mru Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 no uśmiecham się :):):) co innego począć! Nova w domu - to najważniejsze!!! :multi: Quote
mru Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 wieści o Novie :):):) Oza jest przecudowną grzeczną sunią i nas uwielbia. I jaka odważna, w zasadzie niczego się nie boi, co chyba jest typowe dla małych psów - będzie psem "obronnym". Najchętniej każdego człowieka by oszczekała. I nie może doczekać się wiosny. Zapoznanie Ozy z działką poza Warszawą wypadło pozytywnie (w załączeniu kilka fotek), ale powrót do domu spędziła zawinięta w koc, tak zmarzła. Bardzo ładnie bawi się z pieskami, ale na razie mało jest takich spotkań, każdy wychodzi tylko na chwilę. PS Przez te dwa tygodnie obcowania z nią i obserwowania jej zachowania doszliśmy do wniosku, że Oza chyba jest jeszcze bardzo młoda - chyba nie ma jeszcze 1 roku, co jest ok. Pozdrowienia dla Pani Magdy, u której była tymczasowo i która się nią opiekowała. Przez pierwszy tydzień Oza tęskniła za nią i za pieskami, z którymi mieszkała - jak widzi pieski z daleka to popiskuje. i foty :loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Właśnie, kasa doszła? :) Super zdjęcia :D :D Quote
mru Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 tak, doszło wszystko :) dzięki!!! czekam tylko na Madallene, żeby mi podała nr konta swojej sąsiadki :) i dopełnią się formalności! Quote
Talcott Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Śliczności!! A jakie śmiszne terenowe wdzianko!:loveu: Quote
Talcott Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Tak się cieszę że Panienka szczęśliwa!!! Quote
mru Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 tak, Nova już może spokojnie cieszyć się domkiem :) strasznie fajnie! ma czym! Quote
Talcott Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ano! Przestała mnie straszyć wizja sprzedawania Teosiowej - mojego Teosia " siostry" na giełdzie brrrrrrrrrrrrr Quote
MagdaNS Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Nasza koleżanka Talcott odeszła za TM... Pożegnanie w piątek w Szczecinie: http://www.dogomania.pl/threads/181833-Nasza-koleA-anka-Talcott-odeszA-a-PoA-egnanie-w-piAE-tek-w-Szczecinie Quote
mru Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 tu post Talcott a niżej informacja, że nie żyje... Quote
__Lara Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Talcott napisał(a):Ano! Przestała mnie straszyć wizja sprzedawania Teosiowej - mojego Teosia " siostry" na giełdzie brrrrrrrrrrrrr :placz::placz::placz::placz::placz::placz: wróć!!!!!! :placz::placz::placz::placz: Quote
mru Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 mam wieści i zdjęcia od Novy, znaczy Ozy : Talcott by się cieszyła. Witam, u Ozy wszystko dobrze - zabawna i milusińska i jednocześnie pies stróżujący - nie wpuści obcego do domu. Lubi bawić z psami, ale do walki też potrafi startować. Waży 10,5 kg - chyba trochę za dużo. Przesyłam kilka fotek Ozy, na niektórych jest po fryzjerze. pozdrawiam Bożena ) Quote
Kociabanda2 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 O rany... Cudnie! :loveu: Cieszę się, że Nova ma się tak dobrze :) Quote
Recommended Posts