anita_happy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii chooooooooooooooooo SZAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ASTI na Firsta :P Quote
Aimez_moi Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Anitek jak znajdziemy domek dla Twojego pupila to musimy zalatwic Ci szybko nastepny tymczas. Ty kobieto masz taka sile przebicia, że HEJ. Quote
anita_happy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 NIE NIE NIE nie pracuje ... ino doguje :P mamuś dobrze, ze ty mnie zaganiasz do pracy :P Quote
anita_happy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 JAK TO MOZLIWE????? na alrgratce 110 osób ASTA obejrzało!!!!!!!od soboty.... i nic??????? gumtree 57 Quote
anita_happy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 o ni nie nie nie pozwole na druga strone Quote
yoko100 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Astus chlopie chcialam ci dobranoc powiedziec bo padam na klawiature:) Quote
Energy Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Hej mały piękny, jesteś grzeczny czy trochę rozrabiasz?:cool3: Quote
anita_happy Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 odnalazł to pudło z zabawkami na moje nieszczęście :P PRZEZYWA euforie POSIADANIA nie wie w co zeby wsadzić... ma ulubionego słonika z grzechoczącą dupką i ciumka GO namiętnie wywalając co rusz wate ze srodka ZIMA....Zima....zima.... i mamy pierwszego szczoszka w pokoju :P wczoraj rozmawiałam wieczorem przez tel...maly byl na dworzu, ale jeczał...jęczał...a ja nic, myslałam, ze to do Tekli tak jeczy...az słysze - POTOk....dlugo jęczał - mam za swoje JESTESMY rozdziewiczeni - PIERWSZY Szczoszek w domu :) pochwaliłma malca i na dwór poleciał - dosikal! :P az ta mądra czarna morda.... nie wiem jak filmiki sie wrzuca:) bo są zabawne:) Amoro AST :) hihihihi Quote
anita_happy Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 najlepsze zabawki 1. TULA - lubi ja wkurzac 2. sznurkowy pęceł do ciumkania 3. słonik z grzechotką 4. mój JEDYNY pseudoczapkowy beret :P /nie moher :P/ Quote
anita_happy Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 AHA DZIS LECIMY DO WETA :) Asti ma piękną, czerwoną obroze i takimi ćwiekami /przechadzana, ale prawie nówka :P/\ SZELEK dla ASTA - wypasionych BRAK :( Quote
yoko100 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 eee to gosciu musi sie prezentowac w tej czerwonej obrozce, kontarst jest:) no to ciotka pokazala i sprzatac trzeba bylo:P:P: ale grzeczny z niego chlopczyk dawal znaki ze jest w potrzebie Quote
anita_happy Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 było...było... u weta my byli... zastrzyk zrobili Pani doktor osiedlowa dała malemu zastrzyk z ligno..powiedziala ze sakramencko BOLI to co on dostaje...a poprzednio piszczał strachowicie!!!!!!! sprawdzila wyniki i mamy anemie...no apotem doczytalysmy,ze leki sa wypisane w zaleceniach...to kupili my ogłoszenie wywiesimy u pani doktor :) ze jestesmy do wzięcia Quote
yoko100 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 pewnie Astus sie wyleguje sie na kanapie:) Quote
Aimez_moi Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Kochana psiak jest zawodowy. A to jego " ciumkanie " to mistrzostwo swiata. Quote
happy-mamas Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Asti-ty anemiczna biedo--nie powiedzieli pierwsi wet. że trzeba ci dać leki--dobrze że twoja tymczasowa pani zawlokła cię do swojego weta.---taraz to już będzie z górki!!!!Tylko coś słabo z tym szukaniem domku na stałe!!!A tobie MIŁOŚĆ DO LUDZIA--uszami wychodzi?! SZUKAJ MAŁY SZUKAJ !!!! Quote
anita_happy Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 yoko100 napisał(a):pewnie Astus sie wyleguje sie na kanapie:) a sppiiii ale w mieszkaniu to dzis demolke zrobił :) ja nie wiem gdzie on miesci to jedzenie :) a z wynikami krwi to faktycznie nie bylo OK anemia itp..wszystko ponizej normy :( ale juz sie podnosi do góry :) dostał dzis tablety na futro...bedzie piekny i błyszczący :P Quote
yoko100 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 energia chlopaka roznosila to demolke zrobil:D Quote
anita_happy Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 a to prawda...bo ja dzis nei mialam czasu na zabawy:( sciagam zdjecia z dzis :P Quote
yoko100 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 jak widac potrafi sobie sam chlopak czas zorganizowac:D:D Quote
anita_happy Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 SPECJALNIE DLA CIOTEK DOGO, kt odwiedzają Astową Galerie :) NOWA OBROZA, TZN. znowu przechadzana :P /na polecenie happy_mamas lecimy "dziś" do Promki:P/ POTEM BYŁY ZAPASY Z TEKLĄ AZ WRESZCIE ZASIADŁEM DO KOMPA :p PREZES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 TU DLA CIOTKI AIMEZ_MOI TYLKO TAKIE TORNADO PRZESZŁO !!!!!!!!!!!!!!!!1SPRAWCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ONE DWIE ON - o niewinnym spojrzeniu ONI!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 A CO TO ZA SKRYTKA????? OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ILE SKARBÓW! ASTI - POSIADACZ Quote
anita_happy Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 ASTI ŚPIOCH SPECJALNIE DLA YOKO100 :* teeraz zresztą razem piszemy...uklada się wlasnie na kolanach...przylepka straszna rośnie :/ MOZE DA SIE PRZYTULIC....WKONCU TULA MA NA IMIE! NO DOBRA...TROCHE JA UROBIŁEM:) A JEDNAK...STARA PROCA:p MŁODE CIAŁKO:p Quote
anita_happy Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 jeśli ktoś myśli, ze wlazł mi juz na glowe... to ma rację...juz nie raz!!!! przed chwilką bo ASTI chce juz iść spać i nie wie gdzie ma się zalogować :( długo jeszcze BABO!!!!!!!!!!! [URL=http://www.fotosik.pl][/URL idziemy spać:P Quote
Recommended Posts