__Lara Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Cioteczki, co z allegro Novy? mogę podmienić pieska. Dzisiaj pisała do mnie jeszcze jedna Pani w sprawie suni. Quote
Talcott Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Laruniu a ile dni zostało? Jakby co to podmień na tego http://www.dogomania.pl/threads/177922-Tak-bardzo-chciaA-bym-siAE-do-kogoA-przytuliAE-samotny-i-opuszczony-bez-oczka Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 __Lara napisał(a):Cioteczki, co z allegro Novy? mogę podmienić pieska. Dzisiaj pisała do mnie jeszcze jedna Pani w sprawie suni. szorsciaki trzeba jej podrzucic. Nova byla totalnym szorsciakiem o niesamowitym spojrzeniu :) Quote
mru Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 no jakie "była"? :mad: jest! zobaczcie: Witam, sunia czuje się dobrze, wczoraj wieczorem płakała do ok. 24:00 przy drzwiach wejściowych ale w końcu zasnęła w swoim łóżeczku. Rano musiałam ją budzić na spacer o 7:00. Dzisiaj nie była sama, mąż został w domu, zaczyna się bawić piłeczką i misiem pluszowym i chodzi sama po mieszkaniu, ale jednak woli z nami. Jest grzeczna - chętnie na kolankach albo w naszym łóżku, ale jak nie pozwalamy to schodzi. Wszystko lubi jeść, niekoniecznie chrupki. Będę przysyłała zdjęcia - na razie cztery. pozdrawiam Bożena :lol: Quote
Madallena Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 plakala do 24 :(:( pewnie za mna ;> Bedzie mila dobrze. Jak maz sie bawil pileczka to wielkie WOW :):) TRzymaj sie malenka :) Quote
Kociabanda2 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Nova ma już domek??? Cudownie!!!! :multi::multi::multi: A ja głupia od rana tłukę te ogłoszenia, między innymi dla Novy :D:D Powinnam była wcześniej zajrzeć :oops: Baaaardzo się cieszę :) Quote
mru Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 no ma :D Kociabanda - masz pełną skrzynkę i nie mogę odpisać :) zagdzam się z tym, co mi napisałaś - już robię porządek w wątku lecznicowym! Quote
Kociabanda2 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 O! naprawdę mam zapchaną skrzynkę :???: Ciekawam jak się na tym forum objawia właścicielowi skrzynki koniec jaj objętości... :hmmmm: No cóż lecę więc zrobić tam porządki :P Quote
mru Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Witam, Nova, teraz nazywa Oza-Ozunia, jest świetna. Dzisiaj kilka godzin siedziała sama i wszystko w porządku. Będzie dobrze. Już nie płacze, ale jest jeszcze nieśmiała, w nocy ładnie śpi w swoim łóżeczku. Zdjęcia przyślę wkrótce. pozdrawiam Bożena widzicie, jaka kochana Nova... znaczy Oza? :) kochana, nie? :loveu: pewnie już merda im tym swoim kikutkiem :cool3: Quote
Madallena Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 oj, pewnie merda i prosi, zeby wpuscic ja do wyrka ;) Quote
Madallena Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 http://adoptujpsiaka.pl/psiak,63.html ktos tu kogos do Novej szukal Quote
mru Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 uwaga, proszę czytać i się cieszyć :D Witam, Nova-Ozunia jest przeurocza i czuje się dobrze. Bardzo grzeczna. Nas już kocha i my ją. Bawi się zabawkami. Najbardziej lubi przytulać się do nas na naszym łóżku, ale w nocy ładnie śpi w swoim łóżeczku. Szczeka, jak sąsiedzi otwierają swoje drzwi. Szkoda, że jest bardzo zimno na zewnątrz - strasznie szybko marznie. Spacer to 2 minuty. Wygląda na szczęśliwą. W załączeniu fotki. pozdrawiam Bożena zobaczcie! jakie śliczne ubranko! :loveu: Quote
Kociabanda2 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 cudownie :loveu: Ależ jej się poszczęściło :loveu: Quote
Madallena Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 kochaniutka Nova :) a sweterek bardzo jej sie przyda. :) i lezy na pleckach! super!!! Quote
mru Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 prosimy o pomoc w spłaceniu długu za DT Novej :( ja nie mam niestety kasy, w domu tylko ja i mama pracujemy, a jest nas 4 + 4 psy (jeden ma padaczkę na tle wątrobowym, co wiąże się z leczeniem a jeden to tymczas 20parę kilo i płacę za niego z własnej kieszeni) i królik... już nam wyłączyli telefony, bo niestety chwilowo jesteśmy z opłatami w doopie :/ a DT prosi już o kasę. - od wyadoptowania Novej minęło już trochę czasu :( więc się nie dziwię bardzo proszę o pomoc! może ktoś ma jakieś rzeczy do wystawienia? Quote
__Lara Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='mru']prosimy o pomoc w spłaceniu długu za DT Novej :( ja nie mam niestety kasy, w domu tylko ja i mama pracujemy, a jest nas 4 + 4 psy (jeden ma padaczkę na tle wątrobowym, co wiąże się z leczeniem a jeden to tymczas 20parę kilo i płacę za niego z własnej kieszeni) i królik... już nam wyłączyli telefony, bo niestety chwilowo jesteśmy z opłatami w doopie :/ a DT prosi już o kasę. - od wyadoptowania Novej minęło już trochę czasu :( więc się nie dziwię bardzo proszę o pomoc! może ktoś ma jakieś rzeczy do wystawienia?[/QUOTE] Ile kasy brakuje? Quote
__Lara Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Mogę prosić nr konta? przeleję chociaż 10zł. Quote
mru Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 dzieki Lara :) moze na razie do mnie, eh sprobuje jakies rzeczy na bzarek znalezc, ale nie wiem czy pójdą :P Quote
__Lara Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Przelałam 12,11zł ;) to co było na moim jednym koncie, a dostałam nie wiem od kogo pół roku temu. Odesłałam, bo nie wiedziałam od kogo to i za co, wróciło do mnie z powrotem... Quote
mru Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 o matko! Talcott, ale to już cała reszta będzie!!! DZIĘKUJĘ!!! :oops::oops::oops: Madallena, teraz zmiana danych do chipa - bo Nova jest na Ciebie pytałam jak to się zmienia (ludziom zależy, żeby Nova była na nich, co zrozumiałe :eviltong:) a więc trzeba po prostusię z nimi http://www.safe-animal.eu/ skontaktować i podać nowe dane (mailowo można) proszę, zrób to :) tylko chyba, żeby znać nr chipa musisz zadzwonić do nowych ludzi Novy :) masz telefon? i podaj konto sąsiadki mi na pw ;) Quote
Recommended Posts