Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Cuuuuudne!!! Jesteś Wspaniała!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Talcott napisał(a):Cuuuuudne!!! Jesteś Wspaniała!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: :D :D :D i już 6 wejść, o tej porze :cool3: z czego 3 moje i 1 ciotki Talcott :evil_lol::diabloti: Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Grunt to dobre towarzystwo, Kochana!:diabloti: Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ale zobacz! Ty robisz - ja odwalam fundę i hyc - domki się sypią:diabloti: Quote
__Lara Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Talcott napisał(a):Grunt to dobre towarzystwo, Kochana!:diabloti: A jak :diabloti::p;) Użyłam słowa wytrych znowu :evil_lol: Edit: no, niech te domki się sypią, oj tak! też sobie tego życzę! ;) :diabloti: bo to będzie znaczyło, że jednak dobre te allegra robię :diabloti: docierające do mas :diabloti: Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 NIO!!! Dobre to mało powiedziane!!:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Talcott napisał(a):NIO!!! Dobre to mało powiedziane!!:loveu::loveu::loveu: Cioteczko, Ty mnie tak nie chwal, bo mi coraz bardziej poprzeczka idzie w górę :diabloti: Dobranoc! :sleep2: śpij spokojnie psinko! :dog: Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Niech Ci idzie! Ma prawo! Dobranoc Wam!:loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 oh jakie allegro! :lol: Laro, dzięki ogromne! Nova, ten domek musi Cię już teraz wypatrzeć! Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Mru zobacz no! Sunia Nova - może ta Pani co zmarł jej piesek emerytka weźmie Novę, ona jest ciut większa od naszej tylko ale też mini. Ola la?? co o tym myślisz? Mru gadaj z OLa la i xmatrix - to jej słowa powyżej cytuję! Quote
mru Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 a czy to jedna z tych pań z Wwy? bo jeśli tak to już ktoś tam idzie do tych domków sprawdzić i będą nawet wspominać o Novie :) czy to inna pani? Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Mru " duś" Ola la,co? Niech Ci " zezna" bezpośrednio bo ja już mam "kociokwik":diabloti: Quote
mru Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 wlaśnie ja tez i Ola chyba też :) cieżko to spamiętać duszę Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Duś a mocno! Ma domki to niech pamięta!:razz::diabloti: Quote
xmartix Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ola la na naszym wątku się nie odezwała, a naszą sunię wzięła Kenzo bo jest z tego samego miasta i było to dla nas wygodne trzymam kciuki za Novę Quote
mru Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Nova już po sterylce :( eh... kochana jest, wyszliśmy z nią dziś to stanęła i się do mnie tuliła... machała tym swoim ogonkiem-kikutkiem... słodka jest naprawdę :) tak bardzo bardzo cicha i ostrożna w podejściu do człowieka... ale potem do TZta też się cieszyła :) jezu, ona w ogóle nie ciągnie na smyczy! Quote
Talcott Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Mru! Kiedy będzie zdjęcie szwów? Która jest bardziej zagrożona " giełdą" Nova czy Kora? Quote
Recommended Posts