Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
I dobrze :). Im więcej nas tym lepiej, przyjemniej i może jakoś wspólnie uda się szybciutko dobry domek temu bidnemu kudłaczkowi znaleźć.

Mogę zaglądać.... A co tam trochę prądu więcej.....:D On taki ładny, a w DT napewno długo miejsca nie zagrzeje. Reasumując Baka (będę do niej wracać do końca mojej "kariery" na dogo) w schronisku ok 3 miesiące, albo ponad a u mnie w dt domki "biły się"..... Chyba częściej będę brała "cosie" :) ale chwilowo nie mogę buuuu.... zakładam rolety anty...co by mi psów nie ukradli :D

Posted

[quote name='magdola']Mogę zaglądać.... A co tam trochę prądu więcej.....:D On taki ładny, a w DT napewno długo miejsca nie zagrzeje. Reasumując Baka (będę do niej wracać do końca mojej "kariery" na dogo) w schronisku ok 3 miesiące, albo ponad a u mnie w dt domki "biły się"..... Chyba częściej będę brała "cosie" :) ale chwilowo nie mogę buuuu.... zakładam rolety anty...co by mi psów nie ukradli :D

Oby i o Finnigana DS "się biły"

Posted

[quote name='elinka']Oby i o Finnigana DS "się biły"
Oj... będą, będą.... Po zabiegach fryzjerskich to będzie Finnigus Kudłatus I, i tylko żabot mu "podkręcić" trzeba będzie :)

Posted

[quote name='magdola']A czy ten netoperek nie może tego robaczka zjeść? :D

niestety, nie! netoperek ma kłopoty z nawigacją

[quote name='magdola']Oj.... Jak ja bym go do wanny wsadziła.....:diabloti: Oj byłby biedny:diabloti: Ja chyba zresztą też:crazyeye::evil_lol:

czy masz na myśli tę drobną usterkę?

Posted

[quote name='elinka']niestety, nie! netoperek ma kłopoty z nawigacją

czy masz na myśli tę drobną usterkę?
Hahahaha:roflt::roflt::roflt:Nie :D Ja bym go do porządku doprowadziła...u sąsiadki rzecz jasna :D:D:D

Posted

Fini jest naprawde przeuroczy. Smutny przez kratki, ale kudlaczkowi nie bedzie zimno, wiec bedziemy chodzic na zimowe spacerki. Pisalam juz, ze moja mama uwielbia spacerowac ??? I czesto wlasnie psiaki sobie do towarzystwa zabiera.
I , jesli bedzie potrzeba, to blizej wiosny ( jak juz mrozy odejda sobie wreszcie ) moge nawet Finia zaprowadzic do fryzjera. Mamy tu nieopodal psia fryzjerke. Musze tylko wizytowke wziac, bo widzialam w sklepie ZOO ostatnio.

Posted

zuziaM napisał(a):
Fini jest naprawde przeuroczy. Smutny przez kratki, ale kudlaczkowi nie bedzie zimno, wiec bedziemy chodzic na zimowe spacerki. Pisalam juz, ze moja mama uwielbia spacerowac ??? I czesto wlasnie psiaki sobie do towarzystwa zabiera.
I , jesli bedzie potrzeba, to blizej wiosny ( jak juz mrozy odejda sobie wreszcie ) moge nawet Finia zaprowadzic do fryzjera. Mamy tu nieopodal psia fryzjerke. Musze tylko wizytowke wziac, bo widzialam w sklepie ZOO ostatnio.

Noooo...noooo.... zapowiada się super :)