*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):to na co czekasz ??;) Na posiadanie czasu na drugiego psa, na kasę na takiego psa, na zgodę Bogdana.... :/ Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):Na posiadanie czasu na drugiego psa, na kasę na takiego psa, na zgodę Bogdana.... :/ troszkę przeszkód masz :roll: ja mam nadzieję że za rok będę miała swoją puszystą nową miłość :loveu: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):troszkę przeszkód masz :roll: ja mam nadzieję że za rok będę miała swoją puszystą nową miłość :loveu: Tzn. małego tybka?? Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):Tzn. małego tybka?? Tak :loveu: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 A może tak najpierw załatwcie przydomek Qwendi :mad: Bo Qwendi pójdzie do kawalera na bzykanko, a tu przydomku brak :eviltong: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):A może tak najpierw załatwcie przydomek Qwendi :mad: Bo Qwendi pójdzie do kawalera na bzykanko, a tu przydomku brak :eviltong: prawie jest gotowy :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):prawie jest gotowy :eviltong: Wniosek złożony?? Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):Wniosek złożony?? Nie :oops: podobno czeka sie tylko 3 miesiące ;) Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Nie :oops: podobno czeka sie tylko 3 miesiące ;) Niektórzy czekają nawet pół roku :eviltong: Poczytaj tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/11977-Jak-d%C5%82ugo-czekali%C5%9Bcie-na-przydomek Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 no nie wygląda to za ciekawie z tego co piszą :roll: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):no nie wygląda to za ciekawie z tego co piszą :roll: Np. post nr 185-osoba czekała rok :crazyeye: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):Np. post nr 185-osoba czekała rok :crazyeye: hmmmmm nie ciekawie , My nie mamy za dużo czasu na załatwienie przydomka , góra rok .... jak w przyszłym roku nie dopuścimy Qwendi to juz jej nie dopuścimy .... Quote
angineuuka Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 przydomek możecie w przyszłym tygodniu zlożyć :lol: nic się nie stanie, jak już będziecie mieli :P Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Angi napisał(a):przydomek możecie w przyszłym tygodniu zlożyć :lol: nic się nie stanie, jak już będziecie mieli :P tak tylko ze z moim Sebkiem to nie tak łatwo , on ma na wszystko czas :roll: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):tak tylko ze z moim Sebkiem to nie tak łatwo , on ma na wszystko czas :roll: To niech poczyta ten wątek o przydomkach na dogo ;) Albo pokaż mu ten post, gdzie czekali na przydomek właśnie rok czasu ;) Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):To niech poczyta ten wątek o przydomkach na dogo ;) Albo pokaż mu ten post, gdzie czekali na przydomek właśnie rok czasu ;) siedzi i szuka nazwy ;) Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):siedzi i szuka nazwy ;) Zuch chłopak :p Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):Zuch chłopak :p taaaa , ale co sie nagadac musiałam :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):taaaa , ale co sie nagadac musiałam :eviltong: Ja się dziś nagadała i jak grochem o ścianę :mad: Więc ciesz się, że się w końcu ruszył ;) Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):Ja się dziś nagadała i jak grochem o ścianę :mad: Więc ciesz się, że się w końcu ruszył ;) to na prawde rzadkość że posłuchał :roll: Quote
KT Arts Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Ale mu pasują te leśne klimaty :loveu: zgadzam się :loveu: misiow lesie to jak ryba w wodzie :) magdabroy napisał(a):Idź w cholerę z tymi zdjęciami :mad: Czym więcej ich oglądam, tym bardziej kocham niufki :loveu: hahaha i bardzo dobrze ;) dOgLoV napisał(a):to na co czekasz ??;) o to to to too ;) Magda, może za czas jakiś się uda niufeczek ;) Aga suczkę też chcesz czy faceta? ;) Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Niufciak napisał(a): Aga suczkę też chcesz czy faceta? ;) Suczkę jak najbardziej ;) Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 u mnie już tylko będą suczki :loveu: własnie wybieramy nazwę hodowli :diabloti: Quote
Recommended Posts