Energy Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A no to jak było potem całowanie to dobrze:evil_lol: Śliczny stwór, oby znalazł super domek. Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 własnie ASTI został zmęczony przez mojego znajomego jakies 2 h szarpania..targania..podrzutów...!!!!!!!! padł...pospał 15 minut i od nowa! to cały AST Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 URODZINOWE PARTY anita_happy '30 Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 URODZINOWE PARTY anita_happy '30 cd. Quote
Energy Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:lol: Ale dostojnie siedzi przy stole:evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 DUŻO ZDRÓWKA i POMYŚLNOŚCI ORAZ CIERPLIWOŚCI PRZY ASTIM :) Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 własnie wróciliśmy z clubbungu :) Asti był w Pędzącym Króliku...Operze :P uchodzi za pięknego labka... wszyscy go miziali i całowali!!!!!!!! jeden kolega nawet powiedział, ze zapyta sie w domu..czy juz rodzina jest gotowa na nowego lokatora...w świeta odeszła im sunieńka :/ zdjęcia z Pędzącego Królika :P tak sobie siedziałem na kanapie a tak wszyscy tululi się do mnie Poznałem dużooo ludziów, kt mówili, że ze mnię piękny labek??? o co im chodziło ..to nie wiem :/ jak wróciliśmy to się pospaliśmy zdjęcia sprzed chwili Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 troche zdjęć z dnia dzisiejszego...musze je wkleic...nie moge zataić jaki to wspaniały jegomość wyrasta nam z tego dzieciaka ;) tu jechaliśmy po przyjaciela Nity :) zwiedziłem troche Pragi :P tu siedzimy na DOGO :) ... nawet te stare proce nie warkotały na mnie :) ja juz ich nie rozumiem...o co im chodzi :( cała sfora ... jakoś da sie z nimi wytrzymać jak mnie nie podgryzają !!! nie zwazam na to...moze mnie polubią "biedaczek szukaa miłosci u nich...a one...troche go udobruchaja, a potem pogryza!!!/ p.s. Teka tez była na lansiku...a Tula została w domu - na strazy :P i na deser :P [video=youtube;PBULpn5JpmY]http://www.youtube.com/watch?v=PBULpn5JpmY[/video] Quote
IKA & SONIA Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ASTI jest powalający :) dlaczego taka pięknota nie ma jeszcze domu???? Quote
taubi Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jak tam są jakieś telefony w sprawie Astiego?? On jest cudowny :) Quote
yoko100 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Atus chlopie to miales powodzenie jak cie wszyscy miziali, oby jeszcze zaczely telefony dzwonic za toba ajuz bedzie wogole elegencko, Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dziewczyny i chlopaki, pomozcie prosze w ogloszeniach dla tej suni. 15latka wywalona na ulice, ledwie przezyla :( a teraz grozi jej schronisko ;(:( http://www.dogomania.pl/threads/177888-Stara-mala-suczka-Ledwie-przezyla?p=13911072 Quote
dzidzia88 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 przecudowny jest Asti:) mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie mial swoj ukochany cieplutki kąt na zawsze;) Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 telefonów brak.... :( a on jest taki cudny,ze nie ma szans..nie oddam do kogoś kto go zmarnuje... :P jesli chodzi o filmik... to jest to ostatni z serii... kiedy to Asti zaprzyjaxnił sie z kolegą po 3 godzinach MEGA tarmoszenia i extremalnych zabaw.... mały pospał sie n1 15 minut!!!! wstał i chciałam wam pokazac..jak ta sfora sie rozszczeka...to co jest w domu... a szczekaja DOSC czesto... mam super film..jaks ie asti bawi z kolega...zanim komus oddam asta to mu ten filmik pokaze...dla pokazania czy dana osoba jest PRZYGOTOWANA...na tak żywego piaczka.... KANAPOWIEC PIERWSZA KLAS!!!!!!!! spał dzis ze mną włózku pod kołdra...moja Księzniczka TEKLA sama skazał sie na banicje...wybrała w ramach STRAJKU - FOTEL!!!!!!!!!!!!!! DZIS ASTI BYŁ W ZALESIU DOLNYM....szukaliśmy Anioła - tzn. rozwieszaliśmy plakaty i wkladalismy do skrzynek... Mały podobał sie ludziom...ale nik Go nie chcial :( Ale cholera z niego tez jest niezla....strasznie wariuje w aucie jak zobaczy innego psa na horyzoncie. Po drugie!!!i to mnie smuci najbardziej - JUZ przywiązał się do mnie...miałam mu miłości nie okazywać za bardzo - nie dało sie ...POLEGŁAM...i juz jak wyjde zlbo on straci mnei z oczu - PISKA i wpada w histerie :( spanie w łzku ...chyba musze go odseparować..bo za bardzo sie zakochujemy w sobie :(((( ale swoja drogą...fajnie jest sie przytulić do TAKIEGO WIELKIEGO cialka... URUSŁ - przerósł TEKLUCHE :) Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 MIELIŚMY GOŚCI... pozdrawiamy SPECJALNIE dla WOLONTARIUSZEK z Szydłowca i Pani PREZES AIMEZ :P nowa przyjaciółka Quote
nincia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Asti kochamy Cie !!!!!!!!! Asti jest poprostu cudem psiej natury, powala mnie na kolana jak zwykle glaski sle :) Quote
nincia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jutro wreszcie zobacze Malego dryblasa :) Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 NINCIA... za kazde spojrzenie na PANICZA... płatne 1 zł :P zbieramy na kastracje :P Quote
koosiek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Miałam dzisiaj przyjemność poznać Astiego przy okazji poszukiwań Anioła - cuuuudo :) Taki mini labek, śliczności :) Anita, wyślę Ci na pw numer do Abrakadabry - ona miała dom dla suni z azylu, bardzo podobnej (dla czarnej mamby, która wciąż czeka na różową sesję:razz:) . Ale dom jest z dziećmi, a ona ich nie akceptuje - chyba nawet wspominała Ci dzisiaj o tym? Może skusiliby się na Astiego ;) Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 koosiek masz FULL skrzynke :P Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 to chyba DOGOserwer nawala... sorka poszła wiadomosc...ale chyba nie cała..bo sie spisalam jak głupia..a wyszedł kawaleczek... :((((((((( nie ma szans //nie pisze od nowa :) jutro najwyzej zdyndam do Ciebie :) Quote
Energy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 anita_happy napisał(a):t jutro najwyzej zdyndam do Ciebie :) A co to takiego zdyndać:evil_lol: Jak psotnik? Coś go do kieliszka ciągnie:cool3:piękny bąbel:loveu: Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Energy zobacz co on popijał... szampana ASTI :P wpadli znajomi i przynieśli ...urodzinowo i ASTOWO :P Quote
Recommended Posts