Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moje malenstwo spalo z piedestału... a ciotki nie wiedza, ze bez operacji nie ma zycia... okazalo sie ze jest przepuklina :( bardzo powazna...i rosnie... nasza kochana vetka przyjela nas za free, niestety pan dr wraca dopiero we srode i dopiero wtedy umowimy sie na zabieg...

Posted

[quote name='magdola']moje malenstwo spalo z piedestału... a ciotki nie wiedza, ze bez operacji nie ma zycia... okazalo sie ze jest przepuklina :( bardzo powazna...i rosnie... nasza kochana vetka przyjela nas za free, niestety pan dr wraca dopiero we srode i dopiero wtedy umowimy sie na zabieg...[/QUOTE]
eh...więc to są te czarne chmury :(
będzie dobrze, trzymajcie się!

Posted

No proszę - ja też tam chodzę i z Sarunią i Fiodorkiem również chodziłam :loveu:.
Mój wet. to dr Namysłowski, ale dr Agatę baaardzo lubię - jest wspaniała. Niedługo dojdzie też trzeci wspólnik ;)
Dr Agata będzie przy operacji na pewno, zawsze jest przy wszystkich zabiegach.

Zadzwonię do doktora, jak wróci i porozmawiam na temat zniżki na operację niuni, jesteśmy w dobrych stosunkach ;). Jeśli on będzie operował, to jestem już spokojniejsza...

Posted

[quote name='agnieszka32']No proszę - ja też tam chodzę i z Sarunią i Fiodorkiem również chodziłam :loveu:.
Mój wet. to dr Namysłowski, ale dr Agatę baaardzo lubię - jest wspaniała. Niedługo dojdzie też trzeci wspólnik ;)
Dr Agata będzie przy operacji na pewno, zawsze jest przy wszystkich zabiegach.

Zadzwonię do doktora, jak wróci i porozmawiam na temat zniżki na operację niuni, jesteśmy w dobrych stosunkach ;). Jeśli on będzie operował, to jestem już spokojniejsza...[/QUOTE]

rabat juz mamy spory... koszt wstepny ok 600 zl! ja go tez lubi ale wole moja agatke;), chociaz dr. N jest bardziej doswiadczony i moj wielki szacunek dla niego...chipowal moja Łilusie
[*]
ps.kiedy bedziesz w okolicy? ja tu mieszkam:) juz 25 lat...

Posted

[quote name='magdola']rabat juz mamy spory... koszt wstepny ok 600 zl! ja go tez lubi ale wole moja agatke;), chociaz dr. N jest bardziej doswiadczony i moj wielki szacunek dla niego...chipowal moja Łilusie
[*]
ps.kiedy bedziesz w okolicy? ja tu mieszkam:) juz 25 lat...[/QUOTE]

To zapytam, czy coś taniej by się nie dało. Pit bulla Pako ze schroniska w Łodzi (który był na DT w Szczecinie) - ma tutaj też swój wątek, doktor N. leczył zupełnie za darmo, w tym operację oczu, więc myślę, że coś zdziałam :evil_lol:

Jak blisko mieszkasz, to możemy umówić się kiedyś na kawkę, jak będę wracała z pracy - pracuję na Jagiellońskiej. :cool3:

[quote name='magdola']jaki ??????????????????[/QUOTE]

Aaaa, na razie to tajemnica, więc mnie nie wydaj przed dr Agatką, że się wygadałam ;)
P.S. Młody i z daleka :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='agnieszka32']

Jak blisko mieszkasz, to możemy umówić się kiedyś na kawkę, jak będę wracała z pracy - pracuję na Jagiellońskiej. :cool3:

[/QUOTE]
ja pracuje na Narutowicza- tam gdzie skradziono tego pieska:( liskowatego...

Posted

[quote name='magdola']hmmmm.... mam podejrzena,ale ciiii
to co w niedziele wpadniecie??? ps.kosciol mam 15m :D
nie moge sie doczekac kiedy poznam ....picz...malenką:):D[/QUOTE]

W ten weekend mamy gości, Piczka pozna całą moją rodzinkę :cool3:

Ale w następny chętnie Cię poznam ;), ale bez Piczki, bo ona gotowa jest wziąć Grzywki za maskotki, którymi się bawi :evil_lol::diabloti: