Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Smutasek ma zaledwie 2 lata, w schronisku stoi zawsze przy kracie wciskając pysk między szczebelki i patrzy tęsknie za człowiekiem...
Sierść kudłacza jest już w fatalnym stanie, szybko z takiego futra robią się dredy.
Do tego siedzi w boksie, w którym są wciąż bójki, dwa pozostałe psy ciągle się o coś gryzą, on zawsze z boku, tylko zęby szczerzy czasami na tego najbardziej zadziornego kolegę z boksu.
Nazwaliśmy go Finnigan - Fini

Na tą kupkę nieszczęścia czeka miejsce w hoteliku u ZuziM. Częściowo za kudłacza będzie płacić Skarpeta Kudłaczy - jednak nadal brakuje stałych deklaracji.

Wszystkich którzy kochają kudłacze prosimy o grosik do skarpetki Finnigana..

Banerek:

Deklaracje:

200 zł/miesiąc - Skarpeta kudłaczy
20 zł/miesiąc - Lucyna
50 zł/miesiąc - Talcott
10 zł/miesiąc - Zerduszko
50 zł/miesiąc - Asia
20 zł/miesiąc - Basia
-----
350 zł/miesiąc

Wpływy:

200 zł - Skarpeta kudłaczy (styczeń)
150 zł - malibo57
34 zł - E-S
34,50 zł - bazarek Zerduszko
20 zł - pani Basia
30 zł - pani Grażyna
-------
468,50 zł

Wydatki:

350 zł - hotelik Finnigana od 13.01 do 12.02.2010
35 zł - maść do uszu
50 zł - transport Finiego do hoteliku
-------
435 zł

Różnica:
33,50 zł

ROZLICZENIE:

Po Finim zostało 115,50 zł u Zuzi + 33,50 zł w jego skarpecie, czyli łącznie 149 zł - całość przekazana na konto Tibbiego:

http://www.dogomania.pl/threads/179366-MaA-y-kochany-kudA-acz-Tibbi-juA-w-hoteliku-u-ZuziM-potrzebne-fundusze

Serdeczne podziękowania dla wszystkich darczyńców :loveu:

Prosimy o grosik dla kudłacza..

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tekst do ogłoszeń i zdjęcia:

Szukasz kudłatego przyjaciela? Finnigan to pies idealny…

Młodziutki, około 2-leni Fini jest psiakiem w typie polskiego owczarka nizinnego. Jest średniej wielkości.
Fini został wyciągnięty ze schroniska i okazał się przesympatycznym, łagodnym i wesołym psiakiem.
Chętnie stanie się miłym towarzyszem spacerów. Kocha ludzi, dobrze toleruje koty i inne psy.

Czeka na swój nowy, wymarzony domek.

Długa, jedwabista sierść będzie wymagała odpowiedniej pielęgnacji.

Nowemu opiekunowi odwdzięczy się bezgraniczną, psią miłością..

Fini został wykastrowany.

W sprawie adopcji Finiego można kontaktować się mailowo lub telefonicznie:

[email protected]
791 949 077

Zdjęcia z hoteliku. Więcej zdjęć albumie:

ALBUM FINNIGANA

Posted

Nowe zdjęcia Finiego. Bidoczek czeka.. i prosi o grosik..
Stałych deklaracji nadal brakuje - potrzeba jeszcze 80 zł miesięcznie.
Fini bardzo prosi, on tak bardzo się garnie do człowieka..

Posted

:-(

leni356 napisał(a):
Fini hopaj w górę

A jaki ma charakter? Ktoś wie czy zachowuje czystośc w domu i czy nie szczeka???? Zbieram kilka .... głupio brzmi, ale chcę pokazać znajomemu kilka najbardziej mi leżących na sercu kudłaczy.....

Posted

magdola napisał(a):
:-(

A jaki ma charakter? Ktoś wie czy zachowuje czystośc w domu i czy nie szczeka???? Zbieram kilka .... głupio brzmi, ale chcę pokazać znajomemu kilka najbardziej mi leżących na sercu kudłaczy.....

Tego na razie nie wiemy, w schronisku nie da się tego sprawdzić. Niedługo będzie w hoteliku

Posted

leni356 napisał(a):
Tego na razie nie wiemy, w schronisku nie da się tego sprawdzić. Niedługo będzie w hoteliku

I tego się spodziwałam..... Super że będzie w hoteliku.. niestety nie będę mogła pomóc :(

Posted

Jetstem na watku. Sliczny psiak.
Porobie mu ogloszenia u siebie , moze gdzies tu na miejscu znajdzie domek.
Wyczeszemy kolege , bedzie puszysty i piekniejszy jeszcze...... odkarmimy, ze bedzie grubiutki i bedzie mu latwiej zime przetrzymac.

Posted

malibo57 napisał(a):
Witam!
Niestety nie mogę wspomóc Finiego stałą deklaracją w tej chwili. Moge dorzucić jednorazowo brakującą kwotę do hotelikowania za pierwszy miesiąc.
Czyli 150?

Malibo, bardzo dziękujemy :loveu: Tak, za pierwszy miesiąc brakuje 150 zł

Posted

I dobrze :). Im więcej nas tym lepiej, przyjemniej i może jakoś wspólnie uda się szybciutko dobry domek temu bidnemu kudłaczkowi znaleźć.

Posted

Teraz widzę zdjęcia bo na telefonie mi się nie zdążyły odpalić. W tej chwili nie mogę deklarować już nic, ale będę pamiętał o Finniganie.

Mogę za to zrobić banerki ( dziś w nocy ) i za jakiś czas ( około tygodnia ) ogłoszenia.