Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kika9004']Czyli Astka już na 100 % jedzie do was do Poznania, tak?? :) Pytam bo jeśli tak to trzeba zdjąć z wątku bullowatych :)[/QUOTE]

Tak, poslanko zamowione, powinno przyjsc w poniedzialek, wtorek. Obrozke nawet kupilam =) Smyczka jest, jedzonko jest. Cwiczonka ustalone wstepnie. Mysle, ze 2 lutego sunie odbiore - 2, bo 1 lutego mam ostatni egzamin na uczelni i zaraz nastepnego dnia moge jechac :)

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kochane... ja Was bardzo przepraszam, ale potrzebujemy pomocy... Istnieje realne przypuszczenie, ze szczenieta z Warszawy, ktore mialy byc w DT, na ktore zbierano pieniadze, ktorym wysylalismy karme (ja sama podeslalam im 15kg worek...), sa tak naprawde zupelnie gdzie indziej:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/119313-Wielka-akcja-KrAE-A-el-k-Chynowa-KOSZMAR-PSOW-POWRACA/page345[/url]
a mialo byc tak:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/175410-17-szczeniAE-t-szuka-domA-w-i-prosi-o-karme-NOWE-SZCZENIAKI-BA-AGAM-O-OGA-OSZENIA/page48[/url]
Podsylam ten watek z prosba o pomoc... i ku przestrodze... Rece mi opadaja...

Posted

Dzwonilam dzis dowiadywac sie jak sunia sie miewa i uslyszalam, ze wszystko u niej w porzadku :) Wstepnie powiedzialam pani Wiesi, ze przyjade po sunke albo pod koniec tego tygodnia albo w przyszly wtorek - juz nie moge sie doczekac, wiec chcialabym ja w tym tygodniu odebrac. Egzamin nie zajac, nie ucieknie ;)

Posted

Dzis zakupilam jeszcze smakolyki, szamponik i takie tam rozne ;) Legowisko wlasnie przyszlo :) Karma nowa tez dzisiaj przyjedzie co by sunkom na pewno nie zabraklo... iii... jutro odbieram Fride =) Nie chcialam juz dluzej czekac :)

Posted

[quote name='ms_arwi']poki co modlcie sie zebym dojechala tam w taka pogode - snieg znow zaczyna sypac, czort jakis no...[/QUOTE]

Będę kciuki trzymać za szczęśliwą podróż. Uważajcie na siebie.
Ja jutro też jadę po "moją" Pieczarkę i nie wiem, jak to będzie... Szczecin znów cały zasypany, paraliż na drogach :shake:

Posted

[quote name='andzia69']cholewka...a tu nie zapowiada się na ocieplenie:([/QUOTE]

Nie zapowiada sie... jechac strach, ale nie mam serca zeby ona tam siedziala jeszcze dluzej... Zimno nam to i jej zimno, a nawet bardziej niz nam... a tu juz wszystko przygotowane, tylko sunki brak. Trzymajcie kciuki, 380 km w jedna strone...

Posted

[quote name='agnieszka32']Będę kciuki trzymać za szczęśliwą podróż. Uważajcie na siebie.
Ja jutro też jadę po "moją" Pieczarkę i nie wiem, jak to będzie... Szczecin znów cały zasypany, paraliż na drogach :shake:[/QUOTE]

Na pewno nam sie uda, w kazdym razie warto :)