Kana Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 A po co domek? Ja teraz mieszkam w kawalerce a sunia zajela mi 0.3 m2 :bigcool: Quote
magdola Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='agiza']Tak , tylko mamy już dwa psiuty...[/QUOTE] To zapraszam na kawe:) Quote
agiza Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Pamiętam o kawce, Niech się tylko ładnie i sucho zrobi to zwiedzimy Wasz park, wspólnie oczywiście. Quote
Kana Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Magdola ma jednego :) a Dejzi dwa nie zrobią różnicy :D Quote
piechcia15 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 film fajowy, a zabawa hmm ciekawa:) ale ten wiszący jęzorek wygląda uroczo:) Quote
magdola Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 moje malenstwo spalo z piedestału... a ciotki nie wiedza, ze bez operacji nie ma zycia... okazalo sie ze jest przepuklina :( bardzo powazna...i rosnie... nasza kochana vetka przyjela nas za free, niestety pan dr wraca dopiero we srode i dopiero wtedy umowimy sie na zabieg... Quote
Kana Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Moj vet także podejrzewal przepuklinę. Oby do środy... Quote
agaga21 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='magdola']moje malenstwo spalo z piedestału... a ciotki nie wiedza, ze bez operacji nie ma zycia... okazalo sie ze jest przepuklina :( bardzo powazna...i rosnie... nasza kochana vetka przyjela nas za free, niestety pan dr wraca dopiero we srode i dopiero wtedy umowimy sie na zabieg...[/QUOTE] eh...więc to są te czarne chmury :( będzie dobrze, trzymajcie się! Quote
magdola Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='agaga21']eh...więc to są te czarne chmury :( będzie dobrze, trzymajcie się![/QUOTE] no wlasnie...:(:(:( Quote
LAZY Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Kciuki przeogromne za powodzenie operacji!!! Quote
magdola Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 lazy ja mam nadzieje jeszcze na kawe przed zabiegiem! niedziela?? Quote
agnieszka32 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Magdola - a do jakiego weterynarza chodzicie? Quote
agnieszka32 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Magdola - a do jakiego weterynarza chodzicie? Jak to będzie dubel, to się załamię :angryy: co się z tym dogo dzieje? :shake: Quote
magdola Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 my na Parkowa. Mojej pani agatki ne zamienie na nic w swiecie,ale nie ona by operowala malenka... ale jak cos to bede nalegac, zeby byla! a co???? Quote
magdola Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 my na Parkowa. Mojej pani agatki ne zamienie na nic w swiecie,ale nie ona by operowala malenka... ale jak cos to bede nalegac, zeby byla! a co???? Quote
agnieszka32 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 No proszę - ja też tam chodzę i z Sarunią i Fiodorkiem również chodziłam :loveu:. Mój wet. to dr Namysłowski, ale dr Agatę baaardzo lubię - jest wspaniała. Niedługo dojdzie też trzeci wspólnik ;) Dr Agata będzie przy operacji na pewno, zawsze jest przy wszystkich zabiegach. Zadzwonię do doktora, jak wróci i porozmawiam na temat zniżki na operację niuni, jesteśmy w dobrych stosunkach ;). Jeśli on będzie operował, to jestem już spokojniejsza... Quote
magdola Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='agnieszka32']No proszę - ja też tam chodzę i z Sarunią i Fiodorkiem również chodziłam :loveu:. Mój wet. to dr Namysłowski, ale dr Agatę baaardzo lubię - jest wspaniała. Niedługo dojdzie też trzeci wspólnik ;) Dr Agata będzie przy operacji na pewno, zawsze jest przy wszystkich zabiegach. Zadzwonię do doktora, jak wróci i porozmawiam na temat zniżki na operację niuni, jesteśmy w dobrych stosunkach ;). Jeśli on będzie operował, to jestem już spokojniejsza...[/QUOTE] rabat juz mamy spory... koszt wstepny ok 600 zl! ja go tez lubi ale wole moja agatke;), chociaz dr. N jest bardziej doswiadczony i moj wielki szacunek dla niego...chipowal moja Łilusie [*] ps.kiedy bedziesz w okolicy? ja tu mieszkam:) juz 25 lat... Quote
magdola Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='agnieszka32']Niedługo dojdzie też trzeci wspólnik ;) [/QUOTE] jaki ?????????????????? Quote
agnieszka32 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='magdola']rabat juz mamy spory... koszt wstepny ok 600 zl! ja go tez lubi ale wole moja agatke;), chociaz dr. N jest bardziej doswiadczony i moj wielki szacunek dla niego...chipowal moja Łilusie [*] ps.kiedy bedziesz w okolicy? ja tu mieszkam:) juz 25 lat...[/QUOTE] To zapytam, czy coś taniej by się nie dało. Pit bulla Pako ze schroniska w Łodzi (który był na DT w Szczecinie) - ma tutaj też swój wątek, doktor N. leczył zupełnie za darmo, w tym operację oczu, więc myślę, że coś zdziałam :evil_lol: Jak blisko mieszkasz, to możemy umówić się kiedyś na kawkę, jak będę wracała z pracy - pracuję na Jagiellońskiej. :cool3: [quote name='magdola']jaki ??????????????????[/QUOTE] Aaaa, na razie to tajemnica, więc mnie nie wydaj przed dr Agatką, że się wygadałam ;) P.S. Młody i z daleka :cool3::evil_lol: Quote
magdola Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 hmmmm.... mam podejrzena,ale ciiii to co w niedziele wpadniecie??? ps.kosciol mam 15m :D nie moge sie doczekac kiedy poznam ....picz...malenką:):D Quote
magdola Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='agnieszka32'] Jak blisko mieszkasz, to możemy umówić się kiedyś na kawkę, jak będę wracała z pracy - pracuję na Jagiellońskiej. :cool3: [/QUOTE] ja pracuje na Narutowicza- tam gdzie skradziono tego pieska:( liskowatego... Quote
agnieszka32 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='magdola']hmmmm.... mam podejrzena,ale ciiii to co w niedziele wpadniecie??? ps.kosciol mam 15m :D nie moge sie doczekac kiedy poznam ....picz...malenką:):D[/QUOTE] W ten weekend mamy gości, Piczka pozna całą moją rodzinkę :cool3: Ale w następny chętnie Cię poznam ;), ale bez Piczki, bo ona gotowa jest wziąć Grzywki za maskotki, którymi się bawi :evil_lol::diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 narazie z bazarkow uzbieralismy 92,50zł, czyli ile bedzie brakowac do sterylki??? czy wystawiac kolejny bazarek??? Quote
Recommended Posts