Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widze ze sylweser spedzony razem ze swoim psiaczkiem :loveu: :loveu::loveu::loveu:

Ale masz fajnie że Toro jest odwoływalny nie wyobrażam sobie jak by mnie taki niufek pociagnal za psem :evil_lol:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Avaloth']jak to po kim, po pańci :D:D

czekamy na zdjęcia :)
Hehe, foteczki dzisiaj będą, no i juz mamy następne więc bedzie co wstawiać:)
[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]jak słodko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ślicznie razem wyglądacie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
a ten szampankim to jak butelka dla tego Twojego wielkiego miśka :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/FONT]
http://img708.imageshack.us/img708/8170/img0032vi.jpg

Dziękujemy:loveu::loveu: Butelka mogła by być większa, ale zadowolilismy się i taką.. ale był zawiedziony bo pańcia nie chciała dać prawdziwego szampana hihi:loveu:
[quote name='dOgLoV']Widze ze sylweser spedzony razem ze swoim psiaczkiem :loveu: :loveu::loveu::loveu:

Ale masz fajnie że Toro jest odwoływalny nie wyobrażam sobie jak by mnie taki niufek pociagnal za psem :evil_lol:
Toro ma troche pary w łapkach, ale jest grzeczny i nie stwarza mi problemów;)
[quote name='Spanielkaaa']http://img407.imageshack.us/img407/111/img0190g.jpg
Śliczny :)

Pozdrawiamy i zapraszamy do galerii Tiny.
Dziekuję i na pewno zajrzę;)

Posted

Kilka dni mnie nie było a tutaj tyle ślicznych zdjęć Torusia!~:loveu: a najładniejsze to te z sylwestra :loveu: też go spędziłam z moim czarnuchem! haha pewnie psiak miał małego kaca :evil_lol: A te wspólne przytulanki :loveu: i jakiż on wielki! :loveu:
Gratuluję takiego dystansu do psów bo to na prawdę o wiele lepiej się z takim na spacery chodzi ;) Jestem ciekawa jak mój się będzie zachowywał bo jak na razie przybrał sobie za matkę goldenkę sąsiadów i jedynie jej się nie boi ... a tak to to straszny panikarz z niego... :shake: mam nadzieję że jak podrośnie to zrobi się bardziej śmiały ;)
a na tym zdjęciu
http://img810.imageshack.us/i/img0180ki.jpg/
on biegnie do Ciebie czy w drugą stronę xD :cool3: świetne jest to zdjęcie xD hahahahahahahahahaha! :lol::lol:

Posted

Powiem ci tak.. Toro wychował się z psami w hodowli, a opuścił ja w wieku 9 miesięcy, więc przez ten czas nauczył się psich zachowań bo miał wokół siebie 3 dorosłe, 4 w jego wieku psiaki i jednego 4ro miesięcznego szczeniaka (Basia która pojawia sie czasem na zdjęciach). Dlatego też mam z nim taki problem że leci do wszystkich psów:)
Moim zdaniem nie trzeba panikować jak psy się bawią i sobie powarkują bo one doskonale wiedzą co robią i bez przyczyny się nie pogryzą, ale nie znaczy to, że nie trzeba mieć nad nimi ciągłej kontroli:) Jak twój maluszek sie boi to poszukaj kogoś z psem małej rasy i stopniowo ucz go bawić się z psami, ale nie bój się jeśli tamten piesek warknie na twojego bo w ten sposób mały uczy się czego nie powinien robić, człowiek nie jest w stanie nauczyć psa psich zachować, on sam musi to pojąć, a rzadko który pies zrobi krzywdę szczeniaczkowi:) Potem zwiększaj wielkość psów w miare jak twój bedzie rósł ;) Życzę powodzenia;)
A na tym zdjęciu to Toro ma głupawkę i biega jak szalony :D

Kilka foteczek z tamtego spacerku jeszcze;)

Uploaded with ImageShack.us