gabat Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Już w nowym domu!!! W dniu dzisiejszym (2 stycznia 2010) do autobusu linii Maxibus, jadącego z Kabat do Centrum Handlowego "Maximus" (Wolica k/Nadarzyna), w Piasecznie ok. godz. 10:00 wskoczył młody piesek, nieduży kundelek (ok. 12 kg). Pies dojechał do końca trasy i tak trafił do naszego domu. Jest zadbany, spokojny ufny, ma na sobie czarną skórzaną obrożę. Szukamy właściciela. Kontakt 793 777 902. Quote
beka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Sprwdzę wLecznicy Anda w Konstancinie czy nikt nie zgłaszał zaginiecia takiego pieska Quote
mru Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 nie wiadomo skąd tak naprawdę jest, ale jutro w pracy wydrukuję ogłoszenie i powiesimy w lecznicy i może gdzieś w Piasecznie i na Ursynowie... Quote
tripti Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 to ja we wtorek powieszę ogłoszenie w lecznicy przy Szkolnej i będę się rozglądała w Piasecznie czy ktoś przypadkiem go nie szuka. Ma obrożę, czyli raczej uciekł i zgubił się niż został wyrzucony. W którym miejscu ten autobus ma przystanek w Piasecznie? to powieszę w tamtych rejonach ogłoszenia i będę sprawdzać czy nie ma żadnych informacji o poszukiwaniu takiego pieska. Quote
tripti Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-ZAGIN-L-PIES-okolice-Piaseczno-Warszawa-NAGRODA-W0QQAdIdZ176810699 to nie jest ten piesek? zdjęcia czasami różnie wychodzą, ten znaleziony ma końcówkę łapek przednich białą, ale na zdjęciu tego poszukiwanego nie widać końcówek łapek... Quote
gabat Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='tripti']to ja we wtorek powieszę ogłoszenie w lecznicy przy Szkolnej i będę się rozglądała w Piasecznie czy ktoś przypadkiem go nie szuka. Ma obrożę, czyli raczej uciekł i zgubił się niż został wyrzucony. W którym miejscu ten autobus ma przystanek w Piasecznie? to powieszę w tamtych rejonach ogłoszenia i będę sprawdzać czy nie ma żadnych informacji o poszukiwaniu takiego pieska. Tu masz Maxibus - rozkład jazdy z Kabat w sobotę i niedzielę. Nie znam tych okolic, ale dobrze by było rozświecić ogłoszenia w okolicy wszystkich przystanków w Piasecznie. Quote
gabat Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='tripti']http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-ZAGIN-L-PIES-okolice-Piaseczno-Warszawa-NAGRODA-W0QQAdIdZ176810699 to nie jest ten piesek? zdjęcia czasami różnie wychodzą, ten znaleziony ma końcówkę łapek przednich białą, ale na zdjęciu tego poszukiwanego nie widać końcówek łapek... Nie, to nie ten. Quote
Litterka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Obawiam się, że to zupełnie inny piesek :( Quote
Awit Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dawałaś ogłoszenie na stronie palucha?A na stronie www.zaginionepsy.waw.pl? Tu możesz wrzucić jego zdjęcie Quote
Awit Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Jak jechał z Kabat, to może Kora go skojarzy Quote
gabat Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Awit']Jak jechał z Kabat, to może Kora go skojarzy Próbuje zalogować się na stronę www.zaginionepsy.waw.pl ale coś nie działa. Wysłałem do Kory (bo to o tą Korę chodzi?) pw z Dogomanii ale nie mam jeszcze odpowiedzi. Jeżeli masz z nią kontakt to próbuj proszę. Quote
mru Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 to ta Kora, powinna odebrać :) i pewnie wrzuci na stronkę Quote
Marzenuś Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dostałam PW i jestem. Psiaka nie kojarzę, ogłoszeń też nie, ale popytam ludzi. Quote
Kora Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ta Kora wstawila http://zaginionepsy.waw.pl/viewtopic.php?t=5577 (Awit wszystkie wiadomosci doszly rano) radze w pierwszej kolejnosci sprawdzic czy pies nie ma CHIPA zeby jedna opcje wykluczyc.:roll: Quote
Awit Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Co z pieseczkiem> A jak on odnalazł sie w waszym domu? Dawaliście jeszcze gdzieś ogłoszenia? Proponuję Super Eksp, wydanie piątkowe i jakieś inne gazety, może jakś ursynowską jeśli wydają. Ogłoszenia w lecznicach, a dzwoniliście na paluch zgłosić, że znaleźliście? Quote
kakadu Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 no i co slychac u psiaczka? cos sie ruszylo? ma chip? Quote
gabat Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 kakadu w sprawie Twojej sygnatury - wiem co przeżywasz, bo sam przeżywałem to już kilka razy. Żadne słowa nie pomogą. Tylko czas. Quote
gabat Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Właśnie rozmawiałem z opiekunkami tymczasowymi i Gapcio znalazł nowy dom!!! Właściciele są w nim zakochani. Quote
Kora Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 gabat napisał(a):Właśnie rozmawiałem z opiekunkami tymczasowymi i Gapcio znalazł nowy dom!!! Właściciele są w nim zakochani. Szybko znalazl nowy dom, sprawdzane bylo czy nie ma chipa :\ ? A jesli ktos tez jest w nim zakochany i go szuka? Quote
kakadu Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 gabat napisał(a):kakadu w sprawie Twojej sygnatury - wiem co przeżywasz, bo sam przeżywałem to już kilka razy. Żadne słowa nie pomogą. Tylko czas. 11. lutego mina dwa lata; dziura w sercu taka sama, wystarczy wziac stare zdjecia i wszystko wraca jakby to bylo wczoraj... Quote
ewajanka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ten psiak jest troche podobny do zaginionego we wrzesniu Wafla. Poszukam ogłoszenia i porównam. Quote
Awit Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dobrze, że znalazł nowy domek. Ale myślę, że gdyby odnalazł sie jego właściciel, pies do niego by wrócil Quote
ewajanka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 To jest Wafel http://www.psy-warszawa.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=128:wafel&Itemid=63 Quote
gabat Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='ewajanka']To jest Wafel http://www.psy-warszawa.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=128:wafel&Itemid=63 Widziałem tego psa osobiście to nie jest Wafel na 100%. Quote
Recommended Posts