anita_happy Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 zadumany... ASTI wodołaz... Chłodzimy się... Tak wygląda radosć u największego pogromcy ASTIRGO - u Tuli....w której zakochała się sąsiadka Astiego TULA......któa sie ciągle przytula....kiedys była do adopcji, ale wróciła i została na stałe u mnie:P nie oddam..wiec byc moze...niebawem bedziemy poszukiwac kopii dla sąsiadki Astusiowej... Quote
Aimez_moi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Wypad pierwsza klasa....... a Ksieciunio przecudowny..... Taki duzy, czarny i szczesliwy.....:):) Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Aimez..poznajesz Tego naszego Ksieciunia..jaka to bida była...pamietasz?? PAMIETASZ tą sierotke?? Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 koosiek napisał(a):To to czarne to jest tamto maleństwo? :-o jol....jol... to to czarne maleństwo, kt chrapało u mnie w łózku :) a wyrósł panicz!!!! heh..szykujemy sie na jajokosy :) Quote
koosiek Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 A ile on tak w ogóle ma? Chyba roku jeszcze nie skończył? Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 koosiek napisał(a):A ile on tak w ogóle ma? Chyba roku jeszcze nie skończył? roczek bedzie w sierpniu/wrzesniu na urodziny dostanie ode mnie jajkociecie :P chłoapk zdrów jak ryba..chyba widac :) wybiera kilometry - odpocznie sekunde i gotowy do kolejnych biegów... MA GDZIE BIEGAC!!!!!!!!! Quote
koosiek Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 anita_happy napisał(a):Tak wygląda radosć u największego pogromcy ASTIRGO - u Tuli....w której zakochała się sąsiadka Astiego TULA......któa sie ciągle przytula....kiedys była do adopcji, ale wróciła i została na stałe u mnie:P nie oddam..wiec byc moze...niebawem bedziemy poszukiwac kopii dla sąsiadki Astusiowej... Aaaa, Anita, mam coś dla Ciebie! A raczej dla pani sąsiadki :cool3: Azylowa Wistucha: Tu widać lepiej, jak wygląda w rzeczywistości: Nie wiem, na ile jest do Tuli podobna, ale może by się spodobała? Ona jest przekochana, wiecznie uśmiechnięta, przytulasta, łagodna, po prostu samo psie serce :loveu: A w schronisku siedzi już jakiś czas i nic :( Quote
Aimez_moi Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Anita..... ale mu prezent szykujesz na urodzinki.......:):) Quote
anita_happy Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Koosiek...Pani chętna i dalej zakochana w TULI,,,ale jej mama nie chce psa...juz atakowałama Quote
anita_happy Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 laski powiem WAM, że WAKACJE 2011 tez w Borach były...AST MA SIE DOBRZE! :) ogarnał sie - juz tak nie szczeka.. ale przeskakuje przez ogrodzenie!!!małpiszon dwa razy nawiał, ale wrócił! sukinkot oto on - PANICZ ASTI a tutaj doopka w pełnej KRASIE!!! Quote
Recommended Posts