Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniła Pani w sprawie adopcji Kawy, ale również zachodnipomorskiego...
Pani jest młodziutka, mieszka sama, ma mieszkanie w bloku.
Pracuje niedaleko, więc sunia nie byłaby długo sama.
Mówiłam o Kawie, o jej powrocie z adopcji.
Pani jest zdecydowana, chce tylko potwierdzenia, ze Kawa potrafi zostawac sama w domu...
Wyraza zgode na wizyte przed i poadopcyjna , umowę
Ale znowu pojawia się problem odleglosci no i Pani nie jest zmotoryzowana...

Posted

Kawa nie ma problemu z zostawaniem samej, jest bardzo grzeczna, nie niszczy. Może jedynie alarmować szczekaniem jak ktoś będzie klatką przechodził ;)

Tylko ta odległość... :-(

Posted

Murka napisał(a):
Kawa nie ma problemu z zostawaniem samej, jest bardzo grzeczna, nie niszczy. Może jedynie alarmować szczekaniem jak ktoś będzie klatką przechodził ;)

Tylko ta odległość... :-(

Zawsze, gdy pojawia się to światełko jest jakieś ALE....

Posted

No coś w tym jest. Byli u nas we wtorek bardzo sympatyczni ludzie spod Kraśnika, chcieli adoptować pieska, który służyłby jako alarm, ale mieszkałby w domu, byłby członkiem rodziny. Naprawdę fajny dom, fajni ludzie z sercem i zdrowym podejściem, dom z ogrodem.
Na początku wahali się nad 5-miesięcznym szczeniakiem (bo spory urośnie jeszcze), pokazałam im więc jeszcze m.in. Kawę. Kawa zaprezentowała się super, wcale się nie bała, z wahlującym ogonem podeszła, obwąchała Państwa, powąchała wyciągnięte ręce, nawet dała się pogłaskać. Była bardzo spokojna, radosna. Zrobiła wrażenie na pani. I Ci ludzie mieli właśnie dylemat czy Kawa czy Atos. Zastanawiali się dwa dni! Padło w końcu na Atoska.

Posted

Trudno - szukamy dalej...
Ale trudno mi uwierzyc, ze tak piekna suczka tak długo szuka domu:roll:
Chociaz jak przypominam sobie zamojską Fryzię, to sytuacja była podobna - i jak wreszcie trafiła:loveu:

Posted

Tola napisał(a):
Ja tez zagladam i rozmyslam, co jeszcze mozna zrobic, zeby zwiększyc szansę Kawy na nowy dom...

Dokłądnie to taka ładna sunieczka. W weekend zmienie jej całkowicie aukcje bo chyba mam nowego pomysła.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dokłądnie to taka ładna sunieczka. W weekend zmienie jej całkowicie aukcje bo chyba mam nowego pomysła.

Czekam na owa realizacje i mam nadzieję, że Twa pomysłowość zaowocuje!

Posted

Isadora7 napisał(a):

To trzyamm kciuki.
Moze to będzie TEN przełom...

Posted

Isadora7 napisał(a):

Isadoro - niech twój nowy pomysł rozwiąże worek z domkami dla Kawy :)

Posted

Nie no :lol:, zdjęcia mówią same za siebie, podmieniliście psa :razz::mad:!!
Te z Hanią i wywalonym brzuszkiem, rewelacja :loveu:. Swoją drogą ciekawi mnie, gdzie ona ma tylne łapki na pierwszym zdjęciu :cool3:;)??