Energy Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 O rany nie przypuszczałam, że jest tak źle:roll: Quote
anita_happy Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 kama210 napisał(a):anita widziałam gdzieś bazarek - jakaś cioteczka może zrobić ogłoszenia - wpłata jest na rzecz jakiś psiaków.. ... możemy się zrzucić - tam jest nawet chyba 40 ogłoszeń do zakupieni ana różnych stronach.. tylko tekst i zdjęcia trzeba jej podesłać.. jak coś to potem znajdę ten bazarek.. ale na szydłowieckie ??? bo ja mam pare rzeczy na szydlowieckie a nawet sporo!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ej...dopiero doczytałam my musimy na szydlowieckie psiaki zrobic bazarr...:) moze na hotelowanie któregoś??? mi strasznie szkoda SZPICLA kompana CYWILA... a moze któras z naszych nowych DOGOmaniaczek z Szydlowca..moze kasia:P nauczys ie robić baaazzaaarrrr trzeba regulamin przeczytac :) a towary obfotografowane beda przychodzic :P Quote
anita_happy Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Energy napisał(a):O rany nie przypuszczałam, że jest tak źle:roll: wyglądało strasznie TEKLI nigdy nie widzialam w takim stanie....NIDGY dzis poprostu ASTI przesadził!!!!! z tekla nie ma zartów... ona juz pogryzła mojego kolege...znajoma...jak za szybko do mnie się zblizyli:/ Tekla jest strasznie delikatna /wydaje mie sie ze to przez ta padaczke :// / delikatna i uczuciowa..i ZABORCZA!!!!!!!!Tuyle jakos toleruje...bo mniejsza...ale ASTI jest na cenzurowanym ciągle Ale jak Tula go podgryzie to Tekla w jego obronie staje i bądź mądry człowieku! krew sie polała dziś..oj polała. Quote
happy-mamas Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 MAŁY Z ULICZNIKA POCZUŁ SIĘ PANISKIEM -widzicie jak do dobrego nawet pies szybko się przyzwyczaja i zapomina jak było tydzień temu--nooo nooo?? Quote
kama210 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Anita - TYLKO doczytaj dokładnie o tym bazarku z ogłoszeniami o którym pisałam wcześniej - chodzi o ewentualne ogłoszenia dla Astiego .... .... to jest link do bazarku , gdzie "cioteczka" Anja oferuje robienie ogłoszeń dla psiaków potrzebujących ogłoszeń: cytat : "Koszt ogłoszeń to 1zł za ogłoszenie , przy pakiecie 20 ogłoszeń zniżka -10 zł. Ogłoszenia robione są w ciągu 24 h , od zaksięgowania na kącie pieniędzy " - spis stron na których byłyby ogłoszenia są w 2 poście bazarku - pojawiłyby się na 40 różnych stronach... Asti na już jakieś ogłoszenia, ale im więcej tym lepiej ..... ja będziesz chciała to ja dorzucam 10 zł... poczytaj i podejmij decyzję... jakby co to trzeba jej podesłać opis psiaka do ogłoszeń i zdjęcia... http://www.dogomania.pl/threads/177455-Tanie-ogA-oszenia-pojedyA-cze-i-w-pakiecie-Zapraszamy-do-30-01-09 Quote
Aimez_moi Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Sluchajcie ale z tym bazarkiem to super pomysl. Bazarek na szydlowieckie bidy. Super. Tylko kto umie to robic??? Quote
yoko100 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Łoj nie robcie Anitce takich numerow , zachowywac sie tam i nie robic awantur!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='kama210']Anita - TYLKO doczytaj dokładnie o tym bazarku z ogłoszeniami o którym pisałam wcześniej - chodzi o ewentualne ogłoszenia dla Astiego .... .... to jest link do bazarku , gdzie "cioteczka" Anja oferuje robienie ogłoszeń dla psiaków potrzebujących ogłoszeń: cytat : "Koszt ogłoszeń to 1zł za ogłoszenie , przy pakiecie 20 ogłoszeń zniżka -10 zł. Ogłoszenia robione są w ciągu 24 h , od zaksięgowania na kącie pieniędzy " - spis stron na których byłyby ogłoszenia są w 2 poście bazarku - pojawiłyby się na 40 różnych stronach... Asti na już jakieś ogłoszenia, ale im więcej tym lepiej ..... ja będziesz chciała to ja dorzucam 10 zł... poczytaj i podejmij decyzję... jakby co to trzeba jej podesłać opis psiaka do ogłoszeń i zdjęcia... http://www.dogomania.pl/threads/177455-Tanie-ogA-oszenia-pojedyA-cze-i-w-pakiecie-Zapraszamy-do-30-01-09 heh dobre..czyli ten bazarek to ROBIENIE OGŁOSZEN..na rzecz jakiegoś innego bezdomniaka:)) hihihi.. to chyba skorzystamy Kama210 - 10 JA - 10 happy_mamas - 10 Amiez :PPPP ..masz tam jeszcze wolną dyszke:P Quote
kama210 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 nie trzeba aż takiej zrzutki... "Koszt ogłoszeń to 1zł za ogłoszenie , przy pakiecie 20 ogłoszeń zniżka -10 zł. Ogłoszenia robione są w ciągu 24 h , od zaksięgowania na kącie pieniędzy " za 40 ogłoszeń wyjdzie tylko 20 zł - po zniżce z opisu przeczytaj anita dokładnie ... pllllliiiizzzzz jak zalicytujesz to będziesz jej musiała przesłać tekst do ogłoszeń i zdjęcia Astiego pozdrowienia dla łobuziaka.. a o oddzielnym bazarku dla bidulek szydłowieckich - to fajny pomysł.... Quote
anita_happy Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ok...juz wiem.. przy pakiecie 20 ogłoszen mamy promocje :) /-10 zł/ ?? wiec zamawiamy ful opcje :P kama210 - 10 anita_happy 10 :P KAMA SUPER BAZARRRRR a bazarek na szydlowieckie biedy zrobi AMIEZ :))))) a pomogą jej w tym dziewczynki :P ty juz nie mow ze nic nie umiesz...:P Quote
anita_happy Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 w nocy znowu była krew....bąbel ruszył zabawkę, kt mu nie wolno ruszać!!!! Ona TEKLOWA WYŁĄCZNIE ///ehh..moze zakuma wreszcie, ze jej sie nie tyka :P ale ... jak zaczyna szalec..TEKLA warkocze :P a on wychodzi jak ciele ze spuszczoną głową !!!!!!!!mamy na niego sposób...JA nie daje rady...a TEKLA DAJE! WCZORAJ PRZESZEDŁ SAMEGO SIEBIE Z JEDZENIEM!!!!!!!!!!!!!!!! DZIS NA TARASIE SĄ EFEKTY :P ale musze goo pochwalić!!!! Jak obiecałam PANICZ wylądował na banicji znowu!!!my śpimy w sypialni, a on ma mieszkanie do swojej dyspozycji.zostawilam mu nawet pokój jeden open, zby nie czuł sie taki wyalienowany...ale musiałm w nocy wstac i zamknąć!!!! wziął z biurka sobie moje dokumenty i szamał!!!!złośnik jeden!!!! mieszkał wiec dzis w nocy w cz. dzinnej - jakies 50 m2:P poduszkowuiec przy sypialni był... drzwi od sypialni lekko uchyline, ale zablokowane :P WALCZYŁ długo...ale poległ RANO obudził mie szczek..ok 6.00 a poszlismu spac o 3 z minutami!!! WSTAŁAM..a on krecił sie...co oznacza NA DWÓR BABO!!!!!!!!!! pusciłam Panicza, dziewczyny nawet z łżka nie wyszły!!!zwariował o 6.00!!!na dwór!!! I POWIEM WAM ZE ASTI JEST BARDZO MADRY!!! SZCZYLAS wywalił z siebei chyba metr KUPY...widro siusków..az bylo słychac jak sika!!!! ale powiedziałm MU...mam dosc walki o jedzenie i z jedzeniem...on ciagle w kuchni siedział i skakał na blat!!! kupilam chrupy dla szczyli...takie pedidrggpalowe co by były małoozywcze:P jedna miska...druga miska...trzecia miska.... czwartą tez by wszamał..ale juz zbastowałm...bo pomyslałm ze jak popije wodą TO PĘKNIE!!!!! dobra...juz wywalil z siebei te chrupy!!!! a dzis rano jak dostał miske jadł o wiele spokojniej :P I JESZCZE JEDNO!!!!!!!!!!!!!!! wczoraj ćwiczyliśmy komende SIAD nagroda była kulka mini frolik:P uwielbia JE dzis jakdostawał miske paszy!!!! skakał jeszcze z rzadości!!!ale jak powiedziałm SIAD - usiadła ta wielka dupencja i czekał na miche!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z chrupami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIAŁA - PANICZ ZKUMAŁ CO TO ZNACZY SIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!! ćwiczyliśmy moze z godzine z przerwami:P MADRA BESTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 do góry ty bejbiku ASTI dziś był w PROMENADZIE Mimo,ze psom zakaz wstępu..ON dumnie wkroczył w blasu reflektorów... przymierzał..przymierzqał... czerwone....niebieskie....zółte i KUPILIŚMY piękne NOWE SZELUNIE...z tej samej serii obroże i mamy ADRESATKE!!!!!!!!!!! z numerem telefony do domu adopcyjnego /do mnie/ na wyrost wpis MAM CHIPA ADRESATKA...PIEKNA pożniej FOTO :P Quote
Energy Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Oj mały zdolny psotniku:lol:twoja dt-pańcia tak pięknie o tobie pisze:p Quote
anita_happy Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 nowe szelunie ZUPEŁNIE NOWE kupione specjalnie dla ASTA przymierzone...wymierzone JEDYNE i JEGO !!!!! + obroża z tej samej kolekcji, na której wisi piękna adresatka KOŚĆ z wygrawerowanym telefonem do anity_happy do tego kupiliśmy, bo ktoś sam sobie wziął z pólki...jakies psie serdelik...troche uszek z prosiaczków, troche kości z jelitek...DOSTALIŚMY ciacho od miłej Pani co nam pomagała przymierzać :) p.s. juz nie ma uszek...z kosci jakieś resztki są :P A TO ON W CAŁEJ SWEJ PSOEJ OKAZAŁOŚCI DUMNY JAK PAW ASTI - Panicz na wydaniu DZIĘKUJEMY SPONSORCE :P happy_mamas za opłacenie rachunku 100zilków :P /jak wyszła stwierdziła, ze byłoby na 10 noclegów w hotelu....a ja ne za bardzo zrozumiałam o jaki jej hotel chodzi...ZA 10 zł za dobe???? myslałam,ze do jakiegoś SPA sie wybiera :P a to chodziło o Dogowe Hotele :P Quote
Aimez_moi Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Anita Twoj panicz pierwsza klasa. Oj ma sie z wami wszystkimi Twoja mamcia. Quote
yoko100 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 wow ale przystojniak, a jaki dumny z siebie:) Quote
anita_happy Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 KOBIETY!!!! my na prawdę umiemy już SIAD !!!!!!!!!!!!!!!!! nawet jak nie mowie, a mam w reku cos dobrego..to siada i sie patrzy :P Quote
anita_happy Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 POJEDLI I POSPALI SIĘ....ASTI I JEGO OSOBISTA SPONSORKA:p chyba ten maluch troche urusł :] Quote
Aimez_moi Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Chyba na pewno sobie urosl. Ale te rozkoszne szeleczki to zdejm mu juz moze co...... Maluch jest demolka i szkoda ich...... Quote
anita_happy Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 demolka sie uspokoila...TEKLA CZYCHA...chwie temu jadka byla i znowu polała siekrew...TYM razem Tekla przesadzila... ona lezala w poduszkowcu..on przechodzil kolo niej!!!i\a ona go normalnie zaatakowala bo jej sie nie podobalo ze idzie koło niej!!!! woesz co..wczoraj dał taki popis BO KAWE mi z mlekiem wychleptał z kubka....wciagnął!!!! i kofeina swoi\je zrobila... on jje wszysto w ilosciach ogromnych...a potem sadzi ogromne kupy...5 razy dziennie! Quote
anita_happy Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 a jak GDZIE!!! na podwórku dzis o 6.00 rano szczekaniem zbudził MNIE!!!! wychodze z pokoju bo maly na banicji był:P a on do drzwi tarasowych i szczeka... strzelił METR KUPY po chrupkach...któe ładuje od dwóch dni do oporu...mam dosc jego ciągłego niedojedzenia!!!! dzis tez wciagał wszystko....ale przed chwila JUZ ZA BISZKOPTA PODZIĘKOWAŁ!!!schował go sobie:P chyba juz poczuł, ze ejst FULLLLLL wypił dzis chyba ze 2 litry wody!!!brzuch jak balon!!!a po 15 minutach kupa!!! na jednym spacerowniku x 3!!!! chyba z 1,5 metra :Phihihih a to zdjecie sprzed chwili jak baraszkowaliśmy wszyscy włóżku :P NO KTO JEST TAKI SŁODKI JAK JA :P i o dziwo laski nie sapały...ale jak chciał sie pobawic z Tulą...został pogoniony :/ biedul Madalena...my od dawna sikamy i kupkamy na zawołanie!!! a od wczoraj juz umiemy siadać na komende :P mam świetny filmik..jak sie naucze wrzucac to wrzuce... Maluch sie tak wycwanił..ze jak mam cos w ręce, a on to chce...to siada :P A TERAZ ZAPODAJE MEGAŚMIERDZIAWE BĄGALE!!!! i nic z tego sobie nie robi ŚPI I CHRAPIE!!!!!!!! jak bede u weta to go zważe...chyba sporo przytył :P juz nie mix labka..ale labek :P Quote
Recommended Posts