zadra Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Pozdrowienia dla Kawusi.Robisz dziewczyno postepy.:cool3: Quote
sonia71 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Kawa ma takie fajne allegro , super zdjątka na wątku ...naprawdę niewiarygodne że jeszcze w hoteliku :( Quote
agada Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Wierzymy cały czas, ze ten dom sie znajdzie, Kawa tez juz w zupełności gotowa, bo to zupełnie inna sunia. Quote
Tola Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Dzwoniła Pani w sprawie adopcji Kawy, ale również zachodnipomorskiego... Pani jest młodziutka, mieszka sama, ma mieszkanie w bloku. Pracuje niedaleko, więc sunia nie byłaby długo sama. Mówiłam o Kawie, o jej powrocie z adopcji. Pani jest zdecydowana, chce tylko potwierdzenia, ze Kawa potrafi zostawac sama w domu... Wyraza zgode na wizyte przed i poadopcyjna , umowę Ale znowu pojawia się problem odleglosci no i Pani nie jest zmotoryzowana... Quote
Murka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Kawa nie ma problemu z zostawaniem samej, jest bardzo grzeczna, nie niszczy. Może jedynie alarmować szczekaniem jak ktoś będzie klatką przechodził ;) Tylko ta odległość... :-( Quote
zadra Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Kawa staje sie bezproblemowa,tylko gdzie te domki? Quote
agada Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Murka napisał(a):Kawa nie ma problemu z zostawaniem samej, jest bardzo grzeczna, nie niszczy. Może jedynie alarmować szczekaniem jak ktoś będzie klatką przechodził ;) Tylko ta odległość... :-( Zawsze, gdy pojawia się to światełko jest jakieś ALE.... Quote
Murka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 No coś w tym jest. Byli u nas we wtorek bardzo sympatyczni ludzie spod Kraśnika, chcieli adoptować pieska, który służyłby jako alarm, ale mieszkałby w domu, byłby członkiem rodziny. Naprawdę fajny dom, fajni ludzie z sercem i zdrowym podejściem, dom z ogrodem. Na początku wahali się nad 5-miesięcznym szczeniakiem (bo spory urośnie jeszcze), pokazałam im więc jeszcze m.in. Kawę. Kawa zaprezentowała się super, wcale się nie bała, z wahlującym ogonem podeszła, obwąchała Państwa, powąchała wyciągnięte ręce, nawet dała się pogłaskać. Była bardzo spokojna, radosna. Zrobiła wrażenie na pani. I Ci ludzie mieli właśnie dylemat czy Kawa czy Atos. Zastanawiali się dwa dni! Padło w końcu na Atoska. Quote
Tola Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Trudno - szukamy dalej... Ale trudno mi uwierzyc, ze tak piekna suczka tak długo szuka domu:roll: Chociaz jak przypominam sobie zamojską Fryzię, to sytuacja była podobna - i jak wreszcie trafiła:loveu: Quote
zadra Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Cieszę się ,że Kawa jest coraz śmielsza i otwarta do ludzi.Kasiu to Twoja zasługa. Quote
Ra_dunia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Zaglądam do Kawuni. Mam nadzieję, że już niedługo znajdzie się jakiś cudny domek dla niej. Quote
Tola Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja tez zagladam i rozmyslam, co jeszcze mozna zrobic, zeby zwiększyc szansę Kawy na nowy dom... Quote
Isadora7 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Tola napisał(a):Ja tez zagladam i rozmyslam, co jeszcze mozna zrobic, zeby zwiększyc szansę Kawy na nowy dom... Dokłądnie to taka ładna sunieczka. W weekend zmienie jej całkowicie aukcje bo chyba mam nowego pomysła. Quote
agada Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Isadora7 napisał(a):Dokłądnie to taka ładna sunieczka. W weekend zmienie jej całkowicie aukcje bo chyba mam nowego pomysła. Czekam na owa realizacje i mam nadzieję, że Twa pomysłowość zaowocuje! Quote
Tola Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Isadora7 napisał(a):Dokłądnie to taka ładna sunieczka. W weekend zmienie jej całkowicie aukcje bo chyba mam nowego pomysła. To trzyamm kciuki. Moze to będzie TEN przełom... Quote
zadra Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Tola napisał(a):To trzyamm kciuki. Moze to będzie TEN przełom... Ja rownież zaciskam kciuki. Quote
sonia71 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Isadora7 napisał(a):Dokłądnie to taka ładna sunieczka. W weekend zmienie jej całkowicie aukcje bo chyba mam nowego pomysła. Isadoro - niech twój nowy pomysł rozwiąże worek z domkami dla Kawy :) Quote
Isadora7 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 sonia71 napisał(a):Isadoro - niech twój nowy pomysł rozwiąże worek z domkami dla Kawy :) Też bym chciała Quote
Murka Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 To może przydadzą się nowe fotaski... Quote
agada Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Nie no :lol:, zdjęcia mówią same za siebie, podmieniliście psa :razz::mad:!! Te z Hanią i wywalonym brzuszkiem, rewelacja :loveu:. Swoją drogą ciekawi mnie, gdzie ona ma tylne łapki na pierwszym zdjęciu :cool3:;)?? Quote
Recommended Posts