Awit Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 No piękny:-) A wspólna fotka to jak reklama miłosnych snów Quote
anita_happy Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 NO NO NO ta blondyna ma cieczke :PPP ostatią w swoim zyciu!!!!!!!!!!!! ehhhh Quote
anita_happy Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 SIE KRECI....SIE KRĘCI.... Asti na KANAPIE Quote
anita_happy Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 p.s. robie dla babla ulotke promocyjna :) mam dwa hasła do wyboru... pomozecie, kt wybrać ??? 1. DAJ GROSIKA NA AŚCIKA... 2. DAJ STOWAKA NA CHŁOPAKA :P Quote
happy-mamas Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 mały czarny jest piekny i madry,ale jeśli w takim tempie przybywało by w naszej rodzinie psów to trzeba by ogłosić że powstało NOWO OTWARTE SCHRONISKO,zwolnić się z pracy itd.itd....nie każdy znaleziony zwierzak musi być NASZ!!??Inni też poszukują obiektów miłości---pozwólmy im pokochać ASTIEGO!!!!! Quote
anita_happy Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 mama....chyba ale tekst!!!! chyba z neta ściągnęłaś :PPPP bez konsultacji ze mną!!!! takie cuś ... DOBRE DOBRE DOBRE Quote
anita_happy Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 ASTI PROSI O OGŁOSZENIA..... kto nam pomoze :)))) zdjeć jest juz duzio... tekst na ogloszenia tez jest.. Asti ma sie juz DUZO LEPIEJ!!!!!!!!!!!!! JA bede tęsknić za nim STRASZNIE!!!!!!!!!!!!!! Quote
Madallena Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Sluchajcie, mozna go wrzucic jako moxa labka i zglosic dziewczynom od labradorow,, Zdjecia rewelacja, mozna oglaszac :) anita, jak mod dorwie ten post to wywali CI zdjecia. W JEDNYM POSCIE MAX 5 ZDJEC :) Poprzeklejaj je, bo trzeba bedzie od nowa wrzucac :) Quote
Aimez_moi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Anita on faktycznie prawie labrador. A Ty jesteś REWELACYJNA. Quote
anita_happy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Madallena napisał(a):Sluchajcie, mozna go wrzucic jako moxa labka i zglosic dziewczynom od labradorow,, Zdjecia rewelacja, mozna oglaszac :) anita, jak mod dorwie ten post to wywali CI zdjecia. W JEDNYM POSCIE MAX 5 ZDJEC :) Poprzeklejaj je, bo trzeba bedzie od nowa wrzucac :) TIAAAA.... a napisane jest ze max 30 :))) hihihiih to sie wsadzi:) Quote
anita_happy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 maluch jest świetny.... juz prosi jak chce wyjsc... i na sikacza i na kupacza.. ja juz nie musze myslec..ze móglby WYJSC :P sikaczy i kupaczy w domu ZEROOOOOOOOOOOOOOO Madallena - moze daj TOTO na edukacje do ASTIEGO :P Quote
Aimez_moi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Maluch jest zawodowy. A Ty jestes jego dobra dusza. Quote
anita_happy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 OGŁOSZENIA POTRZEBNE!!!!!!!!! moze ktoś pomoże ???? Quote
Aimez_moi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kochaniutka Ty Moja pogryziona??? A kto opowiadal, ze to takie dobre i grzeczne cudo? Quote
anita_happy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 hallo...halllooo załozylam czarna bluze i sie zaczeło!!!!!!!!!!!! pomyślał , ze jestem jego duzym Labkiem - kolega z szydlowca!!!!!!!!!!!! i sie zaczeło!!!!!!! szarpie...gryzie... ale tylko mnie... ALE!!!!!!!!!!!!!! kuma o co chodzi.. hasło BASTA -koniec zabawy AUC - wie ze przesadzil...ale podgryza dalej.. FE - nie rusza myszki jak smigam na kompie!!! MADRY dzieciak.. za ciotka TEKLA z cieczka sie zaczął ogladac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czy on ma 5 mc????? ciotka nastroszona, ze ho ho.... MALY UWIELBIA PILECZKI PISZCZAKI i swoj supeł niciany....uwielbia!!!!!! on CAŁY cas GADA GADA.... Quote
happy-mamas Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 no nie --po takiej reklamie chętni do adopcji powinni pchac się drzwiami i oknami, a nawet powinni licytować jego cenę--w gratisie dostaną płytę z ta reklamówką do codziennej ekspozycji na DVD.Do dzieła miłośnicy Astusia- !!!! -on cały czas czeka ze swoją miłością do LUDZIA !!!! .Widać jak tuli się do starszej ciotki!!! Quote
happy-mamas Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 wszyscy co znają Astusia pragna dla niego NOWEGO DOMKU---takiego z WIELKĄ MIŁOŚCIA /TRZYMAM KCIUKI na szczeście/ Quote
anita_happy Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 z wielkim ogródkiem...GDZI EJEST DUZOOOOOO ŚNIEGU do taplania się :))) OGŁOSZENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!PLIZZZZZZZZZZZ Quote
Energy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 anita_happy napisał(a):uszy do góry maluchuuu! Maluch ma uszy w górze, jemu jest całkiem fajnie na dt:evil_lol: Quote
anita_happy Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 noooo całkiem całkiem... :P ODWIEDZAJ NAS ENERGY... niebawem new fotki :P dla stałych bywalców...HAU w prezencie.... dzis na spacerowniku maly pokazal..ze juz ozdrowiał... wrócilismy....ciotki na drugi spacer nie poszły...JA BYŁAM OUT!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 ASTI I CIOTKI KLOTKI :P SFORA one 3 ON 1 :P WARSZAfKA oooo....CITY!!!!...to się nazywa Wielki Świat..... "POSIADACZ" - Moja pierwsza w życiu WŁASNA, OSOBISTA, MOJA ZABAWKA!!!! w całej rozciągłości... ...taki MAŁY FETYSZ ze MNIE :P Quote
anita_happy Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 W takim Towarzystwie TO za DOGa mogę sie podawac...ŚWIAT KURDUPLI!!! KURDUPLE - jakieś takie nie zabawowe...Dziewczyny może w Miasto byśmy poszli???a nie...dupki na sofie grzejecie :P ....nie chciały iść....a TO STARE PROCE! Quote
Recommended Posts