Akrum Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 jeszcze z zimy :) tutaj z Imkiem, naszym chwilowym tymczasowiczem, który był po kąpieli właśnie i suszył się w łazience :) Quote
Paulina87 Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Ale z niego psia niania... dobrze, że Wam się taki trafił i toleruje nowych lokatorów. Quote
Akrum Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Szczerze mówiąc, to od czasu jak się Bork pojawił, to dopiero po pół roku zdecydowaliśmy się wziąć tymczasowicza psiego, przedtem były, ale nie było Borka. Bałam się jego reakcji, bo widziałam jak reaguje na psy na spacerze. Ale w końcu sytuacja (czyli szczeniak w kiepskim stanie) sprawiła, że się pojawił, Bork troskliwie wprowadzał go w życie aż z podziwu wyjść nie mogłam, potem kolejna wypłoszka i kolejna i tak znów się DT rozkręciło i przewija się przez nasz dom dużo psiaków, którymi Borek się bardzo dobrze opiekuje :) Quote
Paulina87 Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Dostałam maila od Pana Mrówci: "Mrowcia bedzie miala operacje w wtorek 02.10.2012 ma raka pod brzuszkiem ,weterynarz powiedzial, że jak nie bedzie operowana to samo peknie i dostanie zakażenie, i ze operacji tez możee nie przeżyc, ale jak sie uda to przedluzymy jej zycie. Nie wiemy co robic Mrówcia jest kochana w domu bardzo madra .napisze jak sie operacja powiodla" i zdjęcie Uploaded with ImageShack.us Quote
Akrum Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 ojej, biedna Mrówcia :( Miejmy jednak nadzieję, że operacja się uda, że panna Mrówka ma silny organizm i będzie jeszcze żyła wiele długich lat :) Będę trzymać kciuki za powodzenie operacji. Quote
Recommended Posts