Jump to content
Dogomania

Nova już... w novym domku :) u siebie na Woli - trzymaj się, kochana!

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wieści o Novie :):):)

Oza jest przecudowną grzeczną sunią i nas uwielbia. I jaka odważna, w zasadzie niczego się nie boi, co chyba jest typowe dla małych psów - będzie psem "obronnym". Najchętniej każdego człowieka by oszczekała. I nie może doczekać się wiosny.

Zapoznanie Ozy z działką poza Warszawą wypadło pozytywnie (w załączeniu kilka fotek), ale powrót do domu spędziła zawinięta w koc, tak zmarzła.
Bardzo ładnie bawi się z pieskami, ale na razie mało jest takich spotkań, każdy wychodzi tylko na chwilę.

PS
Przez te dwa tygodnie obcowania z nią i obserwowania jej zachowania doszliśmy do wniosku, że Oza chyba jest jeszcze bardzo młoda - chyba nie ma jeszcze 1 roku, co jest ok.
Pozdrowienia dla Pani Magdy, u której była tymczasowo i która się nią opiekowała. Przez pierwszy tydzień Oza tęskniła za nią i za pieskami, z którymi mieszkała - jak widzi pieski z daleka to popiskuje.

i foty :loveu::loveu::loveu:

Posted

tak, doszło wszystko :) dzięki!!! czekam tylko na Madallene, żeby mi podała nr konta swojej sąsiadki :) i dopełnią się formalności!

• 1 month later...
Posted

Talcott napisał(a):
Ano! Przestała mnie straszyć wizja sprzedawania Teosiowej - mojego Teosia " siostry" na giełdzie brrrrrrrrrrrrr

:placz::placz::placz::placz::placz::placz: wróć!!!!!! :placz::placz::placz::placz:

• 4 months later...
Posted

mam wieści i zdjęcia od Novy, znaczy Ozy : Talcott by się cieszyła.

Witam,
u Ozy wszystko dobrze - zabawna i milusińska i jednocześnie pies stróżujący - nie wpuści obcego do domu. Lubi bawić z psami, ale do walki też potrafi startować. Waży 10,5 kg - chyba trochę za dużo. Przesyłam kilka fotek Ozy, na niektórych jest po fryzjerze.
pozdrawiam

Bożena )