Madallena Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 a nie wiem, trzeba bedzie na allegro sprawdzic... Quote
mru Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 aha - Nova jest zaraz po sterylce, więc pewnie wydadzą ją za kilka dni, może w weekend lub na początku przyszłego tygodnia... może być? zbieramy kasę :( trzeba spamować ludzi Quote
malagos Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 to sunia trafi do Madalleny na dt? Jaka u Ciebie, Madalleno, cena? Quote
mru Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 do sąsiadki Madalleny :) cena to 10 zł plus karma karma na 2 tygodnie to około 30 zł myślę Quote
mru Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 aah po Novę byli dziś jacys ludzie :/ nie wiem skąd!!!!! jakby z ogłoszenia... pytali o panią Kasie - tam nie ma żadnej pani Kasi hmm nie wiem... ja nie podaję nigdzie adresu lecznicy! nie rozumiem... w każdym razie Nova im się nie spodobała, bo nie szczeka ... wzięli innego psa - takiego nowego, co ciągle szczeka (nawet nie zrobiłam mu zdjęć, bo jakoś dosłwnie kilka dni temu przyjechał... terrierowaty...) oczywiście będzie mieszkał na podwórku! i dali im go niewykastrowanego... na szczęście Madallena odbiera jutro Novę :) Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 tfu cholera z takimi " właścicielami":angryy: Czarno widzę los tego psiaka:-( Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Szczęście że Nova się ustrzegła!!!!!!!!1 Quote
mru Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 bardzo czarno... :/ on jest dośc trudny do tego, jest taki trhcę nadpobudliwy i dość lękliwy... może np. kogoś dziabnąć. i boi się facetów... więc albo wróci - albo go wywalą... albo im ucieknie, bo ma jajak i spłodzi 6-8 takich jak on... super... Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja bym takim dala chętnie kopa w...................... a nie psa:placz: Quote
mru Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 no ale widzisz - do lecznicy można przyjść, wskazać tego a tego i ci dadzą :/ to już psy, które jada na giełdę przynajmniej są wysterylizowane... Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja już w tym miesiącu zaszalałam psiowo - mam nadzieję że Madallena wynegocjuje zaplatę za Novę na pocz lutego - to ja chętnie! Quote
mru Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 to jest jakaś paranoja, że można tam przyjść i wziąć psa... :/ a ta pani w rejestracji to jeszcze namawia ludzi... człowiek tu na głowie staje, angazuje ludzi, stara się, a oni dają niewykastrowanego psa... Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dobrze że choć Ona będzie bezpieczna:-( Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 i to 2 mać zimą na łańcuch:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Madallena Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Boje sie ze jak po nia pojade wyjade nie tylko z NOVa :( najgorsze to jest to, ze lubie hurt :) Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja niestety/stety też!:cool3::diabloti: Quote
mru Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Madallena - bierz, co Ci tam w ręce wpadnie :):lol::cool3::p ma być jakiś szczeniak jutro :roll: Quote
mru Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 no a szczeniak to bankowo jeśli nie jest ranny pojedzie w niedzielę do Słomczyna :/ i pójdzie Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Tfu tfu tfu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy: Jako " zabaweczka dla dziecka":-( Quote
mru Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 no coś w tym stylu a jak urośnie... no i oczywiście bez sterylizacji. więc będą małe... Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='mru']aah po Novę byli dziś jacys ludzie :/ nie wiem skąd!!!!! jakby z ogłoszenia... pytali o panią Kasie - tam nie ma żadnej pani Kasi hmm nie wiem... ja nie podaję nigdzie adresu lecznicy! nie rozumiem... w każdym razie Nova im się nie spodobała, bo nie szczeka ... wzięli innego psa - takiego nowego, co ciągle szczeka (nawet nie zrobiłam mu zdjęć, bo jakoś dosłwnie kilka dni temu przyjechał... terrierowaty...) oczywiście będzie mieszkał na podwórku! i dali im go niewykastrowanego... na szczęście Madallena odbiera jutro Novę :) Masakra :angryy::angryy::angryy: :mad: Nova idzie na dt?:lol: Quote
Recommended Posts