Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=7][COLOR=Red]UWAGA!!!!![/COLOR] AMANT ZAGINĄŁ!!!!
[SIZE=2]w schronisku nic...nawet nie wiem kiedy to sie stalo, bo nikt mnie nie powadomil :shake::placz:

wlascicielka musiala wyjechac, i estem wsciekla ze nic nie powiedziala...!!!!! co robic??????
[/SIZE][/SIZE]

• 3 months later...
Posted

ja na razie nic nie wiem, nie moge sie dodzwonic, poza tym dowiedzialam sie ze to miala byc tajemnica...mialam sie nie dowiedziec... !!!%$$&&^$%^&*(^#@!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem tylko, ze dziewczyny wyjechaly a psa szuka rodzina.....

Posted

ja bede dalej probowala sie skontaktowac (jedna chyba nie wraca do Sz-na - i wole nie myslec czy on rzeczywiscie uciekl......:() Bedziemy w kontakcie jk sie cos dowiem...

ps.na razie ja robie ogloszenia w necie...

Posted

[quote name='magdola']ja bede dalej probowala sie skontaktowac (jedna chyba nie wraca do Sz-na - i wole nie myslec czy on rzeczywiscie uciekl......:() Bedziemy w kontakcie jk sie cos dowiem...

ps.na razie ja robie ogloszenia w necie...[/QUOTE]

[B]tzn co? co mogły z nim zrobić???!!!!!! [/B]

Posted

No jasna cholera!!! Taki był rozpieszczany i co? Znudził się dziewuchom i nawet nie miały odwagi powiedzieć tego głośno?? Mnie też przeraża myśl, co mogły z nim zrobić bezmózgowce:mad::angryy:. Może nie upilnowały Grubaska? Gdzieś tam napisały, że jest spuszczany ze smyczy. Eh, te fantastyczne domki, nigdy nie przewidzisz co się komu odmieni:shake::-(

Posted

no nie to chyba jakaś epidemia zaginięć......
Amant znajdź się, a właścicielki niech się lepiej dobrze wytłumaczą - jak tam można nie powiadomić nikogo, no chyba że faktycznie zaginięcie było celowe, aż włos się jeży niech to nie będzie prawda!

Posted

[quote name='martaamant']Już zaczynam opowiadać,po wczorajszych zakupach i kąpieli przyszedł wieczorem czas na odwiedziny u znajomych.Zapoznał się z bardzo sympatyczną suczką skturą bardzo fajnie się bawił i azaklimatyzował sie.Puzniej był powrut do domciu po takim wyczerpującym dniu Amant padł jak długi .dziś rano bardzo ładnie nas zbudził żeby wyjść znin na podwurek,puzniej była chwila na zabawe,śniadanko i powturny wypad na spacerek po kturym znowu poszedł spać.Krutko mówiądz jest wmiare grzeczny.[/QUOTE]

Wybaczcie, ale jeśli ktoś TAK PISZE, to .... całkiem normalny domek to nie jest.

Szok... przeczytałam cały wątek. Dziwne trochę to nagłe zaginięcie psa. W schronisku go nie ma, ale będę w sobotę, to się dokładnie rozejrzymy z ageralion.
Biedny psiak :(

Posted

[quote name='agnieszka32']Wybaczcie, ale jeśli ktoś TAK PISZE, to .... całkiem normalny domek to nie jest.

Szok... przeczytałam cały wątek. Dziwne trochę to nagłe zaginięcie psa. W schronisku go nie ma, ale będę w sobotę, to się dokładnie rozejrzymy z ageralion.
Biedny psiak :([/QUOTE]

w Polsce to teraz takie modne i dysleksja się nazywa... dostaje sie papier i nie trzeba się już uczyć... :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']w Polsce to teraz takie modne i dysleksja się nazywa... dostaje sie papier i nie trzeba się już uczyć... :roll:[/QUOTE]

Aaa, to przepraszam... Szkoda, że kiedy ja kończyłam szkoły, nie było takiej jednostki chorobowej, zamiast na uczelni siedziałabym w barze ;)

A tak poważnie - to Magdola, możesz udzielić bardziej szczegółowych informacji o miejscu, czasie i okolicznościach zaginięcia?

Posted

[quote name='malawaszka']jak to????[/QUOTE]
Nie sledze dokladnie wszystkich poczynan magdoli ale w przypadku naszych TTB 2 z 3 znalezionych domow skonczylo sie z powrotem. Moze to nie jest jakas zatrwazajaca liczba ale zareczala za te domy cala soba, a potem sie potrafilo okazac, ze np nie zna dziewczyn osobiscie...

Posted

[quote name='ageralion']Nie sledze dokladnie wszystkich poczynan magdoli ale w przypadku naszych TTB 2 z 3 znalezionych domow skonczylo sie z powrotem...[/QUOTE]

bosko... ale i tak lepiej powrót niż zniknięcie :( załamałam się :( biedny psiak tyle przeszedł już i jeszcze teraz to...

Posted

[quote name='ageralion']Nie sledze dokladnie wszystkich poczynan magdoli ale w przypadku naszych TTB 2 z 3 znalezionych domow skonczylo sie z powrotem. Moze to nie jest jakas zatrwazajaca liczba ale zareczala za te domy cala soba, a potem sie potrafilo okazac, ze np nie zna dziewczyn osobiscie...[/QUOTE]

Magdola czy w tym przypadku tez tak było? mówiłaś, że to przyjaciółki rodziny... zresztą to nie ma znaczenia teraz :( [B]teraz ważne jest KIEDY i GDZIE Amant zaginął... jesli zaginął[/B] :(