Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdola napisał(a):
Mój TZ powiedział, że jak będą zdjęcia to pomyśli nad deklaracją, ale max 10 bo bezrobocie u nas w rodzinie i tymczasowiczka w drodze.....

Kochana, brakuje 20 - te 10 to będzie połowa :) Czekamy na zdjecia - bedziemy robić ogłoszenia i szybko chłopak znajdzie cudny dom :)

Posted

zerduszko napisał(a):
To dobrze, bo dopiero od dziś po te 34 gr oszczędzam ;) ale nr konta podeslij.

Podeślę numery. Będziemy szukać chłopakowi super domku :)

Posted

Na razie mogę przelać 10 zł...Mało, ale nie moge więcej :( Na razie jednorazowo, moge wpłacić natychmiast, ale jak sie odezwiecie za miesiąc, albo jak będzie potrzeba, i jak będa środki na moim koncie to też pomogę :) Niestety jestem obecnie w bardzo trudnej sytuacji finansowej:(

Posted

magdola napisał(a):
Na razie mogę przelać 10 zł...Mało, ale nie moge więcej :( Na razie jednorazowo, moge wpłacić natychmiast, ale jak sie odezwiecie za miesiąc, albo jak będzie potrzeba, i jak będa środki na moim koncie to też pomogę :) Niestety jestem obecnie w bardzo trudnej sytuacji finansowej:(

Kochana Magdolu, do 12 lutego na razie jest opłacone wszystko, więc dopiero od lutego

Posted

leni356 napisał(a):
Kochana Magdolu, do 12 lutego na razie jest opłacone wszystko, więc dopiero od lutego

To teraz nie chcecie??? Ja póki mam na koncie to moge wysłać bo rachunki jak opłacę, to..... a na jego koncie mogą spokojnie czekac do lutego chyba?????? A w lutym mam urodziny i postaram sie Finusiowi prezent zrobić,:))):razz:

Posted

magdola napisał(a):
To teraz nie chcecie??? Ja póki mam na koncie to moge wysłać bo rachunki jak opłacę, to..... a na jego koncie mogą spokojnie czekac do lutego chyba?????? A w lutym mam urodziny i postaram sie Finusiowi prezent zrobić,:))):razz:

Jasne ze tak, wyślę numer konta. Fini dziękuje i będzie śpiewał sto lat :)

Posted

Zuziu, a te jego łapki może da się umyć? bo takie wypalone moczem biedak ma :(

Czy ja mogę paczkę dla Finiego wysłać do hoteliku? Mam dla niego smakołyki, ciasteczka, witaminki i żwacze wołowe

Posted

Dziewczyny, przepraszam a to opoznienie.
Mialam operacje Balbinki i sporo z tym przygotowan i nie dalam rady juz powklejac zdjec, a porobilam je wczoraj rano.

Wklejam terz za to wszystkie.
Niestety przed ostrzyzeniem nie robilam, ale moge zrobic reklamowki pelnej powycinanych dredow, bo jeszcze nie wyrzucilam ..... jak chcecie.
dredy byly glownie na tylnej czesci psiaka, wiec widac ze tam jest oskubany bardziej. Przod tylko porzadnie wyczesalam i glowke ( mial na niej kilka koltunow ).

Jesli chodzi o lapki, to nie bede myla, bo jest za zimno, ale przeganiam Finniego po sniegu glebokim, wiec z czasem sie to wyczysci. I tak kolor nie wroci przez dlugi jeszcze czas, ale przynajmniej mocz sie zmyje.

No i prosze ..... to sliczny chlopak.
Mysle, ze niektore zdjecia mozna wykorzystac do ogloszen, bo wyszedl slicznie.