Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już w nowym domu!!!

W dniu dzisiejszym (2 stycznia 2010) do autobusu linii Maxibus, jadącego z Kabat do Centrum Handlowego "Maximus" (Wolica k/Nadarzyna), w Piasecznie ok. godz. 10:00 wskoczył młody piesek, nieduży kundelek (ok. 12 kg).

Pies dojechał do końca trasy i tak trafił do naszego domu. Jest zadbany, spokojny ufny, ma na sobie czarną skórzaną obrożę.

Szukamy właściciela.
Kontakt 793 777 902.

Posted

nie wiadomo skąd tak naprawdę jest, ale jutro w pracy wydrukuję ogłoszenie i powiesimy w lecznicy i może gdzieś w Piasecznie i na Ursynowie...

Posted

to ja we wtorek powieszę ogłoszenie w lecznicy przy Szkolnej i będę się rozglądała w Piasecznie czy ktoś przypadkiem go nie szuka. Ma obrożę, czyli raczej uciekł i zgubił się niż został wyrzucony. W którym miejscu ten autobus ma przystanek w Piasecznie? to powieszę w tamtych rejonach ogłoszenia i będę sprawdzać czy nie ma żadnych informacji o poszukiwaniu takiego pieska.

Posted

[quote name='tripti']to ja we wtorek powieszę ogłoszenie w lecznicy przy Szkolnej i będę się rozglądała w Piasecznie czy ktoś przypadkiem go nie szuka. Ma obrożę, czyli raczej uciekł i zgubił się niż został wyrzucony. W którym miejscu ten autobus ma przystanek w Piasecznie? to powieszę w tamtych rejonach ogłoszenia i będę sprawdzać czy nie ma żadnych informacji o poszukiwaniu takiego pieska.

Tu masz Maxibus - rozkład jazdy z Kabat w sobotę i niedzielę. Nie znam tych okolic, ale dobrze by było rozświecić ogłoszenia w okolicy wszystkich przystanków w Piasecznie.

Posted

[quote name='Awit']Jak jechał z Kabat, to może Kora go skojarzy

Próbuje zalogować się na stronę www.zaginionepsy.waw.pl ale coś nie działa. Wysłałem do Kory (bo to o tą Korę chodzi?) pw z Dogomanii ale nie mam jeszcze odpowiedzi. Jeżeli masz z nią kontakt to próbuj proszę.

Posted

Co z pieseczkiem> A jak on odnalazł sie w waszym domu? Dawaliście jeszcze gdzieś ogłoszenia?
Proponuję Super Eksp, wydanie piątkowe i jakieś inne gazety, może jakś ursynowską jeśli wydają. Ogłoszenia w lecznicach, a dzwoniliście na paluch zgłosić, że znaleźliście?

Posted

gabat napisał(a):
Właśnie rozmawiałem z opiekunkami tymczasowymi i Gapcio znalazł nowy dom!!! Właściciele są w nim zakochani.

Szybko znalazl nowy dom, sprawdzane bylo czy nie ma chipa :\ ? A jesli ktos tez jest w nim zakochany i go szuka?

Posted

gabat napisał(a):
kakadu w sprawie Twojej sygnatury - wiem co przeżywasz, bo sam przeżywałem to już kilka razy. Żadne słowa nie pomogą. Tylko czas.

11. lutego mina dwa lata; dziura w sercu taka sama, wystarczy wziac stare zdjecia i wszystko wraca jakby to bylo wczoraj...