Energy Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 O Asti popijał Asti:evil_lol:a ciekawe po ilu Asti był filmik nagrywany:cool3::diabloti: Super fotki, przepiękny psiak tylko domek potrzebny... Quote
Claudia_Jazz Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 anita_happy napisał(a):...ooooo WARSZAWA...Pałac Kultury...SEJM...SENAT...ooo, ale niezłe suczki....ups. Młody! Ile ty masz lat, co? Ja niestety nie pomogę :( Mam jednego szczyla, na drugiego raczej nikt się nie zgodzi :/ Ale ostrzegałam, że Jazz mi nie wystarczy :P Quote
anita_happy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 mały ma w głowi siano :P szczyl nad szczylami...choc czasami mysli ze Casanova z niego :P hihihihi Claudia_Jazz ja miałm jednego ZAWSZE..potem byl drygi...a teraz trzeci /poszło lawinowo :P/ trzeci na wydaniu ...ale.... Quote
anita_happy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 moje male bejbe na piedestał wskakuj! hops jakos dzis wszyscy pracuja ostro..tylko my sie opiep... Quote
Aimez_moi Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Maly jest cudownosci wielkie. Kobieto a co z tymi telefonami? Urywaja sie? Quote
anita_happy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 ta urywają... az sie zdziwisz... JEST TAK piękny, ze ludzie się GO BOJĄ!!!!!!!!!!!!!! nobody Quote
Energy Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 anita_happy napisał(a):hopsa sa ASTI NA asa:P Biegaj po domek bo niedługo Anita_happy cię nie odda :evil_lol: Quote
anita_happy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 nooo..a skad wiesz:P juz mu powiedziałam ze pałac dla niego znajde!!!!!!!!!! willa i ogród kanapowanie wakacje nad morzem Alpy zima Quote
dzidzia88 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 no jakby mu sie tak trafiło to by było super. Jest naprawde śliczniutki a ztych filmików mozna nawet rzec ze jest bardzo inteligentny i kochany:) Quote
anita_happy Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 a filmikow mamy wiecej..jest madrutki dzis uczyl sie komendy MIEJSCE!!!!czyli ma siedziec spokojnie..jak narazie na dywaniuku :P zaczaił...i kilka razy powtórzyl :P miejsce juz jakis cczas temu wprowadzilam..ale pomieszalo mu sie wszystko... siad pięknie wychodz!!!!!!!!!!!nawet jak chcemy sie pochwalic łapa - tez teraz cwiczymy miejsce :P aha do auta ładnie wskakujemy na tył...ale ejszcze mamy zapędy na tylnią pułeczkę..a jestesmy troche duzi juz :/ Quote
yoko100 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 anita_happy napisał(a):nooo..a skad wiesz:P juz mu powiedziałam ze pałac dla niego znajde!!!!!!!!!! willa i ogród kanapowanie wakacje nad morzem Alpy zima Anitko to ja tez poprosze moze byc nawt z Astkim nie obraze sie, jak cos to moge wyslac swoje zdjecia:D Quote
anita_happy Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 oka...dopisze ze jestes w gratisie Quote
yoko100 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 tylko warunki byly spelnione, rzuce wtedy szkole, prace bede lezec do gory brzuchem :D:D Anita tej sciereczeke co na bazarku za wyw chcialas, to pisalam ze ona juz wylicytowana za wyw ale chyba nie wchodzilas od tego czasu Quote
Aimez_moi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Kochana Twoja Demolka jest rewelacyjna. Moja cielecinka spi jakas taka zmeczona....... Ciekawe dlaczego? Quote
anita_happy Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 ASTI I JEGO NOWA PRZYJACIÓLKA HAIDI HAIDI - to psie dziecko uratowane od strasznej śmierci w mroźnym strumyku tu jej wątek osobisty: http://www.dogomania.pl/threads/178076-MAA-A-BiAA-aSkA-szczeniak-uratowana-od-pewnej-A-MIERCI-w-mroA-nym-strumyku-EMERGENCY?p=13928563#post13928563 Haidi przebywa w awaryjnym DT w Szydłowcu /pilna adopcja/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! H A I D I i A S T I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZED MATAMORFOZĄ PO TUNINGU :) imie: H A I D I płeć: SUCZKA wiek: ok 5 mc /ma jeszcze mleczaki, stałych mało/ waga: ok. 6 kg miejsce pobytu: awaryjny DT w Szydłowcu /pudzian/ sterlizacja: NIE stosunek do dzieci: towarzyska, przytulanka, bez agresji stosunek do innych psó: niekonfliktowa, ale nie da sobie na głowę wejśc stosunek do kotów: niekonfliktowa, na DT ma dwa koty jako współtowarzyszy dodatkowe informacje: - idealna na psiaka towarzysza, - bardzo miłe, gęste futerko w koloże śnieżnobiałym - tylko do przytulania - zawadiacko oklapniięte uszka - ciekawska - dobry materiał na Agility - odrobaczona/wykąpana/wyczesana/odpchlona - szczepień brak charakter: po paru pierwszych godzinach spędzonych z H A I D I moge powiedzieć, ze to taki typowy kanapowiec do pieszczochania. Dziewczyna niekonfliktowa, ale z temperamentem. Bardzo mądre spojrzenie :) kontakt: anita_happy / email: [email protected] / tel. 0 692 407 681 wątek: http://www.dogomania.pl/threads/178076-MAA-A-BiAA-aSkA-szczeniak-uratowana-od-pewnej-A-MIERCI-w-mroA-nym-strumyku-EMERGENCY?p=13928563#post13928563 Quote
Aimez_moi Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Anituś to następne Twoje " Dzieciątko"? Quote
Madallena Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 anita, ona pieknie wyglada obok Astiego :) Ale sliczna jest :) Mialam telefon w sprawie Astiego. Ludzie z Gizycka (czy spod, nie wiem dokladnie). Dzialka duza, ogrodek, chalupka. Rodzice + dzieci (nie za duze bo slyszalam jak darly morde, poza tym ona mowilam ze siedzi z nimi w domu). Niewyedukowana kobita (ona dzwonila) ale do wyedukowania. Jest jednak ALE. Jej maz nie zgodzi sie na kastracje, ale ona jeszcze pogada. Kazalam przemyslec adopcje i kastracje bo powiedzialam,z e przyjedziemy i szwy sprawdzimy. Kurde, a moze by go ciachnac teraz...juz sie nadaje... Quote
yoko100 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 sie chlopak prezentuje z kolezanka. Anitko zakochalam sie w ten obrozce Tekli rozowej, poluje na taka ale u mnie w duzej wsi nie maja rozowycha jak maja to tylko cienkie:( a mam suczke i zawsze chcialam jej sprawic rozowa. 3 mam kciuki za domek Quote
anita_happy Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 wspaniała z nich para---Anita -happy jak już coś robi to poświęca się temu w całości.Studio fotograficzne zrobiła z mojego głownego salonu,ale warto to znosić dla takich piękności---może znajdą wspaniałe domki???zresztą o innych nie ma mowy.A co do sterylki to mały chyba jeszcze się nie nadaje,bo on nic jeszcze nie ma w woreczkach??!! Quote
Aimez_moi Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Anitus a ta mala ten nosek to ma tak caly czas? Quote
anita_happy Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 a ma ma.. s ASTI za akre siedzi w izolatce!!!!uczy sie samotności jak narazie niewychodzi mu to WOGÓLE!!!!!!!!!!!!!! chyba rzuca sie na podłoge i głową o podłogę uderza! Quote
yoko100 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 podrzuce chlopaka z rana , moze wreszcie go ktos wypatrzy Quote
Recommended Posts