Jump to content
Dogomania

Nova już... w novym domku :) u siebie na Woli - trzymaj się, kochana!

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Cioteczki, co z allegro Novy? mogę podmienić pieska.

Dzisiaj pisała do mnie jeszcze jedna Pani w sprawie suni.

szorsciaki trzeba jej podrzucic. Nova byla totalnym szorsciakiem o niesamowitym spojrzeniu :)

Posted

no jakie "była"? :mad: jest! zobaczcie:

Witam,
sunia czuje się dobrze, wczoraj wieczorem płakała do ok. 24:00 przy drzwiach wejściowych ale w końcu zasnęła w swoim łóżeczku. Rano musiałam ją budzić na spacer o 7:00. Dzisiaj nie była sama, mąż został w domu, zaczyna się bawić piłeczką i misiem pluszowym i chodzi sama po mieszkaniu, ale jednak woli z nami. Jest grzeczna - chętnie na kolankach albo w naszym łóżku, ale jak nie pozwalamy to schodzi. Wszystko lubi jeść, niekoniecznie chrupki. Będę przysyłała zdjęcia - na razie cztery.
pozdrawiam
Bożena

:lol:

Posted

no ma :D

Kociabanda - masz pełną skrzynkę i nie mogę odpisać :)
zagdzam się z tym, co mi napisałaś - już robię porządek w wątku lecznicowym!

Posted

Witam,

Nova, teraz nazywa Oza-Ozunia, jest świetna. Dzisiaj kilka godzin siedziała sama i wszystko w porządku. Będzie dobrze. Już nie płacze, ale jest jeszcze nieśmiała, w nocy ładnie śpi w swoim łóżeczku. Zdjęcia przyślę wkrótce.

pozdrawiam
Bożena

widzicie, jaka kochana Nova... znaczy Oza? :) kochana, nie? :loveu: pewnie już merda im tym swoim kikutkiem :cool3:

Posted

uwaga, proszę czytać i się cieszyć :D

Witam,

Nova-Ozunia jest przeurocza i czuje się dobrze. Bardzo grzeczna. Nas już kocha i my ją. Bawi się zabawkami. Najbardziej lubi przytulać się do nas na naszym łóżku, ale w nocy ładnie śpi w swoim łóżeczku. Szczeka, jak sąsiedzi otwierają swoje drzwi. Szkoda, że jest bardzo zimno na zewnątrz - strasznie szybko marznie. Spacer to 2 minuty. Wygląda na szczęśliwą. W załączeniu fotki.

pozdrawiam
Bożena

zobaczcie! jakie śliczne ubranko! :loveu:

Posted

prosimy o pomoc w spłaceniu długu za DT Novej :( ja nie mam niestety kasy, w domu tylko ja i mama pracujemy, a jest nas 4 + 4 psy (jeden ma padaczkę na tle wątrobowym, co wiąże się z leczeniem a jeden to tymczas 20parę kilo i płacę za niego z własnej kieszeni) i królik...
już nam wyłączyli telefony, bo niestety chwilowo jesteśmy z opłatami w doopie :/

a DT prosi już o kasę. - od wyadoptowania Novej minęło już trochę czasu :( więc się nie dziwię

bardzo proszę o pomoc!

może ktoś ma jakieś rzeczy do wystawienia?

Posted

[quote name='mru']prosimy o pomoc w spłaceniu długu za DT Novej :( ja nie mam niestety kasy, w domu tylko ja i mama pracujemy, a jest nas 4 + 4 psy (jeden ma padaczkę na tle wątrobowym, co wiąże się z leczeniem a jeden to tymczas 20parę kilo i płacę za niego z własnej kieszeni) i królik...
już nam wyłączyli telefony, bo niestety chwilowo jesteśmy z opłatami w doopie :/

a DT prosi już o kasę. - od wyadoptowania Novej minęło już trochę czasu :( więc się nie dziwię

bardzo proszę o pomoc!

może ktoś ma jakieś rzeczy do wystawienia?[/QUOTE]

Ile kasy brakuje?

Posted

Przelałam 12,11zł ;) to co było na moim jednym koncie, a dostałam nie wiem od kogo pół roku temu. Odesłałam, bo nie wiedziałam od kogo to i za co, wróciło do mnie z powrotem...

Posted

o matko! Talcott, ale to już cała reszta będzie!!!

DZIĘKUJĘ!!! :oops::oops::oops:

Madallena, teraz zmiana danych do chipa - bo Nova jest na Ciebie
pytałam jak to się zmienia (ludziom zależy, żeby Nova była na nich, co zrozumiałe :eviltong:)
a więc trzeba po prostusię z nimi http://www.safe-animal.eu/ skontaktować i podać nowe dane (mailowo można)

proszę, zrób to :) tylko chyba, żeby znać nr chipa musisz zadzwonić do nowych ludzi Novy :) masz telefon?

i podaj konto sąsiadki mi na pw ;)