*Magda* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a):u mnie już tylko będą suczki :loveu: własnie wybieramy nazwę hodowli :diabloti: Jeszcze nie wybraliście? Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Tybetańskie samce są fajniejsze :loveu: W ogóle to ja psy wolę, chociaż zawsze chciałam sukę mieć :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 magdabroy napisał(a):Jeszcze nie wybraliście? Tzn wybraliśmy 3 , własnie wysyłamy propozycje , zobaczymy którą nam zaakceptują :) Naklejka napisał(a):Tybetańskie samce są fajniejsze :loveu: W ogóle to ja psy wolę, chociaż zawsze chciałam sukę mieć :evil_lol: suczki są bardziej uległe mi sie wydaje ;) Quote
KT Arts Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 u mnie suki odpadają, ja tylko psy :loveu: pochwaliłabyś sie tymi nazwami co? Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Niufciak napisał(a):u mnie suki odpadają, ja tylko psy :loveu: pochwaliłabyś sie tymi nazwami co? Jak juz złożymy papiery to wam podam wybrana i te odrzucone :diabloti: Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a): suczki są bardziej uległe mi sie wydaje ;) Wręcz przeciwnie... Iza też mi to mówiła jak Jetsa brałam :eviltong: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Naklejka napisał(a):Wręcz przeciwnie... Iza też mi to mówiła jak Jetsa brałam :eviltong: ale ja i tak wole suczki :diabloti: poza tym mamy zamiar zakładac hodowle a nie mam zamiaru pozniej oddzielnie trzymac suki z cieczką i psa który bedzie sie do niej dobierał .... Quote
KT Arts Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 w sumie logiczne podejście ;) ja nie planuje hodowli, będe mieć chyba zawsze tylko jednego psa i niufa i do pracy chyba każdego :P Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Niufciak napisał(a):w sumie logiczne podejście ;) ja nie planuje hodowli, będe mieć chyba zawsze tylko jednego psa i niufa i do pracy chyba każdego :P zawsze możesz mieć repa ;) Quote
vege* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Niufciak napisał(a):w sumie logiczne podejście ;) ja nie planuje hodowli, będe mieć chyba zawsze tylko jednego psa i niufa i do pracy chyba każdego :P Ja też chcę w przyszłości mieć tylko psa i tylko niufa :loveu: Może na jakąś wystawę bym sobie z nim pojechała tak dla rozrywki, ale chcę go głównie do kochania, przytulania, miziania i do cieszenia nim moich oczu :evil_lol::loveu: Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Ja chcę sukę MT :) Koniecznie będzie wstawiana, no i pewnie jakiś miot po niej też by był :) Ale to jak będę mieszkała tutaj. Chyba że będę mieszkała w sama, ale niedaleko rodziców, to rodzicom wcisnę sukę :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Naklejka napisał(a):Ja chcę sukę MT :) Koniecznie będzie wstawiana, no i pewnie jakiś miot po niej też by był :) Ale to jak będę mieszkała tutaj. Chyba że będę mieszkała w sama, ale niedaleko rodziców, to rodzicom wcisnę sukę :evil_lol: a My dopuścimy Qwende z ........ :eviltong: i jak bedzie czarna suczka z ciemnym podpalaniem , dużą głową i krótką kufą to jest moja i ją sobie zostawiam :) Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Qwendi z...? Pilska, nie z tym co mam na myśli :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Angi napisał(a):Qwendi z...? Pilska, nie z tym co mam na myśli :evil_lol: Pilska ?? Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Jeszcze nie macie repa? A kryjecie w Polsce, czy za granicę chcecie jechać? ;) Ja teraz jestem ciekawa szczeniąt po bracie Jetsana, w mahatmie będą :) Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Naklejka napisał(a):Jeszcze nie macie repa? A kryjecie w Polsce, czy za granicę chcecie jechać? ;) Ja teraz jestem ciekawa szczeniąt po bracie Jetsana, w mahatmie będą :) za granicą ;) bierzecie jakiegoś ??:cool3: Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a):za granicą ;) bierzecie jakiegoś ??:cool3: No to fajnie, ale wyszukajcie coś nowego, bo ostatnio wszystkie mioty takie oklepane, zero nowej krwi :eviltong: Nie no coś ty, nie mamy warunków na 3psa, zresztą ja teraz najmniej potrzebuję do szczęścia szczyla tybcia ;) Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 ej, myślałam że macie repa wybranego :p Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Angi napisał(a):ej, myślałam że macie repa wybranego :p Optycznie mamy ale rozmów jeszcze nie było , bo , po pierwsze musimy go zobaczyć na żywo po drugie musimy miec komplet badan , hodowle zarejestrowana itd Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a):Optycznie mamy ale rozmów jeszcze nie było , bo , po pierwsze musimy go zobaczyć na żywo po drugie musimy miec komplet badan , hodowle zarejestrowana itd i tak możesz się pochwalić? :> Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a):ale Ty nie uznajesz chińczyków :P No nie, bo tybetan to ma być tybetan, a nie pokraka z nadmiarem skóry i futra, która przejdzie 0,5km i padnie... Dla mnie za dużo hodowców stawia na podobne linie hodowlane... większość mt znów ma podobne rodowody. Kiedyś większość Mt miało Falco w rodowodzie, teraz jest bum na taiwany, a ta linia opiera się może na kilku psach? Aya de yuwenchi np? Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Angi napisał(a):i tak możesz się pochwalić? :> niestety nie mogę :shake: jak bedziemy mieli wszystko dograne to sie na pewno dowiecie ;) Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Angi napisał(a):to spadaj :lol: lepiej nie bo sie poobijam :eviltong: Quote
Recommended Posts