Aimez_moi Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Kochana to male czarne bardzo Wam tam pasuje. W kazdym punkcie i podpunkcie. Quote
anita_happy Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 TY mi tu juz GO nie pasuj :) wiesz, ze GO Uwieelbiam... Ale tłocznie mamy tutaj!!!!!!!!!! walki przy misce!!!!! a mały wode pije z trzech misek...jakby miała w kazdej inny smak!!!! hmmm? p.s. TEKLA to samiec Alfa!!! one z Tulą - toleruja się... Jak mały za blisko Tekli podejdzie TO po głowie dostanie.. ALE JAK TULA warknie na gnojka TO TEKLA - TULI na grzbiet skacze :/ ZROZUM TO!!!!!!!!!!!!!! Staje miedzy Tulą i Gnojkiem i BROBI GNOJKA!!!!!!!!!!!!! chodzą baby NASTROSZONE!!!!ale w Sypialni, jak spimy same ŚPIĄ RAZEM WTULONE :P heh TAKI PRAWDZIWY TRÓJKACIK :P Quote
Energy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Tekla broni, bo tylko ona rządzi:evil_lol:Tula i mały mają być niżej w stadzie:cool3: Quote
IKA & SONIA Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ciotki mają wesoło z Astim przystojniakiem :diabloti: Quote
anita_happy Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 taki mały...taki duzy MOZE PIERWSZYM BYC!!!!!!!!!!!!! Quote
happy-mamas Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Astuś-widzę że bardzo szybko nabierasz męskiej masy -nie zadomawiaj się w tej warszwce bo na dłuższą mete te ciotki klotki nie dadzą ci odetchnąć--będziesz zawsze mobingowany i zawsze ten trzeci!!!! Wyostrz swe nozdrza i wywąchaj wreszcie swój stały jedyny --twój--domek!!! Quote
happy-mamas Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Astuś-widzę że bardzo szybko nabierasz męskiej masy -nie zadomawiaj się w tej warszwce bo na dłuższą mete te ciotki klotki nie dadzą ci odetchnąć--będziesz zawsze mobingowany i zawsze ten trzeci!!!! Wyostrz swe nozdrza i wywąchaj wreszcie swój stały jedyny --twój--domek!!! Quote
happy-mamas Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Astuś-widzę że bardzo szybko nabierasz męskiej masy -nie zadomawiaj się w tej warszwce bo na dłuższą mete te ciotki klotki nie dadzą ci odetchnąć--będziesz zawsze mobingowany i zawsze ten trzeci!!!! Wyostrz swe nozdrza i wywąchaj wreszcie swój stały jedyny --twój--domek!!!5 Quote
happy-mamas Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 :crazyeye:Astuś-widzę że bardzo szybko nabierasz męskiej masy -nie zadomawiaj się w tej warszwce bo na dłuższą mete te ciotki klotki nie dadzą ci odetchnąć--będziesz zawsze mobingowany i zawsze ten trzeci!!!! Wyostrz swe nozdrza i wywąchaj wreszcie swój stały jedyny --twój--domek!!!5 Quote
anita_happy Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 happy_mamas ZASZALAŁA :P wybaczcie TO Z WRAZENIA!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 wykąpany/wychuchany/pachnący/zjawiskowo błyszczący GOTOWY NA DOM :))) piękniś Moze to sie wydawać nieprawdopodobne!!!!! od godz 0.20 do 10.30 /wstaliśmy:P/ ASTI nic ne narobił!!!!! chociaz o 1.00 drapał w drzwi :/...cóż panicz był po długiej kąpieli i nie miał szans na podwórkowanie :/ dostał pozwolenie na kupe w domu !!! WYTRZYMAŁ....w nocy NIC!!!!!!!!!!!!!!!! a jak wyszedł to sobie DWIE kupale strzelił!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEGA BOHATER!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 esz ten mały bohater... brak konsekwencji i usadził swoj błyszczący tylek w łózku... tu komenda zejdz NIE DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Bardzo grzeczny chłopczyk sam został w domu!!!! jak wychodzilam nie chcial zaostac....ale uporalam sie z nim i zostal :) poszczekal chwilke...ale ucichł//// Na noc zostaje sam w cz.dziennej mojego domku..MY w sypialni zamkniete :P i popiszczy ...ale uspokaja sie i śpi w poduszkowcu KOLO sypialni DAJE RADE :) musi uczyć się samotności :(((( kolejny punkt do dobrych cech adopcyjnych :)))))))))))))))) obserwuja malucha na alegratce 45 osób...ale nic..nikt nie dzwoni ZADZWON LUDZIU DO ASTUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
happy-mamas Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Astuś---może LUDZIE myślą ze ty masz już domek??? Powiedz im głośno Hu hau !!!!--ja mam tylko domek tymczasowy,ta kochana pani dba o mnie bardzo---ja ja kocham,ale SWOJĄ PANIĄ /taką na całe zycie POKOCHAM JESZCZE BARDZIOEJ!!!!/M A M D U Ż O M I E J S C A W S E R D U C H U !!! DAJCIE MI TYLKO SZANSĘ!!!! Znajdżcie mnie!!!! Quote
Aimez_moi Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 No wlasnie. Asti szuka domu. Anitek moze zmien tytul na rozpaczliwie szukam domu. Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 DAL CIOTEK WIZYTEK :p ASTI I jego new photos :P NA śPIOCHA a to z uchem...nie wiedziałam, kt Wam wstawic :P mordeczka i ten jęzorek co wypina :P kto wypina tego wina :P i jak tu takiego nie KOCHAĆ??? AHHHH TE CZARNE CZTERY ŁAPY...kochac...kochac..kochac... Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 NIE WIEM JAK WY...ALE MY TAK NA DOGO lezymy :P na lewo............................... na prawo............................ a to co?????ktoś poszedł po pasze???? z ciotka TEKLA..nasz samiec alfa w stadzie :))) Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 a tu COS SPECJALNEGOOOO........JEGOMOŚĆ PO KĄPIELI :P prawdziwy AKSAMITNY KSIĄŻĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kochac.....kochac.......kochac.........kochac............ Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 ZDJĘCIA DO KATALOGU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PIES ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 P.S. PO NUZENCU NIE MA SLADU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! futro odrzyło....jeszcze 3 zastrzyki i jest zdrów jak ryba.... niewiarygodne...ale ten psiuras naprawdę ma ładniejsze futro.... wszystkie oznaki nuzenca ZANIKLY :)))))))))))) buzi dla Fundaji i dla Wetów....ASTI jest juz zdrów.... kochany AKSAMITEK....chrapak :) Quote
happy-mamas Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Astuś --rozpasałeś się strasznie na mojej w sumie kanapie---to jest moja miejscówka jak przebywam w Wawie.Wiesz co wybacze ci jesli to służy temu twojemu LANSOWANIU!!! ale wołaj wołaj!!!! głośno bo coś cie ten twój ukochany LUDŻ nie słyszy--nie leniuchuj!!!!! Powiedz --- JESTEM JUŻ GOTOWY DO ADOPCJI I DO POKOCHANIA !!!!---- Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 happy_mamas..... ON do Ciebie woła bardzooooo głośno :PPPP Quote
Madallena Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 A teraz ladny tekst do ogloszen poprosimy, taki wyciskacz lez, o zyciu na ulicy, o uratowanym dziecinstwie :) kontakt i ...lecimy do DS :) Zestaw pytan na wizyte przedadopcyjna wkleje Quote
Recommended Posts