Lionees Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Kilka fotek,które mi zostały jeszcze jak była u mnie Quote
asiamm Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 to ja dorzucę jeszcze fotki od malibo ;) (wrzuciłam też do mojego posta na 1ej stronie) galopująca Iskra:) Quote
Lionees Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 "Wampir" i łóżkowe też są ode mnie.Iskier najlepiej lubiła spać nam na głowie,bo tam było jedyne miejsce,gdzie nie spał żaden pies,więc miała sporo luzu.To bardzo mądra i inteligentna sunia,niesamowicie szybko przyswajała nowe rzeczy,lubiła się uczyć,w sekundę opanowała "daj łapkę,siad,pogadaj do mnie".Oby trafiła na mądrych i odpowiedzialnych ludzi... Quote
Inez de Villaro Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 To gdzie ona teraz jest??? w hoteliku? Przeraża mnie myśl, co ten psiak musiał przejść...tyle domów, tyle ludzi, tyle bólu i stresu... to chyba jeden kłębek nerwów... ona dłużej nie może się włóczyć... Quote
Dorota Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 teraz życie napisze weselszą historię , jestem pewna:lol: Quote
agata-air Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Iskra w tej chwili przebywa w płatny domu tymczasowym. Przeniosłyśmy ją z hotelu z nadzieją, że to DT sprawi, że więcej dowiemy się o psie, że psu będzie lepiej. Iskra jest bardzo żywiołowa i lubiła inne zwierzęta- wydawało się idealne. Jednak chyba przedobrzyłyśmy... Stado jest za duże i Iskra kiepsko sobie radzi :( Na fotkach wygląda cudownie Inez dobrze pamiętasz ją z dogo z przed roku. Od tej pory już miała domy...jednak ten biedy zwierzak zawsze ma pod górkę :( Po ostatnim domu gdzie pojechała aż do Niemiec wierzyła, że los się odmienił. Bardzo się cieszyliśmy. Potem? Jak już pisała malibu zjadła dziecku klocek i zwymiotowała w samochodzie...miłość i piękne deklaracje odeszły:( Więc wróciła do kraju.... Quote
malibo57 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 asiamm; [IMG napisał(a):http://img96.imageshack.us/img96/6809/dscf8881.jpg ___________________________ A tu z Aniołem, który miał do niej "janielską" cierpliwość;-) janioł uprawia swój ulubiony sport, czyli wspinaczkę:evil_lol: Quote
omar Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Fajna dziewczynka - się wgryzam w temat i kombinuję Tak na szybko nawet mam pomysła jak ją ugryźć / rozgryźć, ale bez konsultacji z Jagną się publicznie nie uzewnętrznię Quote
malibo57 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Agata, posłałam Ci zdjęcia z Niemiec na maila. Wstaw, proszę. I przestań mnie wyzywać - malibo jestem:p Quote
agata-air Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [FONT=MS Shell Dlg 2]Malibo oczywiście skończę tylko ze stroną www (ktoś postanowił mnie nauczyć ją robić....samobójca normalnie) i wezmę się za wstawianie. [/FONT] Quote
malibo57 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dzięki, kochanie:) Z akcentem na "o";-) A kto Cię w to wpuścił?:crazyeye: Quote
agata-air Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Jak to kto...Prezes Czarek. Może jeszcze dziś zdąże wgrać fotki jak nie to jutro będą nowe wieści i stare foty :) Quote
agata-air Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Iskier w poprzednim domu....tam gdzie była "wredna" Quote
agata-air Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Wcale nie jestem duża :D Serce mam za to ogromne. I filmiki po opuszczeniu pierwszego domu w którym miała być na zawsze, prawie rok temu w hotelu: [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.youtube.com/watch?v=tO3jKIvhExY[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.youtube.com/watch?v=kZhTThkLZJc[/FONT] Quote
malibo57 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Wszystko się zgadza,Agatka, oprócz tego, że to było w kwietniu zeszłego roku:) Mam na myśli pierwszy hotel Iskry. Tam też była wredna, źle jeździła samochodem - pamiętasz zdartą z szyb folię;-) - co za samochody mają ludzie, że psy tak źle się w nich zachowują.:crazyeye:Ale przynajmniej nie miała choroby lokomocyjnej. Ale kanapę "historyczną" zniszczyła. Historyczna, bo ten zarzut spotykał każdego hotelowicza po kolei:mdrmed: Quote
elmira Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Strasznie wredna. Niech się Iskra cieszy, że za ten klocek lego jej głowy nie obrąbali. Quote
omar Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ja generalnie nie kumam jak pies może wymiotować w aucie... To tak jakby powiedzieć, że robi to dziecko... przy dzisiejszym dostępie i niewielkich naprawdę kosztach farmaceutyków bezpiecznych w 100% to zakrawa na kpinę... Poza standardowym, ludzkim "aviomarin", który jest dla psa bezpieczny i poza sennością (co wskazane w wielu przypadkach) nie ma żadnych skutków ubocznych jest jeszcze "Cerenia" wyprodukowana z myślą o zwierzętach,która nawet senności nie wywołuje. Są tabletki ziołowe na bazie imbiru, które też sobie radzą w większości przypadków. Poza wymiotami w aucie wywołanymi zaburzeniami błędnika (to też się da leczyć, tylko nieco inaczej) wszystkie te specyfiki działają rewelacyjnie Reakcję lękową też można zniwelować odpowiednim podejściem i ćwiczeniami, i wcale nie trzeba być behawiorystą Dla mnie to skandal - ci wszyscy "dobrzy" ludzie na drodze życia tego młodego psa Oddycham, nie złorzeczę...jeno mi się scyzoryk w kieszeni otwiera... Zdecydowanie wolę towarzystwo zwierząt niż ludzi - ilość powodów ku temu wzrasta wprost proporcjonalnie do liczby śledzonych na dogo wątków... Quote
asiamm Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 jeszcze jeden bannerek ;) a tak na marginesie: myślę że wśród psów jest jak i u ludzi, u niektórych osobników żadne proszki na chorobę lokomocyjną nie pomogą (nie mówię że Iskra tak ma, ani że nie może samochodami jeździć), ja od dziecka tak mam i dotychczas nie odkryłam procha, dzięki któremu mogłabym NORMALNIE podróżować autem jako pasażer Quote
Dorota Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Są ludzie którzy chcą mieć psa lub innego zwierzaka a są tacy którym się tylko wydaje ze chcą:shake: Iskra miała nieszczęście trafiać do tych drugich:-( Quote
Inez de Villaro Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Agata...serce mi się kraje, jak na te fotki patrzę... Tyle czasu sie to biedactwo błąka... może potrzebujesz tekstu do ogłoszeń...? Quote
Recommended Posts