anita_happy Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 no jak obok lasu to ok :P a dzieci są :P bo on kocha dzieci, a dzieic JEGO :P p,s, a ja juz chciałm pisać na Krakowskie Przedmieście do Pałacu :PPP bo to idealne miejsce dla tego PANICZA :P on juz dorośleje i ma bardzo dumny wygląd :))) jak mini DOG... labki to sie chowają przy nim :P takie cielęciny :P Quote
Energy Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 No mały trzymam kciuki, bo niedługo tak się Anita zakocha, że cie nie odda:evil_lol: Quote
Madallena Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Energy napisał(a):No mały trzymam kciuki, bo niedługo tak się Anita zakocha, że cie nie odda:evil_lol: No wlasnie :) a jak zdecyduje, ze nie bedzie chciala go oddac i akzde zdejmowac ogloszenia to sie telefony rozdzwonia :):) Quote
anita_happy Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 ja go zawsze bede kochać :) on nie da się nie kochac... przylepa jedna! gdzie się nie rusze to on za mną!!! domku ..domku ..kochajacy domku!!!! dzwoń... w sobote jedziemy zakupic tunel do ćwiczeń ... rozwijamy się :P siad to juz mamy opanowane... samotność tez nam nie straszna - wytrzymuje 1,5 h sam zamknięty w innym pokoju /bez płaczu i drapania...idzie sobie spac :P/ kochany jednostek ale uwierzcie...pychol mu sie rozbudował..fafule urosły... i wygląda jak MICRO DOG... postawa..ruchy biega na prostych łapkach... PO LABKU nie ma śladu :P MY MAMY GRACJE...dume na pysku wypisaną:P acha...zeby rosną na szczescie bo mu język czasami wypada :P heh szczyl kocahny,,, no bąki tez sadzi kochane :P oddac trzeba..bo inna bieda sie trafi..a dziewczyny muszą odpocząć...:/ Quote
Madallena Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Domek dzwonil do mnie :) chca pojechac i poznac Astiego :) Tylko tymczasowa wlascicielka nie odbiera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odbieraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 dom dzwonil!!!JUTO PRZYJEDZIE :P telefon sie rozładowa..padł.. Quote
yoko100 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 o kurcze kurcze to 3 mamy kciuki oby domek okazal sie byc tym odpowwiednim Quote
Aimez_moi Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Trzymamy kciuki. Zawsze czekanie jest najgorsze..:) Quote
anita_happy Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 to nie chodzi o dom!!! ja sie stresuje, ze nasze dni są policzone :(((((( bede płakać..i molestować nowe Pańciostwo telefonami... nawet darmowy telefon sobie wykupie do asta!!!!!!!!!!!!!!!!! o zgrozo!!!! właśnie ASTIO prosi..błaga....wywala te swoje białka .... bo jjemy ciacho!!!!!!!!!!!! a tu nicio...nie dostaje... ach te oczy...ze nie mam aparata teraz pod reką... hipnotyzer !!!!!!!!!!1 kosmos... i znowu mu język wyleciał....on jak sie zapomina to nie trzyma ozorka...i wywala...wyglada wtedy jak taka "cipka" to kochane zwierze...dawno takiego okaza...po Tekli u mnie nie było ://// Quote
Madallena Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 ja czuje, ze to Wasze ostatnie dni... kurna, jak zobacza Asta to nie ma przebacz! Anita, poka im dokladnie jaki to rozrabiak :) a pozniej szybko wizyta i Asti ma dom :):) a Ty dostaniesz nastepnego :P:P Quote
anita_happy Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 A S T I I CIACHO ciasteczkowy POTWÓR Quote
anita_happy Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 ASTI TO PRZEBIEGŁA MAŁPIATKA wiedział, ze ciacha nie dostanie to przebrał sie za królika...i myślał, ze jak troche różu zobacze to zmiękne :PPP taki mój szydłowiecki koń trojański :P Quote
anita_happy Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 CIOTKA TEKLA nie była gorsza :P ALE ZDRADZIŁ JĄ UŚMIECH!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
nincia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 no juz dawno sie tak nie usmialam :) foty pierwsza klasa :) Quote
Aimez_moi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Cioteczko i jak to sie skonczylo? Co z ciasteczkiem? Quote
Energy Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 anita_happy napisał(a):ciastko ja zjadłam :P Jak mogłaś:mad::evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 No wiesz.... Tyle starania, zachodu, wywracania oczętami, śledzenia nosem a ciastko zjadlas sama? Quote
anita_happy Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 A WIECIE, ZE DZIŚ BYŁA WIZYTA potencjalnego Pańciostwa :P Bąbel pokazał co umie...z najgorszej chyba strony :P - zawarczał na Pana, jak ten głaskał GO, a Asti miał ucho świńskiee :/ /powiedziałm, ze teraz trzeba juz Asteimu zabrać ucho...bo to mocny charakterek i nawet na mnei warkocze jak ma ucho :) zabraliśmy kilka razy nawet...dla pokazania KTO TU RZĄDZI/ - siad - jakby zapomniał :/ EMOCJE I PODNIECENIE zrobiły swoje - on baaardzo towarzyski jest...od drzwi wiedział, ze nowi są i trzeba ich przywitac i pokazać jak my sie tu bawimy ... - na spacerowniku machną koopala :P troche ciagnął..bo dziewczyny luzem biegły..a on na sznurku :( A TERAZ LEZY PO PRAWO I doopke grzeje jak ANIOŁ!!!!!!!!!!!! p.s. wiecie, ze jego lekcje samotnosci w garderobie spowodowały, ze upodobał sobie garderobę na drzemki dzienne.... sam dzis wszedł do garderoby i poszedł spać do pudła z szalikami :) KOCHANY POTWÓR .... a teraz śpi!!!!!!!!!!!!!! ANIOŁ! p.s. dzis bawiliśmy sie w tunelu "agiity" "P na razie poznajemy, ze to nie straszak...wchodzimy za chrupką...jest OK Quote
Aimez_moi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Coiteczko to wszystko super ale napisz jak tam wizyta. Quote
anita_happy Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 zobaczymy...Jakos nie przerażeni wyszli...ale wiecie jak jest... Jakbyśmy z Astim pojechali do nich to byłby świety jak barabek...a potem dałby im popalic :P a tak zobaczyli GO...on czasmi nei ma hamulców żadnych :)) do poskromienia jest..bo jak ja powiem AUC albo BASTA to puszcza... ale jak zaczął sie bawić z nowym Pańciem to na nic nie reagował :P ma syndrom - brak faceta chyba :)))) Berni...jego przyjaciel i mój funfel wolał weekendowe szaleństwa po Stolycy niż ASTIEGO! a mówił, ze go kocha!!! ? zobaczymy co będzie...ale nic na siłe... ja wiem jedno...on nie da się nie kochac... to WULKAN ENERGI I MIŁOŚCI :) p.s. Nowa Pańcia test przeszła :P /hihihi/ Tula, kt nie jest wylewna w uczuciach okupowała ja, siedziała przy niej i kazała się drapać... a Tula to taka towarzyska nie jest do wszystkich... Quote
anita_happy Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Aimez ..post 371 :P ślepaku :P pisze właśnei, że wszyscy zyją :P a asti nie spowodował, ze Pańciostwo ze strachem pojechało do domku... mam nadzieje, ze sie zakochali w to popołudnie :) Asti to naprawdę dobre serce i mega pozytywna energia...widać po oczach :P i chrapie :P hhihii p.s. wiesz aimez...Pańciostwo bez doświadczenia z psami...musiałm im poopowiadać o świecie psów i ludzi...jak to w sforze się zyje itp... to całkiem co innego jak np. adopcja psa przez psiarza :/ nie kazdy sypia z jałówką w łóżku :P Quote
Recommended Posts