Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koniecznie potrzeba allegro, może kogoś za serducho złapie i inne ogłoszenia, nie takie psiaki domki znalazły, trzeba dać jej szansę, na dogo kiepsko z domkami bo raczej wszyscy zapsieni

Posted

W sobotę wybieram się do schroniska, mam nadzieję, że tym razem mi się to uda, chociaż zapowiadają na weekend straszne mrozy.

Jak będę w schronisku krótko, to porobię zdjęcia przez kraty, jak dłużej to wyciągnę ją z kojca i obfocę w całej okazałości i w porównaniu do człowieka, żeby było wiadomo jaka jest.

Posted

supergoga napisał(a):
A mnie wpadła w oko Dodi. Śliczna sunia.

się właśnie okazało, że prawdziwe imię tej suczki to Jana, a Dodi to ta sznaucerkowata która siedzi w budzie ( wolontariusz pomylił imiona )

Posted

Ja bardzo chciałam pomóc w ogłaszaniu Mrówci, ale niestety zostałam chwilowo bez internetu, a w pracy nie jestem w stanie się tym zająć :( Być może w weekend uda mi się zrobić choć kilka ogłoszeń. Musimy koniecznie znaleźć dom dla obu panienek.

Posted

[quote name='Malwi']ata - budy ocieplane!

Rękę bym dała, że nie:oops: . Jezeli tak, to zawsze zwiększa szanse na przeżycie w takie mrozy.

Posted

Niestety nie dotarłam do schroniska dzisiaj, u mnie rano na termometrze było -18 a potem -16 a do schroniska mam kawał drogi. Może jutro będzie lepiej. Gdybym miała samochód to co innego.