ewatr Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Ulka18']Zeby sie udalo znalezc mu dobry dom :modla: Dzieki Ewus :calus:[/QUOTE] Oj tak... bo to juz tak długo trwa :-( dobrze ze chociaż Boyeczka zazywa przestrzeni i mizianka :lol: Quote
agata51 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='ewatr']Agato juz odetkałam skrzynke ;)[/QUOTE] I tak trzymaj, Ewciu! Tzn. że kod masz? Boyku, błagam, oczaruj kogoś! Quote
ewatr Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='agata51']I tak trzymaj, Ewciu! Tzn. że kod masz? [/QUOTE] Nie mam bo skrzynka była zatkana i tylko mi przyszło na maila zawiadomienie ze chciałas sie ze mna skontaktowac i zebym odetkała skrzynke - no to odetkałam i czekam az napiszesz :lol: Quote
halcia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kolejny raz potwierdzam,ze Boy,odwazny szczekajło w boksie,stróz pierwsza klasa,ile razy wejde do boksu wymiata do budy.Zza siatki moge sobie nosa dotknac.Gdy wejde gosc wbity w bude,a do mnie leza wszystkie psiaki.... Quote
agata51 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ewatr napisał(a):Nie mam bo skrzynka była zatkana i tylko mi przyszło na maila zawiadomienie ze chciałas sie ze mna skontaktowac i zebym odetkała skrzynke - no to odetkałam i czekam az napiszesz :lol: Toż na wszelki wypadek sms z kodem ci wysłałam. Zmieniłaś nr telefonu? Może być ten sam czy muszę wykupić nowy? Quote
ewatr Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 agata51 napisał(a):Toż na wszelki wypadek sms z kodem ci wysłałam. Zmieniłaś nr telefonu? Może być ten sam czy muszę wykupić nowy? Telefon wysłam na PW , oczywiscie moze byc stary kod on nie przepada poki nie jest wykorzystany ... Quote
agata51 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ewatr napisał(a):Telefon wysłam na PW , oczywiscie moze byc stary kod on nie przepada poki nie jest wykorzystany ... Wysłałam na PW. Boyku, ja walentynkowo Quote
ewatr Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Wyrózniony Boyek na alegratce dzieki cioteczce Agacie Quote
ewatr Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Wyrózniony Boyek na alegratce dzieki cioteczce Agacie Quote
agata51 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Nie przesadzaj, Ewuniu, na dubla nie zasłużyłam ;) Quote
ewatr Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 agata51 napisał(a):Nie przesadzaj, Ewuniu, na dubla nie zasłużyłam ;) hihihi bedzie w sam raz na zaś :eviltong:;) Quote
Ulka18 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Boyek sie bardzo wyrobil w tym boksie na przodzie. Szczeka, udaje waznego. Ale wyciagnietej ręki sie boi. Natomiast Bronia to taka fajna kluseczka. Quote
halcia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Mi daje po nosie palcem pojezdzic,ale panna Bronia go spycha,bo chce byc miziana.Przy próbie wejscia do boksu,pan Boy daje nura do budy niestety.W boksie szczeka jak typowy stróz,bez agresji,tak zawiadamiajaco,ze ktos sie pałęta. Quote
kaskadaffik Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ale ogonem wymachuje cały czas, taki cichociemny gość ;) Zapraszamy :) http://www.dogomania.pl/threads/180172-Dla-kaA-dego-coA-fajnego-firanki-zasA-onka-polarki-na-Mielec-24-02?p=14136947#post14136947 Quote
Ulka18 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Wstawiam link do zdjec Boyki oraz wiadomosc od jej Panciow. Temat: Weiterl.: Re: Boyka Od: "Dobermann-Nothilfe" Data: Pn Marca 1 2010, 5:48 pm Hallo, vielen Dank für die Nachfrage, ich komme gerade von einer ausgedehnten Hunde-Runde" und Boyka schläft gerade auf dem Teppich in der Sonne. Ihr geht es wirklich gut, hat sich wunderbar eingelebt und ist trotz ihrertraurigen Vorgeschichte den meisten Menschen freundlich zugewandt. Natürlich hat sie nur Fressen im Kopf und ist trotz ihrer kleinen körperlichen Einschränkungen schnell unterwegs, wenn es etwas Leckeres gibt. Sie kann wunderbar 60-90 Minuten spazieren gehen, hat keine Probleme mehr im Halsband- oder Pfotenbereich und genießt das Leben. Inzwischen zahlt sie sogar schon Hundesteuer :-) Es hat wirklich alles wunderbar geklappt und unser Hundewunsch hat sich nach jahrelangem Warten auf die passenden Lebensbedingungen endlich erfüllt. Anbei einige Fotos von Boyka. Viele Grüße, Christine & Daniel http://img714.imageshack.us/img714/8113/boyka21.jpg Quote
agata51 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Boyku, kiedyś i ty będziesz miał taki domek Przepraszam, troszkę mnie nie było - Olimpiada - pewnie nie każdy to rozumie, ale dla mnie = 2 tygodnie urlopu. Boyek zrozumie i wybaczy. Ewuniu, alegratka,prawda? Wysyłam. Quote
yoko100 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 pozwole sobie zaprosic na bazarek na mieleskie psiurki http://www.dogomania.pl/threads/181060-La-Roche-posay-Vichy-Dior-ciuszki-damskie-mAE-skie-ksiAE-A-ki-na-mieleckie-psiaki-do-12-03 Quote
ewatr Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 nie mogałm wejsc na dogo od jakiegos czasu ....:shake: alegratke Agato wyrózniłam tym kodem cos mi go przysłala dziekuje :p Quote
agata51 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dzięki, ewatr. I moje wieczne "przypomnij, jak się skończy". I mizianko dla Boyka przecudnej urody. Quote
ewatr Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Ulka18']Nasza Boyka :p :p :p [ Brak mi słow to moze tak to wyraże : :multi::multi: :multi::multi: dzieki Ulka za zdjęcia :loveu: Quote
Ulka18 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ten kolaz zdjeciowy mam taki w gigantycznym rozmiarze, musialam go zmniejszyc, zeby wszedl na strone. Boyka ma sie dobrze, jest nadwornym myszolapem w rodzinie, ostatnio zalatwila kune, ktora repecila Panstwu w garazu i w samochodzie. Chodzi do psiej szkoly, pan trener jest z niej bardzo zadowolony. Quote
Recommended Posts