaded with ImageShack.us Teraz dasz mi żabkę?:roll: Uploaded with ImageShack.us I to co się stało z naszą plażą:( Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Kurdeee.. odwróciły się wrr..! Eh trudno.. Odnośnie ostatniego zdjęcia powiem wam że robi sie tam troche niebezpiecznie. Krosia ostatnio spadła z tej skarpy i na szczęście nie wpadła do rzeki.. Na kolejne szczęście miałam linkę przy sobie którą przypięłam do drzewa i zeszłam po nią kawałek na dół, ona ile się dało podeszła do góry i jakoś udało mi się ją wyciągnąć. Prawdopodobnie podeszła do krawędzi z ciekawości i obsunął sie pod nią śnieg i spadła.. Na szczęście jest cała i zdrowa:) Tylko szkoda że nic jej to nie nauczyło i teraz kiedy tam przechodzimy to trzeba ją zapiąć bo podchodzi do krawędzi.. Quote
KT Arts Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 vege* napisał(a):no to obie miałyście przygodę :O Całe szczęście że Toro jest trochę bardziej posłuszny niż Krosia, bo kiedy ja ratowałam on siedział grzecznie i czuwał nad wszystkim;) Quote
misia93 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 dobrze że Krosi nic się nie stało! Miałyście super długi spacer :lol: a Toro jaki ma nochal! na tym zdjęciu::loveu::loveu: http://img530.imageshack.us/img530/438/dsc00214zo.jpg Quote
przeszlus Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Heh Toro wygląda genialnie :) Jest pewność że nie zgubisz go w śniegu :p Quote
KT Arts Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='misia93']dobrze że Krosi nic się nie stało! Miałyście super długi spacer :lol: a Toro jaki ma nochal! na tym zdjęciu::loveu::loveu: http://img530.imageshack.us/img530/438/dsc00214zo.jpg Ona swoim wiekiem stwarza tylko pozory;P [quote name='przeszlus']Heh Toro wygląda genialnie :) Jest pewność że nie zgubisz go w śniegu :p Hehe, w lesie na szczęście też się nie da:) [quote name='Avaloth']te pierwsze zbliżenia wymiatają :D hehe:D:D A powiem wam że dzisiaj się dowiedziałam że mam czarnego bernardyna:O Quote
misia93 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ja Was kocham :loveu: A szczególnie tego Twojego czarnego bernardynka :cool3: Haha a może labradora długowłosego :lol: Quote
KT Arts Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 misia93 napisał(a):ja Was kocham :loveu: A szczególnie tego Twojego czarnego bernardynka :cool3: Haha a może labradora długowłosego :lol: :loveu: hihi i to przerośniętego:P Quote
KT Arts Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Jak wam się podoba nasz nowy bannerek??;> Quote
Ania&Kasia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 o widzę że banerek właśnie masz nowy ;] Ale Cię naszło na ten czarny ;D Ale fajnie wyszło ładny banerek ;] Quote
KT Arts Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Ania&Kasia napisał(a):o widzę że banerek właśnie masz nowy ;] Ale Cię naszło na ten czarny ;D Ale fajnie wyszło ładny banerek ;] Chcesz biały??:razz: Mówisz i masz:cool3: Quote
zuzolandia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Witanko poświąteczne ;-) czarny bernardyn tysz pikny hihihih ja mam z reguły owczarka afganskiego hihihihihhihihih skarpa na pierwszy rzut oka dość niebezpiecznie wygląda ...ja nauczona doświadczeniem z moim boksiem omijam dalekim lukiem takie miejsca szczególnie zimą ...wtedy to pode mną obsunął sie śnieg i spadłam niemal do samego stawu ...pies chyba próbowal mnie ratowac i tez spadł ..dopszzz że na stawie byli wędkarze i wspólnymi siłami nas stamtąd wyciągneli ...buuu jak sobie przypomne do jeszcze dzisiaj mam ciary na plecach a mineło juz z 8 lat ;-) buziam !!! Quote
KT Arts Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Witamy:) Eh takie przygody na długo zapadają w pamięć.. A owczarek afgański też ładny:) Quote
łamAga Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Śliczny macie ten nowy banerek :loveu: Quote
Recommended Posts