happy-mamas Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 HEJ..hej maluchu.. jakie ładne banerki :) pokazuj się chłopczyku Quote
Madallena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 czy on jest zgloszony na labradorach? http://forum.labradory.org/ Quote
happy-mamas Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 nie..na dogo go zgłosiłam.. labki w potrzebie..zero odzewu :/ Quote
Madallena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 bo z tego co widze to on taki labkowaty, nie? i lapska ma porzadne.... moze cos labkowatego z niego bedzie (tak jak haszczakowaty szukal domu :):) Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 on ma wszystko porządne :P labkowaty jest..ale głowe ma jak MINI DOG Arlekin...profil to ON ma Znajoma powiedział,ze profil ten mały ma szlachecki :P heh szlachcic spod ciemnej gwiazdy ...hihihi/// juz chyba nie pamięta jak mu dupencja na mrozie marzła... właśnie rozwalił się na pół kanapy!!!!i sadzi zabójcze bągale!!!! Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 a husacz TO PIĘKNY owczarek :P a Pańciostwo w nim zakochane juz :) Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 p.s. czekamy na rejestracje na forum labkowym..zapiszemy sie..moze kto sie znajdzie... jak narazie jedna laseczka pytała o Asta...ale na tym sie skończyło :/ zamawiamy pakiet ogloszeń ..szt.40.. moze sie cos znajdzie.PROBLEM w tym, ze on juz do bele kogo nie pójdzie PAŁAC!!!!!!kanapy itp...itd :P hej a mozna go jakos na Azylowej stronie umiescić ??? Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 p.s. JA che go zachipowac... GDZIE? Na kogo podac adres i kontakt? kurna ...stresuje sie jak on sobie na freestylu lata :/ juz rozkminił, ze można sie przedostać do sąsiada....mam siatką ogrodzenie zasłonięte...ale od frontu i sąsiadki, kt ma psa...na jedną strone siatki zabrakło :/ I JUZ BĄBEL TO WYCZAIŁ!!!kopie dół w sniegu ... ma adresatke juz... złotą z grawerem :P Quote
Madallena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Tak. Wyslij krotkie info z kontaktami i kilka najladniejszych zdjec (max 3) na [email protected] i [email protected] Pakiet oglozen tez pomoze tylko niech w tytule obowiazkowo bedzie wpisane szczeniak. Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 taubi dziękujemy :) bajdzo... Quote
Madallena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No i pierwszy telefon w sprawie Astiego...(ciekawe czemu do mnie jak ja nawet nie wiem ile on ma miesiecy i ostro improwizowac musze ;)) Anita dzwonily do Ciebie?? Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 nie dzwoniły.... on ma ok 5...6 miesięcy kobietki jeszcze nie dzwoniły a widziały jego fotki ??? Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 p.s. dzwoniły do ceibie poniewaz twój kontakt byłpodawany... ja podaje teraz dwa numery tell do ciebie i do mnie jako tzw.dom adopcyjny wiesz ja wole pierwszej adopcji tak sama nie przeporwadzac....szczególnie, ze to takie kochane jest :/ mimo swojej niesubordynacji...kochane dzis spał juz rano w łożku!!!!przylkeił sie do mnie za plecami i spał... aha... dzis juz bylo chyba 5 kup...wszystkie na zawołanie :P Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 o wowo.... ktos sie z ogłoszenia zwócił... wiesz jak zadzwonilas..to ja bylam nietomna :P nie zakumalam zabardzo ..kto..co ..skad... zakumalam tylko, ze babka ma dzwonic ws Asta :))) Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 ZAPRASZAMY NA FILM INSTRUKTAŻOWY ASTI podczas ćwiczeń komendy SIAD jest się czym chwalić więc się chwalimy :P Madallena, jak dla Ciebie to MY możemy nagrać jak wołamy o kupkę :P [video=youtube;-B9tQD_DK3I]http://www.youtube.com/watch?v=-B9tQD_DK3I[/video] Quote
Madallena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No brawo :) Asti gratuluje ! Anita Tobie rowniez :) Chcesz moja suke na tresure??? :) Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 o nieeeeeeeeeeeeeeeeee do kwietnia basta... kwiecien spędzam w Szwecji... nie wezme nic.. moja sfora po znajomych polokowana :) a ja mam WOLNE!!!!!!!!!!!! i hope Asti znajdzie dom do kwietnia...... :/ Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 p.s. ASTI to swietny materiał na Agility mimo postrzelenia UDAJE sie go poskromic...i kuma o co chodzi... ten filmik jest z wczoraj... a uczyl sie komendy przedwczoraj -niecałą godzine mu tłumaczyłam o co chodzi... a teraz to tylko tak przy jedzeniu...jak idzie za mna!!! tak znienacka!!!! ŁAPE PODAJE JUZ OD DAWNA :P Quote
Energy Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No ja się nie dziwię, że mały wali kupy 5 razy dziennie, jak tak ciągle wcina:evil_lol: A dobre słowo-pochwała to gdzie?:razz: Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 potem bylo CAŁOWANIE i tarmoszenie w łóżku :P a łózko to zakazana rzecz dla inego...to teren dziewczyn :P ale z jedzeniem uspokoil sie troche... nieuwierzycie...ale odszedł od chrupek i zostawił :))) SUKCESSSSSSSSSSSS a kupy robie zawodowe!!!!!PIĘKNE!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 p.s. ZNOWU ŚPI KSIĄZE NA KANAPE... URUSŁ!!!!!!! Quote
Aimez_moi Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Jestes niezmordowana. Skad Ty bierzesz tyle energii Babo? Quote
Recommended Posts