mru Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 coś wymyślimy w sprawie Kory, jej wiek jest plusem, bo na giełdzie nie pójdzie... R. jej pewnie nawet nie zabierze tam tak prędko... jak Novuś? :) Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Wykapalysmy ja wczoraj. Nie ukrywam, ze troche walila. troche to malo powiedziane :) szczegolnie jak lezy obok Ciebie w lozku. Siersc ma teraz piekna i lsniaca i jest 100 razy ladniejsza niz byla :) Rano przyszla do mnie, wbiegla i wylizala mi buzie :) Poszla na spacer zrobila piekna kupe! (nie powiem, je troszke dziewczyna i wcale przy tym nie dba o linie) Jak lezala kolo mnie w lozku chciala podejsc Nana (ta duza) a Nova? warknela na Nanke ! Ze to niby jej wyro! Glosne FE i przestala. Pozniej uczylam kolezanke Nova ze lozko jest dla wszystkich i lezalysmy z psami na calej powierzchni ;) Wczoraj chciala Nane zgwalcic. Oj nie lubi tego Nana, nie lubi :) Wiec pokazala jej jak bardzo tego nie lubi ostrzegajac ja delikatnym klapnieciem. A ta mala panikara normalnie jakby ja ze skory obdzierali zaczela piszczec :) nic sie jej nie stalo, teraz juz nie robi podchodow, zeby Nane zgealcic :) Mam jakias sesyje z lozka. Wstawie wiczorem :) Quote
Talcott Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 No cuuudnie!!!!! Proszę jag to Jagowa natura!!!! Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Mala dominantka powinna miec na imie CIEN. lazi wswzedzie za czlowiekiem. Idziesz do kuchni, ona za Toba. Idziesz do lozka, ona za Toba, idziesz do kibelka ona za Toba :) normalnie cien :) Ale jest bardzo bardzo fajna sunka. Chodzi na spacerek na rozciaganej smyczy. Jest bardzo karna i posluszna, niegdlugo zacznie uczyc sie chodzic bez smyczy :) Quote
mru Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 już bez smyczy tak szybko? najpierw niech sie nauczy przychodzić na zawołanie :roll: reaguje w ogóle na imię? chyba jeszcze nie...? czy oni ją zachipowali? Quote
Talcott Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ja się kiedyś mało nie utopiłam w wannie ze śmiechu - jak na krawędzi wanny znalazło się sześć łapek - przednich i trzy pyszczki! Jakby pytały- co robisz?:diabloti: Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Reaguje :) Reaguje na : chodz, Nova, Kochana, Mysia, Laleczka, Kochanienka :) o takie ma imiona, Jak puszcze to na terenie zamknietym, luzik ;) Zaczipowali. Do wanny jeszcze nie wchodzila :) Talcott, wyobrazam sobie Twoja mine ;)) Quote
mru Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 hihhi sporo tych imion :) ale też się nie dziwię :) ona jest urocza naprawdę charming girl o dobrze, że zachipowali, bo Colina prawie zapomnieli :P dobrze, że w porę wpadłam do lecznicy :P moje psy podchodzą do nas z minami - co robicie??? w różnych dziwnych czasem krępujących sytuacjach... :roll: Quote
Talcott Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Wspaniale że tak rozkwitła Panienka!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='mru']hihhi sporo tych imion :) ale też się nie dziwię :) ona jest urocza naprawdę charming girl o dobrze, że zachipowali, bo Colina prawie zapomnieli :P dobrze, że w porę wpadłam do lecznicy :P moje psy podchodzą do nas z minami - co robicie??? w różnych dziwnych czasem krępujących sytuacjach... :roll: w jakich dokladnie krepujacych ? :) opisz :):) Quote
mru Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 hihihi :evil_lol::cool3: i to wszystkie trzy :diabloti::cool3: (bo czwarty - Skrzek to nie widzi) Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 nie hihihi tylko sie nie krepuj :) dawaj dawaj :):):) Quote
mru Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Hazmat (mój tymczas) chciał sie raz dołączyć :roll: Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 hehehe. sie psa wygania z pokoju :) a nie obserwatora sobie zostawia! zboczency !!! :) Quote
Talcott Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ciotki! Takie rzeczy to po 22 !!!!:diabloti: Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 taaaaa, spali :)jak pies przeszkadzal to sie pospali :):) Dzieciaki! nie czytac! Nova cho tu, poczytaj jak te ciotki swintusza :) Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 wrocila wlasnie ze spaceru. W ogloszeniach mozna pisac, ze do dzieci sprawdzona :) toleruje i malenstwa roczne i te starsze 8 i 9 letnie. :) Ma mokre lapy i zgadnijcie gdzie sie polozyla :):) Quote
mru Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 ahaha :) to tak jak moje potem wszędzie te odciski łapek ;) heh... kochana Nova :) i dzieci lubi, no cudo-pies! Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Nie mam mozliwosci sprawdzic jej na koty. Sasiad ma kota. przyznaje sie, ze nigdy kota nie widzialam, zawsze jak do niego ide testowac psy, kot wlazi za telewizor! i dupa! Quote
malagos Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='mru']Hazmat (mój tymczas) chciał sie raz dołączyć :roll: Co za watek, no, no.. Cioteczki , zajrzyjcie w wolnej chwili na mój bazarek, na karmę dla Orinki, którą ode mnie na dt wzieła bajk... http://www.dogomania.pl/threads/177745-Nowe-A-akiety-dla-Orinki-z-A-aA-cuchem-od-roweru-do-24-01 Quote
mru Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 on pewnie nie ma kota, ten sąsiad po prostu mu się podobasz :) Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 dooopa! ma zone :) z reszta za stary dla mnie :) i maja psiaka adoptowanego :) i w ogole sa bardzo fajni/ Tak naprawde to dzieki nim psy z Szydlowca zostaly uratowane :) bo oni zglosili mi na interwencje suke z Suchedniowa. Jadac po nia wstapilismy z taubim na kawe do znajomej z Szydlowca i ... wyjechalismy z kotem i dwoma psami :):) Quote
Recommended Posts