Jump to content
Dogomania

Nova już... w novym domku :) u siebie na Woli - trzymaj się, kochana!

Recommended Posts

Posted

coś wymyślimy w sprawie Kory, jej wiek jest plusem, bo na giełdzie nie pójdzie... R. jej pewnie nawet nie zabierze tam tak prędko...

jak Novuś? :)

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wykapalysmy ja wczoraj. Nie ukrywam, ze troche walila. troche to malo powiedziane :) szczegolnie jak lezy obok Ciebie w lozku. Siersc ma teraz piekna i lsniaca i jest 100 razy ladniejsza niz byla :)

Rano przyszla do mnie, wbiegla i wylizala mi buzie :)

Poszla na spacer zrobila piekna kupe! (nie powiem, je troszke dziewczyna i wcale przy tym nie dba o linie)

Jak lezala kolo mnie w lozku chciala podejsc Nana (ta duza) a Nova? warknela na Nanke ! Ze to niby jej wyro!
Glosne FE i przestala. Pozniej uczylam kolezanke Nova ze lozko jest dla wszystkich i lezalysmy z psami na calej powierzchni ;)

Wczoraj chciala Nane zgwalcic. Oj nie lubi tego Nana, nie lubi :) Wiec pokazala jej jak bardzo tego nie lubi ostrzegajac ja delikatnym klapnieciem. A ta mala panikara normalnie jakby ja ze skory obdzierali zaczela piszczec :) nic sie jej nie stalo, teraz juz nie robi podchodow, zeby Nane zgealcic :)

Mam jakias sesyje z lozka. Wstawie wiczorem :)

Posted

Mala dominantka powinna miec na imie CIEN. lazi wswzedzie za czlowiekiem. Idziesz do kuchni, ona za Toba. Idziesz do lozka, ona za Toba, idziesz do kibelka ona za Toba :) normalnie cien :)

Ale jest bardzo bardzo fajna sunka. Chodzi na spacerek na rozciaganej smyczy. Jest bardzo karna i posluszna, niegdlugo zacznie uczyc sie chodzic bez smyczy :)

Posted

już bez smyczy tak szybko? najpierw niech sie nauczy przychodzić na zawołanie :roll: reaguje w ogóle na imię? chyba jeszcze nie...?

czy oni ją zachipowali?

Posted

Ja się kiedyś mało nie utopiłam w wannie ze śmiechu - jak na krawędzi wanny znalazło się sześć łapek - przednich i trzy pyszczki! Jakby pytały- co robisz?:diabloti:

Posted

Reaguje :) Reaguje na : chodz, Nova, Kochana, Mysia, Laleczka, Kochanienka :) o takie ma imiona, Jak puszcze to na terenie zamknietym, luzik ;)

Zaczipowali.

Do wanny jeszcze nie wchodzila :) Talcott, wyobrazam sobie Twoja mine ;))

Posted

hihhi sporo tych imion :) ale też się nie dziwię :) ona jest urocza naprawdę charming girl

o dobrze, że zachipowali, bo Colina prawie zapomnieli :P dobrze, że w porę wpadłam do lecznicy :P

moje psy podchodzą do nas z minami - co robicie???
w różnych dziwnych czasem krępujących sytuacjach... :roll:

Posted

[quote name='mru']hihhi sporo tych imion :) ale też się nie dziwię :) ona jest urocza naprawdę charming girl

o dobrze, że zachipowali, bo Colina prawie zapomnieli :P dobrze, że w porę wpadłam do lecznicy :P

moje psy podchodzą do nas z minami - co robicie???
w różnych dziwnych czasem krępujących sytuacjach... :roll:

w jakich dokladnie krepujacych ? :) opisz :):)

Posted

wrocila wlasnie ze spaceru. W ogloszeniach mozna pisac, ze do dzieci sprawdzona :) toleruje i malenstwa roczne i te starsze 8 i 9 letnie. :)

Ma mokre lapy i zgadnijcie gdzie sie polozyla :):)

Posted

dooopa! ma zone :) z reszta za stary dla mnie :)

i maja psiaka adoptowanego :) i w ogole sa bardzo fajni/ Tak naprawde to dzieki nim psy z Szydlowca zostaly uratowane :) bo oni zglosili mi na interwencje suke z Suchedniowa. Jadac po nia wstapilismy z taubim na kawe do znajomej z Szydlowca i ... wyjechalismy z kotem i dwoma psami :):)