Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Norbitko z tym siusianiem nie martw się ......
Łatka robiła identycznie ....z tym ,że od początku po sterylce ....trwało to ok 6 dni.....bardzo często mini kałuże , a czasem tylko kropelki.......
Wg mnie jest to spowodowane : 1) obolałym brzuchem - nawet najmniejsza ilośc moczu w pęcherzu powoduje ból i dlatego suczka się go pozbywa.... 2) gdzies było o zachwianiu hormonalnym i zw. z tym częstym i niewielkim oddawaniu moczu.....

Tak więc myslę ,ze wszystko jest w normie.....

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje za wsparcie. dzwoniłam trez do p.Ewy mam podac jeszcze jeden zastrzyk z kolei na pobudzenie przew.pokarmowego. Fajne to foto w avatarku :) śliczna Łacia

Posted

Ninka dzisiaj mnie zaskoczyła. Przed operacja taka powona, spokojna dziś sobie urządziła pogon po łące.... w piątej dobie po zabiegu... A może sie cieszyła że ją uwolniłam od tego kubraka :P - zdjęłam jej na spacer bo mokro na dworze

Posted

Dziś Nineczka była na wizycie kontrolnej i na spotkaniu z opiekunkam ze schroniska _Anielicą i Maszą oraz ich podopiecnymi kotka Anielicy i biedna babcia wyzłowatą ze schroniska .... uciekło mi jej imioe z pamieci ... Bona? Suczka jest bardzo sympatyczna. U Ninki wszytko jest OK.

Posted

Tak, dzisiaj było grupowe spotkanie u weterynarza. Ninka jest cudowna - taka przylepka, że nie wiem. Cały czas doopka jej lata na boki, przymila się ciągle, łasi. I jaka pięknotka z niej :loveu: Chciała się zapoznać z moją kotką, wciskając niucha między kratki koszyka :lol:

A staruszka nazywa się Wandzia Norbitko. Ale kojarzyłaś nieźle - Bono to mój pies :evil_lol:

Ninko, w górę!!!

Posted

Tak sobie pomyślałam, że włożę Ninę na stronę schroniska - w końcu jest na jego "stanie". Podam numer do Norbitki, może tam ją ktoś zobaczy?