zerduszko Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Super wieści - on szybko znajdzie dom, gdzie deklarowicze??? Quote
Talcott Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ja -na pocz. lutego z radością uiszczę! Quote
leni356 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Talcott, dzięki :) Przelałam 35 zł za maść. W skarpetce Finiego zostało tylko 33 zł, może będzie trzeba jeszcze zapłacić za odrobaczanie Quote
zerduszko Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 A moja deklaracja to od tego m-ca?? Zapodziałam nr konta.. Quote
leni356 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 zerduszko napisał(a):A moja deklaracja to od tego m-ca?? Zapodziałam nr konta.. Zerduszko, od lutego. Do 12 lutego już hotelik zapłacony Quote
zerduszko Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 To dobrze, bo dopiero od dziś po te 34 gr oszczędzam ;) ale nr konta podeslij. Quote
magdola Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Mój TZ powiedział, że jak będą zdjęcia to pomyśli nad deklaracją, ale max 10 bo bezrobocie u nas w rodzinie i tymczasowiczka w drodze..... Quote
zerduszko Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 magdola napisał(a):Mój TZ powiedział, że jak będą zdjęcia to pomyśli nad deklaracją, ale max 10 bo bezrobocie u nas w rodzinie i tymczasowiczka w drodze..... Kochana, brakuje 20 - te 10 to będzie połowa :) Czekamy na zdjecia - bedziemy robić ogłoszenia i szybko chłopak znajdzie cudny dom :) Quote
leni356 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 zerduszko napisał(a):To dobrze, bo dopiero od dziś po te 34 gr oszczędzam ;) ale nr konta podeslij. Podeślę numery. Będziemy szukać chłopakowi super domku :) Quote
magdola Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Na razie mogę przelać 10 zł...Mało, ale nie moge więcej :( Na razie jednorazowo, moge wpłacić natychmiast, ale jak sie odezwiecie za miesiąc, albo jak będzie potrzeba, i jak będa środki na moim koncie to też pomogę :) Niestety jestem obecnie w bardzo trudnej sytuacji finansowej:( Quote
leni356 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 magdola napisał(a):Na razie mogę przelać 10 zł...Mało, ale nie moge więcej :( Na razie jednorazowo, moge wpłacić natychmiast, ale jak sie odezwiecie za miesiąc, albo jak będzie potrzeba, i jak będa środki na moim koncie to też pomogę :) Niestety jestem obecnie w bardzo trudnej sytuacji finansowej:( Kochana Magdolu, do 12 lutego na razie jest opłacone wszystko, więc dopiero od lutego Quote
magdola Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 leni356 napisał(a):Kochana Magdolu, do 12 lutego na razie jest opłacone wszystko, więc dopiero od lutego To teraz nie chcecie??? Ja póki mam na koncie to moge wysłać bo rachunki jak opłacę, to..... a na jego koncie mogą spokojnie czekac do lutego chyba?????? A w lutym mam urodziny i postaram sie Finusiowi prezent zrobić,:))):razz: Quote
leni356 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 magdola napisał(a):To teraz nie chcecie??? Ja póki mam na koncie to moge wysłać bo rachunki jak opłacę, to..... a na jego koncie mogą spokojnie czekac do lutego chyba?????? A w lutym mam urodziny i postaram sie Finusiowi prezent zrobić,:))):razz: Jasne ze tak, wyślę numer konta. Fini dziękuje i będzie śpiewał sto lat :) Quote
magdola Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 leni356 napisał(a):Jasne ze tak, wyślę numer konta. Fini dziękuje i będzie śpiewał sto lat :) Wznoszę toast za jego zdrowie colą ;) Quote
leni356 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Zuziu, a te jego łapki może da się umyć? bo takie wypalone moczem biedak ma :( Czy ja mogę paczkę dla Finiego wysłać do hoteliku? Mam dla niego smakołyki, ciasteczka, witaminki i żwacze wołowe Quote
Talcott Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Poduszki po umyciu warto posmarować witaminą A+ D w kroplach! Świetnie goi! Quote
Onaa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Myślałam że są już zdjecia bo Leni pisze coś o brudnych łapkach. Quote
leni356 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Dogo07 napisał(a):Myślałam że są już zdjecia bo Leni pisze coś o brudnych łapkach. Nie, tylko Zuzia pisała. Talcott, dzięki za sugestie Quote
zuziaM Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dziewczyny, przepraszam a to opoznienie. Mialam operacje Balbinki i sporo z tym przygotowan i nie dalam rady juz powklejac zdjec, a porobilam je wczoraj rano. Wklejam terz za to wszystkie. Niestety przed ostrzyzeniem nie robilam, ale moge zrobic reklamowki pelnej powycinanych dredow, bo jeszcze nie wyrzucilam ..... jak chcecie. dredy byly glownie na tylnej czesci psiaka, wiec widac ze tam jest oskubany bardziej. Przod tylko porzadnie wyczesalam i glowke ( mial na niej kilka koltunow ). Jesli chodzi o lapki, to nie bede myla, bo jest za zimno, ale przeganiam Finniego po sniegu glebokim, wiec z czasem sie to wyczysci. I tak kolor nie wroci przez dlugi jeszcze czas, ale przynajmniej mocz sie zmyje. No i prosze ..... to sliczny chlopak. Mysle, ze niektore zdjecia mozna wykorzystac do ogloszen, bo wyszedl slicznie. Quote
Onaa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jak on teraz fajnie wygląda :). I jaki pychol roześmiany :). Quote
leni356 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Jaki cudny :loveu: Dzięki za zdjęcia :multi: Zrobię mu allegro i ogłoszenia Quote
zuziaM Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 . A tu wklejam link do albumu, gdzie bede umieszczala nowe zdjecia. Zawsze wiec mozna do niego wejsc i sprawdzac, czy cos nowego jest. Tu link : ALBUM FINNIGANA . Quote
zuziaM Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Mozna ten album tez wysylac ewentualnym zainteresowanym adopcja Finniego. Quote
Recommended Posts