Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina wielkie dzięki! To ja zabieram się za ogłoszenia. Nie wiem czy teraz uda mi się zrobić wszystkie, ale najpóźniej późnym wieczorem podam listę stron, na których je zrobiłam.

Posted

Udało mi się zrobić teraz ogłoszenia. Mrówka odemnie otrzymała pakiet składający się z ogłoszeń na poniżej wymienionych stronach:

poznan.gumtree.pl
poznan.olx.pl
alegratka.pl
cafeanimal.pl
hodowcy.com.pl
kokosy.pl
adopcjepsow.org
aukcjezwierzat.pl
oglosze.pl
przygarnijzwierzaka.pl
nasipupile.pl
interpress.net.pl
eoferty.com.pl
kupsprzedaj.pl
kupiepsa.pl

Posted

mrowka to wcale nie babcia; 9 lat to dla takiego małego pieska po prostu pikus; moja sznupcia jest w tym samym wieku i powiedziec o niej babcia to by byl zart ;)
a zeby ma mroweczka sliczne wiec i ogolna kondycja pewnie dobra; jesli po 2 latach w schronie to mozliwe......
lezy mi na sercu los takich mikrusow (sama mam dwa) wiec chociaz podrzuce...

Posted

widze, ze to cos wiecej niz martwy punkt... to czarna d... po prostu; napisze do kaja555 i poprosze o zrobienie allegro, albo jakiegos ogloszenia; mam nadzieje, ze znajdzie chwile, zeby nam pomoc;

Posted

Super psinka, czy ona przebywała wczesniej w Poznaniu? Bo kojarze sobie psa z Poznania o tym imieniu i psina byla bardzo podobna?
Mam nadzieję ze znajdzie kogoś prędko nalezy sie jej dom! Fakt dobrze byłoby na allegro ja wstawić i porozwieszac ogłoszenia,a moze akurat ktos sie znajdzie
Podnosze mróweczke

Posted

w Poznaniu na pewno jej nie było ... w schronisku jak ktoś spyta o mrówkę to będą wiedzieć na pewno o jaką psinę chodzi .... z resztą Mrówcia to "stara znajoma" starzy znajomo to psiaki które są w schronisku co najmniej od sierpnia 2007.)