Kana Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Kontaktowalam się z MAgdolą. Dejzi ma się dobrze. Były ostatnio na kontroli i wszystko jest w porządku. Dejzi przeżywa drugą młodość !! :bigcool: Jest wesola i dziękuje wszystkim cioteczkom i wujkom za pomoc ! Magdola nie ma neta i zepsul sie jej komp. Teraz musimy skupić się na szukaniu DS. Quote
agaga21 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 a ja myślałam, że dejzi już ma ds....no cóż...szukamy ;) Quote
Kana Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Aktualny tekst na pierwszej stronie wraz z zdjęciami do ogłoszeń. Ja sama jej porobię swój komplet wieczorkiem. Quote
*anusia&ajlu* Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 jak dostane wyplate wykupie dla Lizi pakiet ogloszen z bazarku ;) Quote
Kana Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Nie musimy placić za ogloszenia. Ja jej zrobie. Quote
Ilka21 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 już jest dobrze z panną więc dałam na stronę swoją info o niej Quote
Kana Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Dziewczyny ;) Dzisiaj rozmawialam z bardzą milą Panią z Gdynii. Ma u siebie w domu dwójkę dzieci Lizi. I zgadnijcie skąd? Wziela je jak mialy 7 tygodni od naszej kochanej Pani hodofffczyni rottków, kotów, grzywków i czego tam się da... Maluchy byly chore, zarobaczone w bardzo tragicznym stanie. Na szczęście z malym procentem szans na przeżycie następnych tygodni udalo się je wyleczyć i odratować. Owa Pani ma bardzo duże doświadczenie z grzywkami, aktualnie 3 grzywki w domu. O Lizi dowiedziala się wczoraj od znajomej i nie mogla przejść kolo tego obojętnie i bardzo chce pomóc Lizi. Nie będę nic jeszcze pisać co by nie zapeszać ale w weekend wybieram się na kawę i porozmawiamy sobie nad DS i przy okazji zobacze warunki. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze trzeba będzie poszukać transportu. P.S Zajebiście by bylo bo bym miała małą pod samym nosem!! :bigcool: Quote
Ilka21 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No to zapowiada się dobrze, oby tak dobrze się zakończyło bo mała zasługuje na to. Kana wiem, że umiesz adopcje przeprowadzać ale proszę dopytaj się czy Pani przypadkiem tamtych nie rozmnaża jakoś "pokątnie" bo czasami róznie bywa. Nie ma za co dziękować przecie to moja rasa i czasami ktoś dzwoni o takiego psiaka wiec moze jak tam coś nie wypali to info przyczyni się do adopcji. Quote
*anusia&ajlu* Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ja tez trzymam kciuki:) magdola jak ty sie ze sliczna rozstaniesz;) ojoj ciezko bedzie;) Quote
magdola Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']ja tez trzymam kciuki:) magdola jak ty sie ze sliczna rozstaniesz;) ojoj ciezko bedzie;)[/QUOTE] szczerze to nie wiem ... chyba jej nie oddam :( Quote
magdola Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Kana']Dziewczyny ;) Dzisiaj rozmawialam z bardzą milą Panią z Gdynii. Ma u siebie w domu dwójkę dzieci Lizi. I zgadnijcie skąd? Wziela je jak mialy 7 tygodni od naszej kochanej Pani hodofffczyni rottków, kotów, grzywków i czego tam się da... Maluchy byly chore, zarobaczone w bardzo tragicznym stanie. Na szczęście z malym procentem szans na przeżycie następnych tygodni udalo się je wyleczyć i odratować. Owa Pani ma bardzo duże doświadczenie z grzywkami, aktualnie 3 grzywki w domu. O Lizi dowiedziala się wczoraj od znajomej i nie mogla przejść kolo tego obojętnie i bardzo chce pomóc Lizi. Nie będę nic jeszcze pisać co by nie zapeszać ale w weekend wybieram się na kawę i porozmawiamy sobie nad DS i przy okazji zobacze warunki. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze trzeba będzie poszukać transportu. P.S Zajebiście by bylo bo bym miała małą pod samym nosem!! :bigcool:[/QUOTE] Po pierwsze prosze mi sie nie wyrazac :p a po 2... mam mieszane uczucia...Pani kupiła 2 psy "po kosztach" max 300-500 zł... I dzieki takim ludziom, pseudo żyja.... Nie wiem... przemyslałam sprawe i nawet jesli moj kochany TZ miałby mnie z domu wyrzucic a Lizi tam trafic to moje słoneczko zostaje z nami... a te 55 zł moge przeslac na inny cel... !!! Quote
Jasza Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Słoneczko zostaje z Wami?????????????????? Gratuluję i się cieszę strasznie, strasznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TZ Cię nie wyrzuci - wiem coś o tym..... Quote
agnieszka32 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ale wspaniała wiadomość!!!! Coś czułam, że tak będzie ;) Bardzo się cieszę :multi: Quote
Ilka21 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 i to bedzie najlepsze rozwiazanie dla Lizi :) Quote
Litterka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 I teraz widzę, że wszystko na swoim miejscu. Baaaardzo serdecznie gratuluję! Wymiziaj Lizi ode mnie :) No i Airę też, żeby nie była zazdrosna :) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='magdola']szczerze to nie wiem ... chyba jej nie oddam :([/QUOTE] [quote name='magdola']..... Nie wiem... przemyslałam sprawe i nawet jesli moj kochany TZ miałby mnie z domu wyrzucic a Lizi tam trafic to moje słoneczko zostaje z nami... a te 55 zł moge przeslac na inny cel... !!![/QUOTE] [B]magda wiedzialam:evil_lol::loveu: super, bardzo sie ciesze bedzie miala najlepiej:)[/B] to czekamy na nastepne foteczki, juz oficjalne w DS:eviltong: maz nie wyrzuci nie ma szans, oni tylko nie chca sie przyznawac do tego co faktycznie mysla i czuja:p Quote
Kana Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Pamiętajcie że o adopcji suni ktoś inny decyduje, a mianowicie ja ;) Proszę także o nie ocenianie pochopne ludzi których się nie zna. Magdolu przemyśl sprawę jeszcze raz i jeżeli faktycznie będziesz chciala adoptować Lizi to proszę Cię o telefon jutro . ( Najlepiej po 14 ). Wycaluj Lizi i jej koleżankę. I pozdrów od Amstaffki [B][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/love.gif[/IMG][/B] Quote
Recommended Posts