Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JEST CUDNY
ale wiesz....on zostac ne moze -DT potrzebne :)

znajdzie się jakiś pałac co go weźmie :)
tylklo do pałacu na kanapy moze isc :P

a demolka - jak jest ich troje to było do przewidzenia, ze kiedys zacznną dzialac.
dzis wtarabanil sie do łozka!!!!!!!!!!!!
o nie
nie ma szans..kanapy...fotele...
ale łózko jest dla dziewczyn!!!!!!!

dzis w nocy BANICJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Posted

koosiek napisał(a):
I co z tym domem, który się odzywał?

Dodałam go jeszcze na eoferty i ale.gratkę (wiem, że miał, ale nowa nie zaszkodzi).

eoferty nie mamy :))))

a dom sie odezwal..napisał...odpisalam ...dom nie odpisał:(

Posted

koosiek napisał(a):
I co z tym domem, który się odzywał?

Dodałam go jeszcze na eoferty i ale.gratkę (wiem, że miał, ale nowa nie zaszkodzi).

eoferty nie mamy :))))

a dom sie odezwal..napisał...odpisalam ...dom nie odpisał:(

Posted

aASTI MYŁEŚ ZĘBY PRZED SPANIEM ????Bo widzę że dobrze ci na mojej kanapie,a głowkę widzę trzymasz na moich podusiach---tak więc uwrażliwiam cię ---higiena kolego higiena !!!--- myj zeby i łapy!!!! I szukaj PANA!!!!

Posted

on juz jest GWIAZDOR..
zaczał gwiazdozyc!!!!!!!!!!!

niestety....
od dzis wprowadziliśmy "chwile samotności"!!!!!!!!!!!

dziewczyny mi maluch zestresował...
tekla naburmuszona chodzi!!!!!!!!!!!!
maly wlasnie uczy sie pokory w samotności.....zamkniety w izolatce! wyjdzie jak sie uspokoi!!!!
nie chcecie wiedziec jak wygladał pokój popirwszej izolacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szkoda ze zdjecia nie zrobilam:/

Posted

anita_happy napisał(a):

maly wlasnie uczy sie pokory w samotności.....zamkniety w izolatce! wyjdzie jak sie uspokoi!!!!
nie chcecie wiedziec jak wygladał pokój popirwszej izolacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szkoda ze zdjecia nie zrobilam:/

Taki biedny maluszek w samotności:placz:
Ja tam chcę wiedzieć:evil_lol:
Gdyby nie było izolacji, nie byłoby demolki:diabloti:

Posted

BABEL ROZBRYKAŁ SIE
przestaje być bąblem!!!!!!!!!!!!!
zaczyna rozumieć, ze jest największy

z tego powody ADOPCJA PILNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DZIŚ POLAŁA SIE KREW - nie żartuję...na prawdę.
Tekla jest w tym stadzie samiec alfa....
ASTI dziś porządnie oberwał...nie mogłami ich oddzielić....na szczęście dla niego
SPACYFIKOWAŁ i sam sie wycofał
i popędził za mnie :)

Generalnie
Tula jest zmobingowana - i to mnie bardzo martwi....bo zasszywa sie w pokoju i nie wychodzi...
Asti mial zakaz wchodzenia do sypialni, ale niestety moj brak konsekwencji nawalił!!!!

Tula siedzi cały czas przy mnie...JAK ASTON zaczyna szaleć to ona trzęsie sie ze strachu :(((
Odpysknie mu jak przesadzi, ale wtedy TEKLA przychodzi ASTIEMU z pomoca - nasz samiec alfa!!!

A u TEKLI NIE MA przeproś - podskoczy do niej to obrywa z miejsca!
Nawet przy jedzeniu!!!ASTI atakuje miskę TULI...do TEKLI nie podejdzie!

JA SIE nie wtrącammm
ale jak widze, ze TULA mi posmutniala
TEKLA chodzi nastroszona, a to niewskazane bo ma padaczkę!!!!JUZ MIALA JEDEN ATAK ZA BYTNOŚCI ASTA!!!!

JAK GATUNKI śpią to jest wszystko OK...ale jak mały ma napad szału to nie jest WESOŁO!!!!

REASUMUJĄC.....

DZIEWCZYNY CHCĄ SIE GO POZBYĆ SZYBKO!!!!

ta dzisiejsza krew mnie przeraziła...bo walczył z TEKLĄ. A TEKLI nie poznałam! DO KRWI mu szyje przegryzła!!!!

NIe moze mi sie dziewczyna, az tak stresować! CHOLERA!!!!
dzis bylam u znajomych z cala trójka! TEKLA, ajk znajomy podszedł od tyłu i zaczął, jak zawsze, ja tarmosić...UGRYZŁA GO!!!!!!!!!ale lekko...

WIEC>>>>

ASTUŚ MA NAKAZ EXMISJI!!!!!!!!u dziewczyn...
u mnie też....

bo mi dziewczyny będą musiały po jego pobycie w kagańcach smigać po osiedlu!!!!!!!!!!!!

NA KONIEC>....
dzis na spacerze, ASTO biegał LUZEM!!!
ale ja mam sposób na takich jak on i Tula:P
MOJA BOSKA TEKLA - przewodniczka, ma takiego delikwenta na smyczy do siebie przywiazanego!!!i biegają sobie razem...wołam chodz - i taki delikwent razem z Teklą WRACA :P
ASTI chyba rozumie juz chodz...chociaz jakby zobaczył cos co go interesuje TO POPĘDZIŁ BY ILE WLEZIE....
jak biegał z TEKLA - szło dziecko...ASTI z tekla przy szyi popędził do dzieciaka na zabawy!!!!
wolałam CHODZ - reakcji brak...nawet Tekla ie dawała rady!!!

czasami reaguje na BASTA!!!! ale to czasami...
FE tez czasami
MIEJSCE....wie o co chodzi, ale robi i tak co chce

REASUMUJĄC
CIĘZKI W HODOWLI BĘDZIE Z NIEGO ZIWERZ...musi miec konsekwentnego i mocnego charakterem PANA!!!!kanapowiec o wysokim mniemaniu i charakterze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

niooo:(
mały jest słodki...
ale musi ktos mu poswiecic sporo uwagi...
przedszkole dla psów i szkola DLA NIEGO TO PODSTAWA...
jest karny..załapie wszystko...ale
ja nie ja jestem tu autorytetem w szkoleniu...
1.5 roku z Teklą walczyłam zanim załapała, ze sika i kupczy się na dworzu...
do tej pory jak sie wki to mi nakupczy w domu albo nasika!!!

A młody dzis niezlą demolke w izotace zrobił!!!!!!!!!!!i na to wszystko NASIKAŁ ZE ZŁOŚCI do poduszkowca!!!!
DZIS SPI NA KORYTARZU..musze go troche odseparowac...bylo wszystko ok..jak spał na korytarzu..ale juz pakuje sie do lóżka!!! NO WAY to teren dziewczyn...musza miec COS SWOJEGO !!!!!!!!!

ALE TEKli mi szkoda najbardziej...mojego kochanego padaczkowca :((((
JAK SPIA to wszystko jest ok..nawet pzwala mu żeby spal kolo niej...ale jak mały rozrabia i ja mówie mu zdecydowanie BASTA to dziewczyny sie zaczynają bać..i je ASTOWE zabawy wkurzają :(

SPRAWA Z ADOPCJĄ ASTA PILNA!!!!!!!!
ja go bardzo kocham..ale od kochania to mozna tylko zepsuć psiaka, w szczegolnosci takiego JAK ON!

Posted

anita
widziałam gdzieś bazarek - jakaś cioteczka może zrobić ogłoszenia - wpłata jest na rzecz jakiś psiaków..
... możemy się zrzucić - tam jest nawet chyba 40 ogłoszeń do zakupieni ana różnych stronach..

tylko tekst i zdjęcia trzeba jej podesłać..

jak coś to potem znajdę ten bazarek..