Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kama210 napisał(a):
anita
widziałam gdzieś bazarek - jakaś cioteczka może zrobić ogłoszenia - wpłata jest na rzecz jakiś psiaków..
... możemy się zrzucić - tam jest nawet chyba 40 ogłoszeń do zakupieni ana różnych stronach..

tylko tekst i zdjęcia trzeba jej podesłać..

jak coś to potem znajdę ten bazarek..

ale na szydłowieckie ???
bo ja mam pare rzeczy na szydlowieckie

a nawet sporo!!!!!!!

Posted

ej...dopiero doczytałam

my musimy na szydlowieckie psiaki zrobic bazarr...:)
moze na hotelowanie któregoś???
mi strasznie szkoda SZPICLA kompana CYWILA...

a moze któras z naszych nowych DOGOmaniaczek z Szydlowca..moze kasia:P nauczys ie robić baaazzaaarrrr
trzeba regulamin przeczytac :)
a towary obfotografowane beda przychodzic :P

Posted

Energy napisał(a):
O rany nie przypuszczałam, że jest tak źle:roll:

wyglądało strasznie
TEKLI nigdy nie widzialam w takim stanie....NIDGY
dzis poprostu ASTI przesadził!!!!!
z tekla nie ma zartów...
ona juz pogryzła mojego kolege...znajoma...jak za szybko do mnie się zblizyli:/
Tekla jest strasznie delikatna /wydaje mie sie ze to przez ta padaczke :// /
delikatna i uczuciowa..i ZABORCZA!!!!!!!!Tuyle jakos toleruje...bo mniejsza...ale ASTI jest na cenzurowanym ciągle
Ale jak Tula go podgryzie to Tekla w jego obronie staje

i bądź mądry człowieku!

krew sie polała dziś..oj polała.

Posted

Anita - TYLKO doczytaj dokładnie o tym bazarku z ogłoszeniami o którym pisałam wcześniej - chodzi o ewentualne ogłoszenia dla Astiego ....

.... to jest link do bazarku , gdzie "cioteczka" Anja oferuje robienie ogłoszeń dla psiaków potrzebujących ogłoszeń:
cytat :
"Koszt ogłoszeń to 1zł za ogłoszenie , przy pakiecie 20 ogłoszeń zniżka -10 zł. Ogłoszenia robione są w ciągu 24 h , od zaksięgowania na kącie pieniędzy "

- spis stron na których byłyby ogłoszenia są w 2 poście bazarku - pojawiłyby się na 40 różnych stronach...

Asti na już jakieś ogłoszenia, ale im więcej tym lepiej

..... ja będziesz chciała to ja dorzucam 10 zł...

poczytaj i podejmij decyzję...
jakby co to trzeba jej podesłać opis psiaka do ogłoszeń i zdjęcia...

http://www.dogomania.pl/threads/177455-Tanie-ogA-oszenia-pojedyA-cze-i-w-pakiecie-Zapraszamy-do-30-01-09

Posted

[quote name='kama210']Anita - TYLKO doczytaj dokładnie o tym bazarku z ogłoszeniami o którym pisałam wcześniej - chodzi o ewentualne ogłoszenia dla Astiego ....

.... to jest link do bazarku , gdzie "cioteczka" Anja oferuje robienie ogłoszeń dla psiaków potrzebujących ogłoszeń:
cytat :
"Koszt ogłoszeń to 1zł za ogłoszenie , przy pakiecie 20 ogłoszeń zniżka -10 zł. Ogłoszenia robione są w ciągu 24 h , od zaksięgowania na kącie pieniędzy "

- spis stron na których byłyby ogłoszenia są w 2 poście bazarku - pojawiłyby się na 40 różnych stronach...

Asti na już jakieś ogłoszenia, ale im więcej tym lepiej

..... ja będziesz chciała to ja dorzucam 10 zł...

poczytaj i podejmij decyzję...
jakby co to trzeba jej podesłać opis psiaka do ogłoszeń i zdjęcia...

http://www.dogomania.pl/threads/177455-Tanie-ogA-oszenia-pojedyA-cze-i-w-pakiecie-Zapraszamy-do-30-01-09

heh dobre..czyli ten bazarek to ROBIENIE OGŁOSZEN..na rzecz jakiegoś innego bezdomniaka:))
hihihi..
to chyba skorzystamy
Kama210 - 10
JA - 10
happy_mamas - 10
Amiez :PPPP ..masz tam jeszcze wolną dyszke:P

Posted

nie trzeba aż takiej zrzutki...

za 40 ogłoszeń wyjdzie tylko 20 zł - po zniżce z opisu

przeczytaj anita dokładnie ... pllllliiiizzzzz
jak zalicytujesz to będziesz jej musiała przesłać tekst do ogłoszeń i zdjęcia Astiego

pozdrowienia dla łobuziaka..

a o oddzielnym bazarku dla bidulek szydłowieckich - to fajny pomysł....

Posted

ok...juz wiem..
przy pakiecie 20 ogłoszen mamy promocje :) /-10 zł/ ??
wiec zamawiamy ful opcje :P
kama210 - 10
anita_happy 10

:P

KAMA SUPER BAZARRRRR

a bazarek na szydlowieckie biedy zrobi AMIEZ :))))) a pomogą jej w tym dziewczynki :P
ty juz nie mow ze nic nie umiesz...:P

Posted

w nocy znowu była krew....bąbel ruszył zabawkę, kt mu nie wolno ruszać!!!! Ona TEKLOWA WYŁĄCZNIE ///ehh..moze zakuma wreszcie, ze jej sie nie tyka :P

ale ... jak zaczyna szalec..TEKLA warkocze :P a on wychodzi jak ciele ze spuszczoną głową !!!!!!!!mamy na niego sposób...JA nie daje rady...a TEKLA DAJE!

WCZORAJ PRZESZEDŁ SAMEGO SIEBIE Z JEDZENIEM!!!!!!!!!!!!!!!!
DZIS NA TARASIE SĄ EFEKTY :P

ale musze goo pochwalić!!!!
Jak obiecałam PANICZ wylądował na banicji znowu!!!my śpimy w sypialni, a on ma mieszkanie do swojej dyspozycji.zostawilam mu nawet pokój jeden open, zby nie czuł sie taki wyalienowany...ale musiałm w nocy wstac i zamknąć!!!! wziął z biurka sobie moje dokumenty i szamał!!!!złośnik jeden!!!!

mieszkał wiec dzis w nocy w cz. dzinnej - jakies 50 m2:P
poduszkowuiec przy sypialni był...
drzwi od sypialni lekko uchyline, ale zablokowane :P

WALCZYŁ długo...ale poległ

RANO obudził mie szczek..ok 6.00 a poszlismu spac o 3 z minutami!!!

WSTAŁAM..a on krecił sie...co oznacza NA DWÓR BABO!!!!!!!!!!

pusciłam Panicza, dziewczyny nawet z łżka nie wyszły!!!zwariował o 6.00!!!na dwór!!!

I POWIEM WAM ZE ASTI JEST BARDZO MADRY!!!
SZCZYLAS wywalił z siebei chyba metr KUPY...widro siusków..az bylo słychac jak sika!!!!

ale powiedziałm MU...mam dosc walki o jedzenie i z jedzeniem...on ciagle w kuchni siedział i skakał na blat!!!
kupilam chrupy dla szczyli...takie pedidrggpalowe co by były małoozywcze:P
jedna miska...druga miska...trzecia miska....
czwartą tez by wszamał..ale juz zbastowałm...bo pomyslałm ze jak popije wodą TO PĘKNIE!!!!!

dobra...juz wywalil z siebei te chrupy!!!!
a dzis rano jak dostał miske jadł o wiele spokojniej :P

I JESZCZE JEDNO!!!!!!!!!!!!!!!
wczoraj ćwiczyliśmy komende SIAD

nagroda była kulka mini frolik:P uwielbia JE

dzis jakdostawał miske paszy!!!! skakał jeszcze z rzadości!!!ale jak powiedziałm SIAD - usiadła ta wielka dupencja i czekał na miche!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z chrupami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DZIAŁA - PANICZ ZKUMAŁ CO TO ZNACZY SIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ćwiczyliśmy moze z godzine z przerwami:P

MADRA BESTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

do góry ty bejbiku

ASTI dziś był w PROMENADZIE

Mimo,ze psom zakaz wstępu..ON dumnie wkroczył w blasu reflektorów...

przymierzał..przymierzqał...
czerwone....niebieskie....zółte

i KUPILIŚMY

piękne NOWE SZELUNIE...z tej samej serii obroże

i mamy ADRESATKE!!!!!!!!!!! z numerem telefony do domu adopcyjnego /do mnie/
na wyrost wpis MAM CHIPA

ADRESATKA...PIEKNA

pożniej FOTO :P

Posted

nowe szelunie
ZUPEŁNIE NOWE
kupione specjalnie dla ASTA
przymierzone...wymierzone
JEDYNE i JEGO !!!!!
+ obroża z tej samej kolekcji, na której wisi piękna adresatka KOŚĆ z wygrawerowanym telefonem do anity_happy

do tego kupiliśmy, bo ktoś sam sobie wziął z pólki...jakies psie serdelik...troche uszek z prosiaczków, troche kości z jelitek...DOSTALIŚMY ciacho od miłej Pani co nam pomagała przymierzać :)

p.s.
juz nie ma uszek...z kosci jakieś resztki są :P

A TO ON W CAŁEJ SWEJ PSOEJ OKAZAŁOŚCI
DUMNY JAK PAW
ASTI - Panicz na wydaniu

DZIĘKUJEMY SPONSORCE :P happy_mamas za opłacenie rachunku 100zilków :P /jak wyszła stwierdziła, ze byłoby na 10 noclegów w hotelu....a ja ne za bardzo zrozumiałam o jaki jej hotel chodzi...ZA 10 zł za dobe???? myslałam,ze do jakiegoś SPA sie wybiera :P a to chodziło o Dogowe Hotele :P

Posted

demolka sie uspokoila...TEKLA CZYCHA...chwie temu jadka byla i znowu polała siekrew...TYM razem Tekla przesadzila...
ona lezala w poduszkowcu..on przechodzil kolo niej!!!i\a ona go normalnie zaatakowala bo jej sie nie podobalo ze idzie koło niej!!!!
woesz co..wczoraj dał taki popis BO KAWE mi z mlekiem wychleptał z kubka....wciagnął!!!!

i kofeina swoi\je zrobila...
on jje wszysto w ilosciach ogromnych...a potem sadzi ogromne kupy...5 razy dziennie!

Posted

a jak GDZIE!!!
na podwórku

dzis o 6.00 rano szczekaniem zbudził MNIE!!!!
wychodze z pokoju bo maly na banicji był:P

a on do drzwi tarasowych i szczeka...
strzelił METR KUPY po chrupkach...któe ładuje od dwóch dni do oporu...mam dosc jego ciągłego niedojedzenia!!!!

dzis tez wciagał wszystko....ale przed chwila JUZ ZA BISZKOPTA PODZIĘKOWAŁ!!!schował go sobie:P
chyba juz poczuł, ze ejst FULLLLLL

wypił dzis chyba ze 2 litry wody!!!brzuch jak balon!!!a po 15 minutach kupa!!! na jednym spacerowniku x 3!!!! chyba z 1,5 metra :Phihihih

a to zdjecie sprzed chwili jak baraszkowaliśmy wszyscy włóżku :P

NO KTO JEST TAKI SŁODKI JAK JA :P

i o dziwo laski nie sapały...ale jak chciał sie pobawic z Tulą...został pogoniony :/
biedul

Madalena...my od dawna sikamy i kupkamy na zawołanie!!!
a od wczoraj juz umiemy siadać na komende :P
mam świetny filmik..jak sie naucze wrzucac to wrzuce...

Maluch sie tak wycwanił..ze jak mam cos w ręce, a on to chce...to siada :P

A TERAZ ZAPODAJE MEGAŚMIERDZIAWE BĄGALE!!!! i nic z tego sobie nie robi ŚPI I CHRAPIE!!!!!!!!

jak bede u weta to go zważe...chyba sporo przytył :P
juz nie mix labka..ale labek :P