agada Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Murka napisał(a):Wygląda na to, że Kawa będzie mieć domek o jakim marzyliśmy... Trzymajcie kciuki, bo jeszcze potrzebne :) I znowu dreszcz emocji :razz:;) Quote
Isadora7 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Murka to ten co przyszedł do mnie z allegro i podesłałam do Was? Quote
Joodith Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 O kurczaki :multi: czekamy na szczegóły :cool3: Quote
Ra_dunia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 i??? wiadomo już coś? Kawa się pakuje? Quote
ALMA2 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jo37 napisał(a):Trzymam kciuki bardzo mocno. Hej, pierwszy raz odwiedzm watek Kawy - a tu może być niespodzianka. Również trzymam mocno kciuki za domek:p Quote
Tola Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 TZ rozmawiał juz z domkiem, rzeczywiscie to chyba domek, o jakim marzylismy dla naszej Kawusi. Dogrywamy szczegóły:cool3: Quote
Isadora7 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Tola napisał(a):TZ rozmawiał juz z domkiem, rzeczywiscie to chyba domek, o jakim marzylismy dla naszej Kawusi. Dogrywamy szczegóły:cool3: Uchylcie rąbeczka tajemnicy bo tu wszyscy tuptamy z niecierpliwosci Quote
Tola Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Isadora7 napisał(a):Uchylcie rąbeczka tajemnicy bo tu wszyscy tuptamy z niecierpliwosci Domek w Otwocku, z ogrodem, w domu jeszcze jedna suczka. W domu nie ma dzieci. Czekam na info od Jo37. Quote
Tola Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 :multi::multi::multi::multi: Kawa ma wspaniały domek:multi: W sobotę, jak pogoda dopisze, Pańcio przyjedzie po dziewczynkę. Wreszcie Kawa sie doczekała.:multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Mogę poręczyć za domek- mieszkała tam Wiki z naszego schroniska..niestety odeszła niedawno- miała padaczkę. Miała najwspanialsze 3 lata życia. Do tego domu oddałabym kazdego mojego psiaka....Kawusia jest bardzo podobna do Wiki...i z wyglądu i z zachowania. Trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!! Quote
Reno2001 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Kciukasy zaciśnięte. Kawusia powinna już byc we własnym domku. Wierzę, że sie uda. Quote
Isadora7 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Tola']Domek w Otwocku, z ogrodem, w domu jeszcze jedna suczka. W domu nie ma dzieci. Czekam na info od Jo37. No to ten domek który pisał do mnie na allegro i bardzo mi sie mail spodobał. Krótki ale konkretny i taki ciepły. Witam ! Przeglądałem Allegro i Kawusia wpadła mi w oko . Ponieważ rozważamy z żoną adopcję suczki (w domu mieszka z nami jeszcze jedna , starsza suczka o imieniu Nutka - ze schroniska w Żywcu ) - proszę o wszelakie informacje o Kawusi - czego nie lubi , a co lubi , czy przejawia agresywność , czy ma jakieś wady i czy zdaniem Pani mogła by zamieszkać z Nutką . Nutka jest bardzo łagodna , kompletnie nie przejawia agresji i jest powiedział bym - taka raczej strachliwa . Mieszkamy w Otwocku , część domu z osobnym wjazdem i wejściem, spory ogród, duże oczko wodne , psiaki maja gdzie się wyszaleć . W domu nie ma dzieci . Pozdrawiam serdecznie i czekam na wiadomośćO matko jak ja się ciesze :) Quote
Murka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Isadora7 napisał(a):Murka to ten co przyszedł do mnie z allegro i podesłałam do Was? Tak, dokładnie o ten mail chodzi. To wymarzony dom dla Kawy, Pan mi dzisiaj zdradził, że jest zalogowany na dogomanii tylko rzadko zagląda :) Quote
Isadora7 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Bardzo się ciesze z Kawusiowego szczęścia. To taka fajna suczynka. Quote
sonia71 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 super! Kawka czekala...czekała i się ...doczekała. Quote
agada Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Murka napisał(a):Tak, dokładnie o ten mail chodzi. To wymarzony dom dla Kawy, Pan mi dzisiaj zdradził, że jest zalogowany na dogomanii tylko rzadko zagląda :) To ja sie jeszcze chwilowo wstrzymam z owacjami na stojąco... Ale mam nadzieje, ze to nareszcie jest TO!!! Quote
Ra_dunia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 i czas najwyższy żeby Kawa do domu pojechała! Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ale ruch u Murków się zrobił! :D Quote
rytka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 nareszcie Kawa trafiła na swoich ludzi:)ciesze sie bardzo i powodzenia życze... Quote
Recommended Posts