Energy Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Anita_happy chyba się zakochałaś w tym szczylku, co??? Twoje opisy i zdjęcia są zajefajne:lol: Mądry klusek i śliczny:loveu: Madallena Twoje małe To-to przecież tak samo fajne, a że sika:cool3::evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Madallena fajna ta szyczylkowa u Ciebie :P Quote
Aimez_moi Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Zgadzam sie o tym zakochaniu..... Ciotka a może Wam potrzebny jest taki maly, czarny i rozkoszny facet? Quote
anita_happy Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 ja sie kocham w kazdym małym i czarnym :P hihihihih był LUCEK...teraz Asti... czarne paskudniki... A w TYM gnoJKU zakochana jestem i nie oddam belekomu :PPP ALe JAK GO NIE KOCHAC.... juz w sypialni śpi..a miał tam nie wchodzić..bo sie sypie z niego ten łupież.... asz ta konsekwencja...ale jak tu byc konsekwentnym... GNOJEK przychodzi jak go zawołam do pokoju na fotel..bo wiem ze w szypialni jest...jak ja ide do sypialni to on wychodzi jakby z hallu szedł z dywaniuku, kt tam ma przy miskach!!!ANIOŁ!!!nie wie o co chodzi...po co ja ide!!!CO??? ja mu mowie na MIEJSCE...on na fotel w poikoju hopla...a po chwili...w cichosci na paluszkach..tak, ze niby on lezy na fotelu..a to duch jego idzie!!!!i powoli - nawet na mnie sie nie spojrzy...idzie prosto do sypialni!!!!UWIERZCIE NIE SŁYCHAC GO WTEDY WOGÓLE!!!!!!!!!!!!! GNOJEK JEDEN.... Quote
anita_happy Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 AMIEZ_MOi zakochana w wilku i szpicu :P moze weźmiesz na kwadrat :PPPP o GOD..a by sie działo!!!!!!!!!!!!!!!!! oj działo!!!! Gręcioł większy jak u Owsiaka :P Quote
anita_happy Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 DOBRA KONIEC PRYWATY... uzupełniam Wątek o GNOJKU!!!! przypadkien na fotosik.pl trafiłam na foty psiaka :) który z profilu podobny jest do Astusia :) zapytałam czy mogę dostać fotki i pokazac na forum.... dostalam zgodę i wrzucam :) DZIEKUJEMY http://dyra79.fotosik.pl/ A OTO MOI DRODZY DOROSŁY ASTI !!! /za jakiś czas jak podrośnie i sie upasie :P/ to samo spiojrzenia i ta przekrzywiona glowka...TO SAMO to juz wime co mam w domu :) ASTI - Labrador retriver mini :P Quote
happy-mamas Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wow Astuś to ty jesteś RASOWIEC!!!!---a czujesz już z oddali zapach SWOJEGO PANA????-bo to tylko ty możesz!!!!WĄCHAJ WACHAJ-NIE PRZEGAP!!!!! Quote
anita_happy Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 on jest PRZEśliczny!!! własnie moja konsekwencja RUNĘŁA!!!!!!!! LEZY obok mnie na kanapie i chrapie!!!!!!!!!!! a był taki ładny....amerykancki....i spał na swoim fotelu!!!!!!!!!!! ach te oczy MOGA WIELE! Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Anituś czarne cudo przypadło Ci do serca.... Quote
anita_happy Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 tia.... musze mu ladne foty porobic i na ogłoszenia niech smiga... moje potencjalne domki nie chca GO słodziak hopla Quote
yoko100 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ale ta mina na jednym zdjeciu jest rozbrajajaca Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Anita a jak on ze zdrowiem? A z jedzeniem? Znów wciąga wszystko jak leci? Quote
anita_happy Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Dzis koniec glodówki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Beda platki ryzowe na legalu:))))))))))))))))z marfefka /zamiast wody rosołek:)/ mniammmmmmmmmmmmmmmmmm Quote
Madallena Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 po marfefce znowu moze go pogonic! nie dawaj jeszcze ! daj kuciaka z ryzem, wystarczy mu:) Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Noooo. Po marchewce mozesz nie zdazyc wyleciec z domu. Quote
Energy Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Aimez_moi napisał(a):Noooo. Po marchewce mozesz nie zdazyc wyleciec z domu. Spokojnie, marchwiankę daje się dzieciom na brzuszkowe kłopoty:p Quote
anita_happy Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 ZA późno babole :P oj mamuski..mamuśki... ja dzieci nie mam...doswiadczenie zadne... ale marchwianke to od lat na biegunki stosuje sie :PPP działa..dziala!!!! zobaczcie rezultaty :P KUPA W całej swej stałej okazałości :))) Quote
anita_happy Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [FONT=Tahoma]KTO ma Tyle Wdzięku CO Ja...NO Kto ???[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]* ten post trzeba oglądac TYLko i Wyłącznie przy uruchomionym załączniku z youtube !!!!![/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] i właczonych głośnikach !!!!![/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma][video=youtube;yzq3U3tZ3F4]http://www.youtube.com/watch?v=yzq3U3tZ3F4[/video][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]LETS GO ...................................[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]..............................NO KTO MA...PRZECIEŻ JA![/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
kama210 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 anita... chyba niedługo zostaniesz "główną wątkową" na dogo... pomysłowość w reklamowaniu to chyba Twoje drugie powołanie.... SUPER... Quote
anita_happy Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 o fcuk mac....zdjecia sie nie wkleily!!!!!!!!!!!!!!!!!! auc!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 asti show!!!!!!!!!!!!!!!!!post # 95 Quote
yoko100 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ooo ja to ostatnie zjecie mnie powalilo na klawiature normalnie , swietni sa Quote
IKA & SONIA Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 O matko!!!! Ale mały ma reklamę :mdrmed: jest rewelacyjny :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts